Pink Hera isimli üyenin 2. üyeliği ile site dışına atılması benim neden 3-4 msj önce bu şekilde CVP yazdığımın cevabıdır..
Anlayana..
Benim sayfamda benimle uğraşmaya çalışan ama her defasında 2. üyelik ile site dışına atılan bu arkadaşlar hala yorulmayıp yeni üyeliklerle karşıma çıkıyorlar ya, çok gülüyorum size çok... Ne kadar yoğun olduğunuz gerçekten belli oldu Pink Hera hanımcım, yoğunluğunuz yeni üyelikler alabilmekten geçiyor, siz de haklısınız..
sanırım pink_hera'nın kim olduğunu tahmin edebilmiştir herkes
Arzum , senin de dediğin gibi sen çocuk emzirmişsin, o sebeple vücut yapımızın ve göğüslerinin içinin boşalmış görüntüsünü ortadan kaldırmak için büyük protez istediğini anlayabiliyorum..
kızlarrrr ya tüm yazılanları okudum baştan itibaren hatta barış beye de bi mesaj attım 2 ay içinde bende ameliyat olmak istiyorum.ama poisacığım senden ricam beni de arkadaşın olarak ekler misinçünkü hiç bi fikrim yok nasıl durduğuyla ilgili.bende en kısa zamanda aranıza katılırım inşallahhh
fotolarını gördüm çok doğal olmuş canım...bundan sonraki günlerde çiçişlerinin keyfini çıkarmanı diliyorum!! sevgiler!
Özlem, :) inşallah bir an önce ameliyatını olur bu güzelliklere sen de kavuşursun gerçekten bir bayan için yeri doldurulamaz(!) bir duygu dolu dolu, ele gelen, desteksiz, süngersiz, dolgusuz sütyen kullanmana müsaade eden göğüslere sahip olmak, hele ki yazın
bende bir an önce herkesin resimlerini gör ve fikir edin isterim ama bunun için msj sayını yükseltip 50ye çıkman gerkiyor ,biliyorsun değil mi :/
elini çabuk tut yani, 2 ay içinde olmak istiyorsan bir an önce fikir sahibi olmalı ve hangi doktora ve hangi kesi yöntemi ve teknikle olacağına karar vermelisin..
Gerçi ben tüm bunlara 1 gün içinde karar verip kalkıp İstanbul'a gitmiş,dr.la görüşmüştüm ama olsun sen yine de fikir edinmek için mesaj yazımı çabuk tut,olmadı özelden mail atarım-z sana
inşallah bende istiyorum.barış beye çok içim ısındı sölediklerinizden dolayı.mesaj attım cvap gelmiş bugün. fulya ecıbadem terace hastanesine geçmiş ve fiyatı 6500 tl olmuş :S tamam canım azimle mesaj yazarak kotayı doldurmaya çalışcam :))) merak ediyorum çünkü gerçekten o kadar methettiniz ki imreniyorum okudukça :))))
:95: 6500 olmasın noolur yaaa!! ben fiyat sormamıştım aradığımdaleylacım acaba seninle daha önce konuştukları için mi bi değişiklik yok dediler, yani sana bin dedikleri için mi? yoksa genel olarak bi değişiklik yok muymuş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?