pokemon go belası..

destinaninannesi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2016
455
536
18
37
Eşim,abisi,2 yeğeni,eltim ve görümcem topluca bu oyunu oynuyorlar. Ben de başta indirdim ama bağımlılık yani bu ve ben artık o kadar oynamıyorum. Gece 2'de eşim ve yeğeni kalkıp arkadaşlarıyla kızılayda buluşuyorlar gym falan diyorlar. Evde herkesin elinde bir telefon ben kendi kendime afedersiniz deli dana gibi dönüyorum ortada. Hadi herkes oynuyor,eşimin bana yardımcı olması gerek en çok o oynuyor. Bir şey söyleyince de "daha yeni başladık 1 ay geçsin hevesimiz gider" diyor eşim. Deliricem artık bunalıma gircem evde hepsi toplanmışlar ben tek başıma takılıyorum. Hepsinin telefonunu kırasim geliyor. Evde misafir var diye dışarı çıkamıyorum da anca buraya yazabiliyorum. Bunaldım yahu her şey büyüyor büyüyor kafamda kurup duruyorum..

Oyun feci popüler oldu çocukluğumun animesi android sürümüm eski ben oynayamıyorum valla herkes oynunur yapabileceğiniz birşey yok sanırım şu an :D

Bizim de arena Alsancakta, etkinlikler Guzelyali'da imis. Hayirlisi daha baslamadim ama baslarsam neler olur bilmiyorum.

Hiç başlamayın derim,gece çocuğu emzirmeye kalkıyorum eşimin gözler kan çanağına dönmüş eve yeni geliyorlar abisiyle. Bağımlılık yani gülsem mi ağlasam mı :KK70:

Hiç başlamayın derim,gece çocuğu emzirmeye kalkıyorum eşimin gözler kan çanağına dönmüş eve yeni geliyorlar abisiyle. Bağımlılık yani gülsem mi ağlasam mı :KK70:
Yani insanlar ellerinden telefon disarida pokemon avliyorlar, degisik bir oyun. Ben oyun manyagiyim, esim de oyle bu yuzden baslamadik, aynen boyle abartiriz. Tum tatil pokemon avlamak istemiyorum :)) gecmis olsun sana da, laf dinlemezlee simdi.

Bu nedir ki? Anlamadim telefonla oynuyorlarsa kiziliyda neden bulusuyorlar? Hayatimda duymadim bu oyunu :/ tuhaf geldi..
Telefon ekranindan bakiyorsun kamera ile disarida pokemon cikiyor onu avliyorsun, etkinlikler vs disarida oluyor. Oraya gitmen gerek yani konum olarak telefonda :)) baya yenilik getirdi oyun.

ios mu telefonunuz yardımcı olayım :KK70:

benimki android ben storedan indirmedim

tabi türkiyede server olmadığı için

siz nereden indirdiniz?

bir link fena olmazdı bir daha deneyeyim :KK70:

Sen ne diyosun bugun muvekkil diyorki, aha belediyenin onunde cikti kosa kosa oraya gitti :))

AHAHAHAHAHAH :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
neyse en azından kendimiz gibi nerd insanlarla tanışabilmek için güzel bir yol :KK70:

en azından evden çıkmış olacağız :P

Back
X