Uyar
Nevos anim ilk sayfaya bunuda koyum pls![]()
![]()
Bununla değiştirelim mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uyar
Nevos anim ilk sayfaya bunuda koyum pls![]()
![]()
Bence değişiklikler varYa ama ben her zaman ki pinkimYine öyle olsun
![]()
Ne gibiBence değişiklikler var![]()
Yollayan mı oldu yoksaBende yalan yok, poğaçan favorilerimin arasında. Tabi yollasaydın yeseydim daha kolay seçim yapabilirdim ama şimdi böyle kafa karışıklığı oluyor![]()
En cana yakın dostane gibiNe gibi![]()
Yok ya, hepiniz kandırdınız beni hepinizYollayan mı oldu yoksaOyunu takipteyim kime verdiysen o sana poğaça yolladı demek
Hımmm çok gizemli
![]()
En cana yakın dostane gibi![]()
Yok ya, hepiniz kandırdınız beni hepiniz
Hiçbiriniz bana poğaça yollamadınız
Hasta yatağımdan gelip gelip bakıp iç geçiriyorum, vicdansızlar![]()
Nevoşum, Bidenem, Yanına yaklaşanı vurmak istediğim hatunum( bu biraz psikopatça oldu farkındayım
)
![]()
Ohhh Allah muhabbetinizi arttırsınNevoşum, Bidenem, Yanına yaklaşanı vurmak istediğim hatunum( bu biraz psikopatça oldu farkındayım
)
![]()
Demedin ki ama sen a desen ben adresi yazardımAdresi ver dememismiydim sana. Kız poğaça bu posta güvercini değil ki camdan yollayayım yolunu bulsun
![]()
Amin inşaallahOhhh Allah muhabbetinizi arttırsın![]()
O zaman gel bana,yaparım sana en alasındanDemedin ki ama sen a desen ben adresi yazardım
Ay biz aynı Şehirdeymişiz![]()
Ya benimsin ya kara toprağın nevoş hiç acımam kaşının ortasına sıkarımOndan bana yaklaşanları sevmiyorsun
Boşver bırak herkes sevsin beni![]()
Amin canım sağolasınOhhh Allah muhabbetinizi arttırsın![]()
Ben birşey yapmıyorumYa benimsin ya kara toprağın nevoş hiç acımam kaşının ortasına sıkarım
O yüzden uslu uslu dur şurda
Amin canım sağolasın![]()
Teşekkür ederim canım, yakın mıyız acaba özelden kulağıma söyle bakayımO zaman gel bana,yaparım sana en alasındanKızimda minnos elleriyle yardım eder
![]()
teee ağzını öpeyim aynısını bende dedimm ver adresi dedimm çıt yokk tutturmuş patateslide patateslii.. eee bee hatun nasıl gelecek bu patatesliler sanaaa..Adresi ver dememismiydim sana. Kız poğaça bu posta güvercini değil ki camdan yollayayım yolunu bulsun
![]()
Hazırlık yapıyordun, kesin yapacaktın birşeyler, ben seni bilmiyor muyumBen birşey yapmıyorum![]()
İyi bir şey tabiki bebisimİyi bir şey mi ki![]()
Tabi canım. Zaten yiyemezkiteee ağzını öpeyim aynısını bende dedimm ver adresi dedimm çıt yokk tutturmuş patateslide patateslii.. eee bee hatun nasıl gelecek bu patatesliler sanaaa..