- Emoji Skoru
- 47.061
- Puanlar
- 798
Doğru söyleyeni 9 Köyden kovarlar biliyorsun, birazdan bizde seni kovcazbiliyorum cadim dogrucu davutum iste napcan![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğru söyleyeni 9 Köyden kovarlar biliyorsun, birazdan bizde seni kovcazbiliyorum cadim dogrucu davutum iste napcan![]()
Yok canım değilsin
@rabia01 kendine baksın bir kek bile yapmıyor bize![]()
Söz uçar yazı kalır. Bir kere yazdın akıldan çıkmıyor işte nevoşevet öylemissin nevos dediydi![]()
Kaç gün sürecek tatil belki yetişirsintatile gitmesem yapcaktimki![]()
![]()
Istanbul da kalacak mısın?hersey senin iyilin icindi![]()
Ben hatırlamıyorum aslında Rabia söylüyor bende inanıyorumSöz uçar yazı kalır. Bir kere yazdın akıldan çıkmıyor işte nevoş![]()
Doğru söyleyeni 9 Köyden kovarlar biliyorsun, birazdan bizde seni kovcaz![]()
Seni hiç bulamıyorum hep ihmal ediyorsun benibana niye demiyon![]()
Söz uçar yazı kalır. Bir kere yazdın akıldan çıkmıyor işte nevoş![]()
Bende gayet Hatırlıyorum kardeşim aç kalıyor falan da demiştinBen hatırlamıyorum aslında Rabia söylüyor bende inanıyorum![]()
Kaç gün sürecek tatil belki yetişirsinHatta biz 3-5 güne başlarız sen haftaya geliyorsun gelmeden yapabilirsin
![]()
İstersen etiketleyelim daha çabuk gelirMune acil gelbenim gibi insancil yardim sever birini kovalicaklarmis
at bu cadiyi mapusa![]()
Istanbul da kalacak mısın?
Ama sizde bana hiç unutturmuyorsunuz sürekli ısıtıp ısıtıp önüme koyuyorsunuzBende gayet Hatırlıyorum kardeşim aç kalıyor falan da demiştin
Rabia da unutturmuyor zaten Sağolsun![]()
Neyse ki etiket yapmayı bilmiyorsunMune acil gelbenim gibi insancil yardim sever birini kovalicaklarmis
at bu cadiyi mapusa![]()
Kesin öyledirtatile gitcem diye mutfagin kapisin kitledim2 haftayi geciyor tatilim ben geldimde oy veririm arik
![]()
Ben hatırlamıyorum aslında Rabia söylüyor bende inanıyorum![]()