sadece nette mi yapılıyor satışı?
Pohli Krem’ in iyileştirdiği bazı sorunlar: sivilce izleri, kırışıklıklar, çatlak izleri, çok derin olmayan ameliyat izleri, yaşlılık lekeleri, güneş lekeleri, tahriş olmuş ciltler, traş sonrası oluşan kabarıklıklar, basit yanık izleri…
Ayrıca Pohli Krem içeriğinde bitkisel özler ile cildinize özel bir bakım uygulayarak cildinizi parlatır, gençleştirir. Anti-Aging uygular.
Ben daha önce yüzümdeki leke ve çiller için kullanmıştım pohli kremi ve çok iyi sonuç aldım. genelde aktarlarda bulunuyor ama sahte ürün olmamasına dikkat edin ben internet üzerinden almıştım. düzenli kullanırsanız gerçektende leke ve çilleri yok ediyor yanık izlerini bile geçiyormuş.
ben sadece küçük sivilce lekelerimin üzerine sürüyordum.gece sürün.çünkü güneşe çıkarsanız yüzünüzü karartabiliyo
Ben daha önce yüzümdeki leke ve çiller için kullanmıştım pohli kremi ve çok iyi sonuç aldım. genelde aktarlarda bulunuyor ama sahte ürün olmamasına dikkat edin ben internet üzerinden almıştım. düzenli kullanırsanız gerçektende leke ve çilleri yok ediyor yanık izlerini bile geçiyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?