• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Poğaçalar Poğaçalar

En Beğendiğiniz Poğaça Hangisi?

• Ankete Katılan
    263
  • Anket Kapalı .
Siz istiyorsunuz diye kek ve pastalara verdim oyumu:KK12:
Nevoş ya parkbyull parkbyull aklıma triliçeyi soktu ama keçi sütüm yok, krema hangi krema, süt tozu hangi süt tozu onu da bilmiyorum:eek: Süt varken süt tozu niye kullanılıyor ki çok saçma.
Sen ne istiyordun :KK45:
Sende pasta canavarı oldun :eek:
Keçi sütü olmadan olmaz triliçenin özelliği keçi sütü o_O
Marka farkeder mi;)Hepsi olur..:KK19:
Vuslat'ın tarife baktınmı çok güzel olmuştu :kk77:

Nevoş ya parkbyull parkbyull aklıma triliçeyi soktu ama keçi sütüm yok, krema hangi krema, süt tozu hangi süt tozu onu da bilmiyorum:eek: Süt varken süt tozu niye kullanılıyor ki çok saçma.
Hımmmmm trileçeeee :kk77:
Baylırımmmm...
Benim tarifte kutu krema(markette 200 ml olanlardan) bu 1.süt
2.süt süt reçeli
3.süt bildiğimiz inek sütü
Ama çok lezzetli oluyor

Sen ne istiyordun :KK45:
Sende pasta canavarı oldun :eek:
Keçi sütü olmadan olmaz triliçenin özelliği keçi sütü o_O
Marka farkeder mi:KK66:Hepsi olur..:KK19:
Vuslat'ın tarife baktınmı çok güzel olmuştu :kk77:
Daha karar vermemiştim:KK70:
Baktım canım, kekini onun tarife göre yapcam ama üstünü ondan istemiyorum:KK22:
Marka fark etmez ama normal marketlerde yokmuş.

Hımmmmm trileçeeee :kk77:
Baylırımmmm...
Benim tarifte kutu krema(markette 200 ml olanlardan) bu 1.süt
2.süt süt reçeli
3.süt bildiğimiz inek sütü
Ama çok lezzetli oluyor
Konu açmışmıydın? Sen keçi sütü kullanmadın mı? Hani bu bildiğimiz yemeklere kattıkları krema mı? Ben hiç kullanmadım bilmiyorum

Daha karar vermemiştim:KK70:
Baktım canım, kekini onun tarife göre yapcam ama üstünü ondan istemiyorum:KK22:
Marka fark etmez ama normal marketlerde yokmuş.
Çoğunluğa ayak uydurdun o zaman :KK45:Bende herkes istiyor diye onu seçtim :KK45:
O tarifte süt tozu yok o_O
Bimde bile krema satılıyor :KK19:Süt tozu mu yok o_OSüt varken süt tozuna ne gerek var hem sağlıksız :KK45:

Çoğunluğa ayak uydurdun o zaman :KK45:Bende herkes istiyor diye onu seçtim :KK45:
O tarifte süt tozu yok o_O
Bimde bile krema satılıyor :KK19:Süt tozu mu yok o_OSüt varken süt tozuna ne gerek var hem sağlıksız :KK45:
İşte kekinde değil şerbetinde kullanılıyor. Bana da saçma geldi :) Kullanmayayım bari:KK70:
Kafama göre malzeme ekleyip çıkarayım:rolleyes:

Tamam öyle yap ,tüm detayları yaz :rolleyes:
Sonra tarifi bizimle paylaş :rolleyes:
kızzzz nevoşşşşş bende katılabilirim bu keklere :D:D:D:D aklımda çok super bir kek var kek canavarı olduğum için :)))))
amaaaaa önce fırın almam lazım mutfakta ansktreye yer olmadığı için seyyar fırın alacam heheheheh :))))

kızzzz nevoşşşşş bende katılabilirim bu keklere :KK70::KK70::KK70::KK70: aklımda çok super bir kek var kek canavarı olduğum için :)))))
amaaaaa önce fırın almam lazım mutfakta ansktreye yer olmadığı için seyyar fırın alacam heheheheh :))))
Tamam Meleğim :rolleyes:Çok güzel olur :KK45:Seninde maharetlerini görelim :kk77:

İnşaallah alır ve tarifini bizimle paylaşırsın :KK60:

normal sütle yapılan tarifi buldum versem mikine :D

Back
X