Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederimoyumu kullandım, tamamdır nevrestecim
Çok abartılı pasta görünümlü olmasınama nevreste adı kek benim tarifin o nasıl olcekk..![]()
mesajda ekledim resmini olurmu o canımÇok abartılı pasta görünümlü olmasınNasıl birşey olacak
Kulağıma söyle bakayım
![]()
Canım nasıl gidiyor hamilelik, göremiyorum bu ara seni :))Canım kek çekti ya![]()
Allah'a şükür çok iyi gidiyor Pink 7 aylık olduk işteCanım nasıl gidiyor hamilelik, göremiyorum bu ara seni :))
İyi hadi çok şükürAllah'a şükür çok iyi gidiyor Pink 7 aylık olduk işte
Genelde Bdv de takılıyorumBuralara gelince iştahım çok açılıyor
![]()
Aynen öyle valla daha dün zayıflama topiğinde kilo vermeye çalışırken şimdi koca göbekle dolaşıyorum ortalıktaİyi hadi çok şükürZaman ne çabuk geçiyor, sanada öyle geliyor mu bilmiyorum ama
![]()
Rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsinAynen öyle valla daha dün zayıflama topiğinde kilo vermeye çalışırken şimdi koca göbekle dolaşıyorum ortalıkta![]()
Amin canım inşallahRabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin![]()
girme sen yarışmaya hatta kimse girmesin ben birinci olazaam şekerim pasta kategorisi olsun litfenama nevreste adı kek benim tarifin o nasıl olcekk..![]()
kek ler önde cicimmgirme sen yarışmaya hatta kimse girmesin ben birinci olazaam şekerim pasta kategorisi olsun litfen![]()
girme sen yarışmaya hatta kimse girmesin ben birinci olazaam şekerim pasta kategorisi olsun litfen![]()
Hımm sen girme sen güçlü rakipsin ayağını kaydırmak lazımefenim bendeniz yarismaya talibim tekrardan:)
bende pasta didim ama malesef oy oranimiz cok az
Hımm sen girme sen güçlü rakipsin ayağını kaydırmak lazım![]()
Canım biraz araştırma yap, bir sürü çeşit varben kaydirmaz botlarla katiliyim o zamn her ihtimale karsi
keske pasta olsaydi ,kek genis bi kategori degil genel olarak birbirine benzeyen tarifler hep.
pasta olarak kurgulamistim belki keklere katilmayabilirim![]()
Canım biraz araştırma yap, bir sürü çeşit var![]()