- 10 Ocak 2014
- 30.830
- 47.062
- 798
Verme kendisi bulsun![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Verme kendisi bulsun![]()
tamam canım benımTamam MeleğimÇok güzel olur
Seninde maharetlerini görelim
İnşaallah alır ve tarifini bizimle paylaşırsın![]()
Sen arkama saklan birşey yapamazbence de kendisi bulsun
Edit:birazdan ağzıma edecek biliyorum beni koru nevoş![]()
bence de kendisi bulsun
Edit:birazdan ağzıma edecek biliyorum beni koru nevoş![]()
ver bacım vernormal sütle yapılan tarifi buldum versem mikine![]()
oyy kıyamam birazdan iş çıkışı malzemeleri almaya gidecem eve gidince malzemelerle beraber atarım sana pinkocanımYa nasıl kendisi bulsun? Sen söylemesen aklıma gelmezdi yapmak
Satıyor musun beni?![]()
pinsk kadar olsam keşke ahh nerddeeeeeŞımartıyorsun Sayın Görümcem![]()
Görümce değil miyim hemseverim hem yerin dibine sokarımTabi 1 tane iyi birşey söyledin ya, hemen yerin dibine de sokman lazım
![]()
Orası şans,kısmet işitamam canım benım
şimdi diyelim şeftali keki yapacam
onu başka birisi yaparsa yaaa
onu nasıl ayarlıosunuz
![]()
oyy kıyamam birazdan iş çıkışı malzemeleri almaya gidecem eve gidince malzemelerle beraber atarım sana pinkocanım![]()
Estağfurullah, benden güzel yaparsın eminim kipinsk kadar olsam keşke ahh nerddeeeee
tamam canımmmm o zaman zaten benım keki başka yapan olmazOrası şans,kısmet işi
Aynı gün yapılmadığı sürece pişti olmazsınızBölümü takip edince kimler neler yapıyor öğrenebilirsiniz
![]()
CANIM benım çok saol kek yemeyi sevdiğim için çok fazla çeşit yapıyorum severekCanım benim ya
Kremanın da resmini çek hayrına
Estağfurullah, benden güzel yaparsın eminim ki![]()
Sok tabi Nevoş Hanım, boynumuz kıldan inceGörümce değil miyim hemseverim hem yerin dibine sokarım![]()
Genelde pastaya ağırlık verirler diye düşünüyorum, erkenden yaparsan pişti olma ihtimalin de azalırCANIM benım çok saol kek yemeyi sevdiğim için çok fazla çeşit yapıyorum severek
katılmayı cok istiyorum bakalımmm :)
Çok merak ettim bakalım ne yapacaksıntamam canımmmm o zaman zaten benım keki başka yapan olmaz![]()
Aferin sana hep böyle ol yoksa kardeşime söylerimSok tabi Nevoş Hanım, boynumuz kıldan ince![]()
Ya zaten arada söyleniyorum, ciddi ciddi laf söyletmiyor sizeAferin sana hep böyle ol yoksa kardeşime söylerim![]()
Tabi oda biliyor kim haklıYa zaten arada söyleniyorum, ciddi ciddi laf söyletmiyor size![]()
görümceler öyle işteeTabi 1 tane iyi birşey söyledin ya, hemen yerin dibine de sokman lazım
![]()
Ona göre kafadan Malatya'lı haklıTabi oda biliyor kim haklı![]()