• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Poğaçalar Poğaçalar

En Beğendiğiniz Poğaça Hangisi?

• Ankete Katılan
    263
  • Anket Kapalı .
Cepli poğaçaya verdim oyumu. Böyle bir izmir kumruyu anımsattı bana sunumu.
Ama cok zorlandım yaaa özellikle patatesliler ve kulah poğaça cok arada bıraktı beni
hayın bana niye vermedin? herşey yalan mıydı haaaa yalan mıydıııı???????

Labneli Külah Poğaça'ya verdim oyumu, kime gittiyse hayırlı uğurlu olsun, pastaneye her gittiğimde aldığım bir poğaçayı burda görünce dayanamadım:-)

Hepinizin elleri emeklerine sağlık tekrar tekrar, bol şans diliyorum:KK200::KK15:

müdürem çok değerli vaktinizi azıcık alacağım amma velakin çok mühim bir konu. şimdi bu üyeciğimiz iptal istemiş,onun yerine ben yarışayım,kızcağız o kadar uğraşmış 1. olursam hediyesini alır her gün du ederim kendisine :KK70:
Düş önüme:KK4:

tamam tamam vaz geçtim istemiyorum hediye neyin oturuyom şu köşede uslu usluu :KK61: kışa hazırlık yapim size yün çorap falan öreyim :KK69:
Iyi olur, sen Mune annene çorap, hırka, bere ör, annen hasta olmasın ki seni bolll bol cımbızlasın:KK14:
Az evvel sana fırlattığım terliğimi de getirir misin lütfen:KK70:

Iyi olur, sen Mune annene çorap, hırka, bere ör, annen hasta olmasın ki seni bolll bol cımbızlasın:KK14:
Az evvel sana fırlattığım terliğimi de getirir misin lütfen:KK70:
bir gün uyurken cımbızı alıp camdan atıcam bu gidişle :KK17:

2014-Bayan-Ev-Terlik-Modelleri.jpg

buyur anacuğum terlğiniz. totoma geldi çok acıdı mor güller açtı :KK61:

Ordan bakınca çok beceriksiz mi görünüyor:KK30::KK70:
Siz Malatyalı mısınız:oops:
yok yok olur mu o madalyayı nasıl aldı hasbam.Malatyalı değilim 4 senedir burada görev yapıyorum ama gidiyorum bu sene siz Malatyalısınız öyle hatırlıyorum sanırım

Back
X