- 9 Ocak 2015
- 19.914
- 82.784
- 798
Len benim memiklerimden büyük memik yok ki türkiyedeEnkemiklerinden met: 42310496Türkiye de :D 367618 .!.:Madem öyle ben seni aldatiyom cınım ohhhhhhem onun memikleri daha büyük
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Len benim memiklerimden büyük memik yok ki türkiyedeEnkemiklerinden met: 42310496Türkiye de :D 367618 .!.:Madem öyle ben seni aldatiyom cınım ohhhhhhem onun memikleri daha büyük
![]()
Gözükmez olurmusun parlıyon simlisimli balım benimsölümünün parl8ost: 42310526 .!.:ay muhabbet koyugaliba gözükmüyor muyum?
![]()
Yazık tabi bana.Yazık ama sanabende diyetteyim aç tavuklar gibi geziyorum gıdaklaya gıdaklaya
kilo verdin mi bari?
Kız seviyo aşık ne diyeyim nevos? Yüz vermeyeyim de bunalima girip kendini camdan mi atsn![]()
Ya abla çok seker ama ya elimde değilNevrşeker ya post: 42310497 .!.:Yavrum vakit geç olmadan kaç kurtar kendini
![]()
Merhaba güzel bağyan tanışak miay muhabbet koyugaliba gözükmüyor muyum?
![]()
Biliyorum canım bilmez miyimYa abla çok seker ama ya elimde değil![]()
Hani bakim resim atmazsan inanmamLen benim memiklerimden büyük memik yok ki türkiyede![]()
Yazık tabi bana.Bir haftada bir kilo verdim işte.
Tartı eski model.Ne verdiğin belli değil.İki kilo da olabilir diye kendimi kandırmak istedim ama vicdanım elvermedi.
Çok yumurta yeme bari sen.
![]()
Selam canım.sen diyet yapamıyordun hani?yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum
herkese merhaba![]()
Vallaha bakHani bakim resim atmazsan inanmam(
)
haftada 2 kere yiyorum ben yumurta. Benmde durdu bu ara kilo vermem,almiyorum da vermiyorum da sabit kaldi. Ama açım
![]()
Hani bakim resim atmazsan inanmam(
)
haftada 2 kere yiyorum ben yumurta. Benmde durdu bu ara kilo vermem,almiyorum da vermiyorum da sabit kaldi. Ama açım
![]()
Sapuhh ya bu harbiResim mi istiyorsun
![]()
Ben de yiyorum haşlama hem de.Hani bakim resim atmazsan inanmam(
)
![]()
Herkese nerde sulaniyom be resmen iftiraHerkese sulanma![]()
Yalanciii yalanciiii sana kimse inanmazzzzVallaha bak![]()
Ama sen diyeti sevmezssen tabi kilo veremezssinBen de yiyorum haşlama hem de.Kahvaltı en sevdiğim öğünde nefret geldi.Zeytin, peynir, yumurtayla kahvaltı myemeklerin bu hu.Bir kreptir,bir yumurtalı ekmektir, bir domatesli sucuktur yok.Ahh ahh.
Yürüyüş en iyi kilo verme şekli de onu da yapan yok.Ondan çabuk veremiyoruz.
Aynen ya benm kahvaltimda öyle. En sevdigim öğündü bir zamanlarBen de yiyorum haşlama hem de.Kahvaltı en sevdiğim öğünde nefret geldi.Zeytin, peynir, yumurtayla kahvaltı mı olur yahu.Bir kreptir,bir yumurtalı ekmektir, bir domatesli sucuktur yok.Ahh ahh.
Yürüyüş en iyi kilo verme şekli de onu da yapan yok.Ondan çabuk veremiyoruz.
Diyeti kim sever.Yok sevmicem işte.Ama sen diyeti sevmezssen tabi kilo veremezssin
Mesela ben bak bayılırım diyete öyle böyle değil kankim oldu kendüsü 8 aydır sıtkım sıyrıldı tırttt çıktı emeklerimama bu diyetisyene gittim hem yiyom hem veriyom ellam
![]()
3 ayda 14 kilo verdim ama aldımDiyeti kim sever.Yok sevmicem işte.8 ayda kaç kilo verdin?Hem yiyip hem kilo veriyosan senin diyetisyen gideyim ben.
![]()