- Emoji Skoru
- 17.417
- Puanlar
- 298
Onu bende çok beğendim![]()
sizin icin ozendim hepsi bu. ozenilmis diger tariflerin o kadr az oy almis olmasi beni cok sasirtti dogrusu. dunya ters duz olmus, ahir zaman vesselam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onu bende çok beğendim![]()
Bende şok oldumsizin icin ozendim hepsi bu. ozenilmis diger tariflerin o kadr az oy almis olmasi beni cok sasirtti dogrusu. dunya ters duz olmus, ahir zaman vesselam![]()
Oylama daha devam ediyorsizin icin ozendim hepsi bu. ozenilmis diger tariflerin o kadr az oy almis olmasi beni cok sasirtti dogrusu. dunya ters duz olmus, ahir zaman vesselam![]()
Şey o niden oluyo anlanadım bde sinir oluyorun bu durumaNevreste .!.:Sen alıntıları niye bozuyorsun![]()
Mesajın içine yazıyorsun ondan oluyorŞey o niden oluyo anlanadım bde sinir oluyorun bu duruma![]()
Teşekkür ederim canımYollarsın biliyorum
Ankette oyunu kullandın mı?
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...tfakta-mutluyum.586088/page-110#post-42338305
Telefon atloyo üsteMesajın içine yazıyorsun ondan oluyor![]()
Kremalı olunca pasta oluyor o yüzden ne istiyorsan onu seç canımsimdi kullandim nevos :) pasta didim
ama kek ondeymis. kategori kek olursa yas pasta olmuyor mu![]()
Atlamasın akıllı olsunTelefon atloyo üste![]()
Bebemmmm yaa
Tatildeyim kuşadasında
Çok sık giremiyorum
Girince kocamın gözleri bööyyle![]()
Tatilde bari bırak şu kk yı diyo
Sanki sevgilimle mesajlaşır gibi kaçak göçek yaxıyorum
Bak şimdi gördü yine cık cık cık
Diyo![]()
Zaten göbek adı akıllı ablası ama yok beni bazen çok üzüyor sende birşey de de akıllansın kız birazAtlamasın akıllı olsun![]()
Birde dokunmatik olunca her yere giriyor çok yaramazZaten göbek adı akıllı ablası ama yok beni bazen çok üzüyor sende birşey de de akıllansın kız biraz![]()
Aynen yaBirde dokunmatik olunca her yere giriyor çok yaramaz![]()
Mecbur olmasak kullanmayacağızAynen yabenimki iyidir hoştur aslında şu alıntılama sırasında cumppp yukarı uçuyor beni deli edi-yo-yo zoruma gidi-yo-yo
![]()
aynı dert bndede var hiç sorma. Sanırsın aldatıyoruz kk laD
Bende varım merak etmetek olmadigima sevindim kizlar:)))
Bn bi kere kışın kulanmadım tam 1 hafta ohhhh dünya varmış didimNevreste .!.:Mecbur olmasak kullanmayacağız![]()
Atlatıcaz inşallahzor gunler geciriyoruz canim
![]()