Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen katılmıyorsan ben katılırım kesinben kaydirmaz botlarla katiliyim o zamn her ihtimale karsi
keske pasta olsaydi ,kek genis bi kategori degil genel olarak birbirine benzeyen tarifler hep.
pasta olarak kurgulamistim belki keklere katilmayabilirim![]()
teşekkür ederim canım beraber olsun inşallahoyummm ruzgar gulu poğaçaya @msg38 ellerıne saglıkk cnmcook sık ve lezzetlı gorunuyorr denıcezz bunuu
![]()
Sen katılmıyorsan ben katılırım kesinkek yemeyi çok sevmediğim için pasta olsun istiyordum ben
keske yakın olsakk , herkesı tek tek dolanırdımmteşekkür ederim canım beraber olsun inşallah
bana sürpriz yapma son dakikada baksupriz yapmaya karar vermezsem simdilik olumsuz gorunuyr benm icin canim![]()
bana sürpriz yapma son dakikada bak![]()
Sorma valla ne gezmek..ayaklarım ağrıyo..yaşlanmışım...eskiden olsa wuhuuuu sabaha kadar eğlence...
Yarın adaland a gitmeyi planlıyoruz bakalım kısmet
Var mı görmeden dönme diyeceğin yerler
Gizlediysen sadece sen görürsünya nevos sende benim adimi asagida goruyon mu yoqsam sadece ben mi goruyom![]()
teşekkür ederim canım seninde ellerine sağlık senin tarifte çok güzel sıkı rakipsinsimdilik kararim netguvenebilecegim bi tarif bulamadim , pasta kategorisine hazirlik yapmistim, 15-20 gune tasiniyorum bi yigin isim var , haftaya mutfak esyalarini kolilemeye baslayacam .... ve daha bi suru sebebim var katilmama engel . amaaa beni benden alan gozlerimden kalp cikaracak bi tarif bulursam daglari asar katilirim
senin ruzgar gulu muhtesem gorunuyor,soylemeden gecmeyyim.ellerine saglik
![]()
Gizlediysen sadece sen görürsün![]()
Oylama son ana kadar değişir bu her zaman böyle olduOww dengeler değişmişşş![]()
![]()
![]()
ee proluk nolcak o arkadaşınOylama son ana kadar değişir bu her zaman böyle oldu![]()
Proluk ilk 3 'e veriliyor canımee proluk nolcak o arkadaşın![]()
Yok görünmüyorben kendimi goruyom herkes goruyor saniyom
gizledim![]()