• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Poğaçalar Poğaçalar

En Beğendiğiniz Poğaça Hangisi?

• Ankete Katılan
    263
  • Anket Kapalı .
Tadi hoş.değil ama bağırsakları iyi çalıştiriyor. Gece yatmadan 1 kase yogurda pul biber ve limon sıkıp yemek lazimmis yağ yakıcı özelliği varmış. Yapanlar baya göbek eritmiş böyle. Bende yeni ogrendim deniycem bakalim:KK53:

:KK53:

Fotograflarda.boydan cekilmiyorum,kusurlu bolgeler cikmasin :KK70:

Tartilirken gobegimi içime cekiyorum ama pek bi faydasını goremedim:110::KK70:
Ben bir ara baya yedim ondan.Sonra pulbiber alerji yaptı bana.Çok yersen kaşındırıyor haberin olsun.Ben sadece limon sıkıyorum yoğurda.:KK66:Yediklerine dikkat edersen faydası var.Yoksa mucize değil yani.

vay beee o heyecanı bilirim.. ilk katıldığım zamanna gitti aklımm.. şimdi heyecan yokta keyfi var yarışmaya katıldıkça aman birinci olayım kalkıyor sadece burada olmak arzusu kalıyor insandaa..

Bizi hiç özlememiş mi:cry:
Gazel'cim yarışmanın bitmesine az kaldı ne zaman geliyor bizim poğaça:KK45:

özlemiş çok selam söyledi o da.. ama üye olmaya ikna edemedim :(
poğaçalar geçsin de bir sonraki kategoriye düşünüyorum inşallah.. bu aralar kış hazırlığı turşular konserveler uğraştım epeyce.. şimdi de temizlikle uğraşıyoum... boşa çıkmış olurum bir sonraki kategoriye nasipse :)
yeni kategori ne olacak belli bişeyler varmı?

Kakao'cum:KK74:Alışınca 1. olmak arzusu kalkıyor haklısın:KK45:
aynen canım çünkü bakıyorsun yapılanlara herkes mükemmel..ama katılmak orada bulunmak istiyorsun nevreste.. yani yarışmak bahane katılmak şahaneye dönüyor iş...ve ben burada olmaktan yaptığım bir şeyi burada görmekten çok mutluyumm.. :KK68::KK68:

özlemiş çok selam söyledi o da.. ama üye olmaya ikna edemedim :KK43:
poğaçalar geçsin de bir sonraki kategoriye düşünüyorum inşallah.. bu aralar kış hazırlığı turşular konserveler uğraştım epeyce.. şimdi de temizlikle uğraşıyoum... boşa çıkmış olurum bir sonraki kategoriye nasipse :)
yeni kategori ne olacak belli bişeyler varmı?
Aleykümselam canım:KK19:
Yeni kategorimiz kekler-pastalar olabilir.Ankette şimdilik o önde gidiyor:KK39:
Allah kolaylık versin canım sağlıkla yersiniz inşaallah:kk77:
Bekleriz canım inşaallah:KK60:

aynen canım çünkü bakıyorsun yapılanlara herkes mükemmel..ama katılmak orada bulunmak istiyorsun nevreste.. yani yarışmak bahane katılmak şahaneye dönüyor iş...ve ben burada olmaktan yaptığım bir şeyi burada görmekten çok mutluyumm.. :KK68::KK68:
Canım yaptığın tarif beğeniliyor ayrıca birileri deniyor:KK51:Ben çok şey öğrendim bu bölümde:KK45:Hala öğrenmeye devam ediyorum:KK19:Hepinize çok teşekkür ederim:KK68:

Canım yaptığın tarif beğeniliyor ayrıca birileri beğeniyor..:KK51:Ben çok şey öğrendim bu bölümde:KK45:Hala öğrenmeye devam ediyorum:KK19:Hepinize çok teşekkür ederim:KK68:
bende sana teşekkür ederim canım senin sayende bu topiklerde duruyorumm.. ve evet beğenilmek güzel yorumlar yapmak güzelll..

Back
X