Hayırlı olsunteşekkürler Türkiye beni sizler var ettiniznevreste hediyeye gerek yok profilime madalya olsun kafi sizleri seviyorum bir sonraki yarışmada jüri üyesi olacağım duyumunu aldım
![]()
Poğaçanız sahiden çok güzel
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsunteşekkürler Türkiye beni sizler var ettiniznevreste hediyeye gerek yok profilime madalya olsun kafi sizleri seviyorum bir sonraki yarışmada jüri üyesi olacağım duyumunu aldım
![]()
2 senedir KK dasın ve hala şifre çözemiyor musun?Şıfreli mesajlar,bişeyler bilemedim ben,hiç şifre çözemem
Ama ünlem aslinda bunu yaziyorum ama demek istediğim bu değil anlamında oluyor ondan şeyettim ben@Kazen gelsede aydınlansak o halde
![]()
HahahahahaKazen kendisi yazmış sadece kontrol ediyorum var mı yok mu birşey diyeAğız arıyor atlamayın hemen
![]()
bende ilk kez görüyorum dermişimHayırlı olsun
Poğaçanız sahiden çok güzelBen ilkkkez görüyorum
![]()
22 senedir KK dasın ve hala şifre çözemiyor musun?
İnsan uzman olur burda ya![]()
Ay bak Allah söyletmiş 22 sene burda olcan demek ki22 sene önce kundakta bebektim ben
![]()
dün bildirim gelmiş mune profilinize yazdı diye aha dedim nasıl korktumHahahahahaAma Kazen yada Mune yazınca hep ciddi birseyler oluyormuş gibi geliyor bana
![]()
Anaaa komplo kurmuşlar bize@Nevreste mmm Şimdi burda şüphelenen 4 üye var ya, onları sorguya çek geriye kalan 12 kişi temiz![]()
Yok canım Kazen arada gelip yokluyorHahahahahaAma Kazen yada Mune yazınca hep ciddi birseyler oluyormuş gibi geliyor bana
![]()
Tamam hemen çalışmalara başlıyorum@Nevreste mmm Şimdi burda şüphelenen 4 üye var ya, onları sorguya çek geriye kalan 12 kişi temiz![]()
dün bildirim gelmiş mune profilinize yazdı diye aha dedim nasıl korktum![]()
Eminim öyledir genelde yarışma için farklı sunum ve tarifleri hepimiz araştırıyoruzbende ilk kez görüyorum dermişim![]()
Düştünüz hemen bakAnaaa komplo kurmuşlar bizepusuda bekliyorlar
![]()
Bak o hiç aklıma gelmedi canım. Haklısın olabilirYok canım Kazen arada gelip yokluyorBen anlamadım yoksa birşey mi var
Oy istemek yasak oy isteyenler mi var yoksa![]()
Sazan benDüştünüz hemen bak
Ay çok güldüm ya ara sıra gelip ayar çeksin adminler böyle![]()
Oylarınızı değiştirebilirsiniz..Aa oy degstirile biliniyormus
Benim ayara ihtiyacım mı varDüştünüz hemen bak
Ay çok güldüm ya ara sıra gelip ayar çeksin adminler böyle![]()