Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Harbi çıkar Pro'luğunu kardeşine vereceğizoyyy canımm seni pro yapmıyolar mıııağlama kız kıyamam sana al benm proluğum senin olsun
![]()
Evet ablosum. .Kıyamam, sende mi yarışıyorsun Eses?
Dur hemen umudunu yitirme, daha günler var oylamanın bitmesinde gün doğmadan neler doğar![]()
hazırım ben, acıtmadan al anneeecimmmHarbi çıkar Pro'luğunu kardeşine vereceğiz![]()
En güzeli kazansınhepsi harıka gözüküyor
A mı diyim
B mi diyim
C mi diyim![]()
Teşekkür ederim canım :)hazırım ben, acıtmadan al anneeecimmm![]()
Sana mı gitti oyumhayırlı olsun tekrardan
![]()
Serbest müdürüm kaynatmaya devam edin@Nevreste editörümmmmm ben burada kaynatıyorum, daldım gidiyorum ama geyik serbest mi?
Değilse hemen poğaçaları yorum yapayım, şahaneler müthişler, hepsini yerim, bana verin![]()
Fıstığım oy oranın iyi, dur dur umudunu yitirme, gayet iyi durumdasın şu an, hepsini sen mi yedin yoksa, abloşuna bir tane bile vermedinEvet ablosum. .
En alttaki mayalı poğaça benimki. .
Tadı nefisti 1 günde bitti![]()
aynen :=)En güzeli kazansın![]()
D şıkkı yok muhepsi harıka gözüküyor
A mı diyim
B mi diyim
C mi diyim![]()
dedim gelmedin abloş. .Fıstığım oy oranın iyi, dur dur umudunu yitirme, gayet iyi durumdasın şu an, hepsini sen mi yedin yoksa, abloşuna bir tane bile vermedin![]()
hepsini miiiiikonunun en basında sunumların fotolanması çok iyi olmus :=)
hepinizin poğaçalarını yerim
konunun en basında sunumların fotolanması çok iyi olmus :=)
hepinizin poğaçalarını yerim
konu poğaça olunca cok zor secmek vallaD şıkkı yok muYoksa B olsun
Ben de bu yöntemle oy versemSeçim yapamıyorum
![]()
Aaa bak bu da iyi fikirmiş, tarif aynı mı oluyor?Dondurma külahın içine lane değil muhallebi yapıyorum ben .. Üstüne de çikolata![]()