slm kızlar cuma günü istanbula gittim. Dün geri döndüm, barış çakır'la görüşmem vardı 15. Gün kontrolü ama bnm 18.günümdü tabii, mecburen.. Neyse sonuçlar gayet süperdi..
çok güzel olmuşlar,çok güzel yapmışım,dedi dedi durdu dr.um :))) yanında başka bir plastik cerrah arkadaşı vardı bayan, o da görmek istedi gösterdim ben de napiimmm :)) o da hayran kaldı, dokundu elledi şöyle hafifçe-hiç belli değil, ne kadar doğal dedi, barış çakır'da - bunların içinde silikon yok aslında,doğal bunlar değil mi poisacım:)) - dedi hepimiz gülüştük.. 280 cc ve bu kadar güzel durması beni de çok memnun etti, çünkü hani küçük mü yaptırdım duygusu vardı boyum uzun diye ama vucuduma en iyi giden oran buymuş yeni anlıyorum ve çok memmun ve mutluyum :)
canım beni de arkadasın olarak ekler misin ?
bir deee nagor hakkında bir şeyler anlatmış mıyıdı barış bey sana.
başka bi soru daha. dokundugunda hissediyor musun ?
Abcj ,Barış bey nagor ile ilgili olarak özel olarak şöyle ya da böyle diye bir açıklama yapmadı tek söylediği; bu markayı kullanıyorum, en çok güvendiğim ve şekline dokusuna inandığım budur,demişti yazın kontrole gittiğimde.. pütürlü yüzeyi ile kapsül oluşumu ya da kayma gibi sorunları en aza indirgeyen demişti.. dokunduğumda ASLA içinde silikonu hissetmiyorum.. eşim de pek hissetmediğini söyledi.. öle sert bi doku yok,gayet yumuşak. öle cıvıkk bi yumuşaklık değil tabii normal göğüs yumuşaklığında ki benm daha 20. günüm.. biraz daha zaman geçsin daha da iyi olacaktır..gayettt güzel yani gayettttttttttttt
kızlar ne bu mentor kavgası ? bende mentor var neresi sert neresini hissediyorum.yanlış bilgilendirme yapmayın lütfen . ameliyat olmayan insanların da aklını bunlarla çelmeyin
benide yoldan çıkarttınız:)) yıllardır istediğim hayal ettiğim tek şey diyebilirim..
benim destekçim yok ama yalnızda olsam bu yola baş koydum..arkadaşım bayıldım resimlerine ki daha ne kadar az zaman olmuş süperr..
vee aklıma gelen o harika iç çamaşırı ve bikini modellerinden hiçbir farkın yok:)) güle güle kullan meslektaşım
beni de KKda oralet yoldan çıkartmıştı ki onun benim yoldan çıktığımdan haberi bile yoktu sonradan nolduysa oldu.. :) ben de seni çıkartayım boşverP hadi gel sen de aramıza katıl, o kadar insanın gözünde büyüttüğü kadar yok aslında.. tüm iş çalışmalarına güvendiğin ve yaptığı işleri beğendiğin bir Dr bulmakta... gerisi kolay... bence seninkiler de ameliyattan sonra aynen böööyle olacaklar, hiç kafana takma :)
vee biz senin destekçiniz, şimdi destek olmayanlar da sonradan sana hayranlığından her gün peşinden koşmaya başlar destek de olur,herşey de merak etmeeePP
sevgili poisa ,
bende göğüs ameliyatı düşünenlerdenim , epey araştırmalarım sonucu bende Barış beyde karar kıldım .
fakat maalesef hiç resim göremedim , senden rica etsem resim görebilirmiyim ?
şimdiden çok tşk ederim ..
bu arada söylemeyi unuttum çok geçmiş olsun :))
:)) Hayal kurmak bedava bunları gerçekleştirmekse paha biçilemez :)
Dilerim ameliyat olmak isteyenler /düşünenler günün birinde bu hayallerini gerçeğe dönüştürebilirler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?