- Emoji Skoru
- 15.844
- Puanlar
- 298
yaptıktan sonrada resminide atıver bi zahmetttt..oyy kıyamam birazdan iş çıkışı malzemeleri almaya gidecem eve gidince malzemelerle beraber atarım sana pinkocanım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaptıktan sonrada resminide atıver bi zahmetttt..oyy kıyamam birazdan iş çıkışı malzemeleri almaya gidecem eve gidince malzemelerle beraber atarım sana pinkocanım![]()
Yok o kadar değilOna göre kafadan Malatya'lı haklı![]()
Bizde görselden nasiplenelimyaptıktan sonrada resminide atıver bi zahmetttt..
tehdide bak pinkoooAferin sana hep böyle ol yoksa kardeşime söylerim![]()
tamam canım benım sen iste yetrerkiGenelde pastaya ağırlık verirler diye düşünüyorum, erkenden yaparsan pişti olma ihtimalin de azalır
Benim de eşim çok seviyor ama ayda yılda bir anca yapıyorum :)) Tarif kaparım senden
üzülme yaslan omuzuma bendende var bir tane böyle görümce yaparız bir ara dedikodularınıı..Alıştım ben ya![]()
Kakao'cum böyle korkutmazsam hiç söz dinlemiyortehdide bak pinkooo
çok değişik bir kek :)))Çok merak ettim bakalım ne yapacaksın![]()
Bende bu konuda size takılsamüzülme yaslan omuzuma bendende var bir tane böyle görümce yaparız bir ara dedikodularınıı..![]()
geçen fican keki yaptımm tencerede suyun içinde pişiyorr çok beğendimm..tamam canım benım sen iste yetrerki
ben misal tenere keki çok yaparım :) fırınsız
yaptınmı hiç bilmem
eee nasıl olcak senin dedikodunu yapcez ayolll..Bende bu konuda size takılsam![]()
Belli olmaz canım farklı birşey olur daha çok beğenilirçok değişik bir kek :)))
mutlaka bilirsin
ama pastalarda varmış ayolll sadece kek değilmiş benım şansım yuzde sıfır![]()
Ortada yapın ben alınmameee nasıl olcak senin dedikodunu yapcez ayolll..![]()
hımmm arsız gelinlerdenmi bu yoksamm o zaman korkut nevoşcumm.. bazen bu gelinlerin büyümesini beklemek lazımm..Kakao'cum böyle korkutmazsam hiç söz dinlemiyor![]()
Değişikse nasıl bilcem, kesin bilmiyorumdurçok değişik bir kek :)))
mutlaka bilirsin
ama pastalarda varmış ayolll sadece kek değilmiş benım şansım yuzde sıfır![]()
Ne kadar kendisiyle barışık bir görümceOrtada yapın ben alınmam![]()
Ben fincan kek yapıyorum da bunu böyle denemedim. Ama buharda yumuşacık güzel olmuştur.
ben bunun fincanlısını denedimm .. bak buda güzelmmiş