N
nagi
Ziyaretçi
- Konu Sahibi nagi
-
her iki durum için de iyi yorumlar yazmıyo. Metabolik sebeplere bağlıyo. Ben dayanamadım bugün gidiyorum doktora
Merhaba arkadaşlar bu konuyla ilgili başlık var mı diye baktım ama göremedim tekrarlıyorsam kusura bakmayın.
Ben 38+3 haftalık hamileyim bugün nst için hastaneye gittim ama çekemediler. Dr suyun fazla dedi. Ancak kendi doktorumla ancak çarşamba görüşebilecem. Kendisine bu şekilde tanı konup doktorundan bilgi alanlar varsa paylaşabilir mi? Nette çokta hoş olmayan şeyler yazıyo. Moralim çok bozuldu
nete giremedim epeydir . Dr um bi olumsuzluk görmedi çok şükür. 2 ila 15 lt olunca tehlikeliymiş. Endişelenmeyin arkadaşlar hepimizin sağlıklı bebeikleri olcak inşallah:)
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:nete giremedim epeydir . Dr um bi olumsuzluk görmedi çok şükür. 2 ila 15 lt olunca tehlikeliymiş. Endişelenmeyin arkadaşlar hepimizin sağlıklı bebeikleri olcak inşallah:)
Arkadasim amniyo sivisi artisli gebeliginin uzerinden epey gecmis.tekrar hamile bile gorunuyosun.bu sivi artisi olan gebeligin nadil sonuclandi.bendede cikti sivi artisi neyazikki.Ayrıca doktor sakın su falan içmemezlik yapma dedi suyum fazla diye.
Suyu az olan arkadaşlar bol su içerek düzenlenmesine yardımcı olabilirlermiş ama polihidramniyosda dışardan su alımıyla bi alakası yokmuş artışın.
Hortumu dayayabilirsiniz yani :)
Arkadasim amniyo sivisi artisli gebeliginin uzerinden epey gecmis.tekrar hamile bile gorunuyosun.bu sivi artisi olan gebeligin nadil sonuclandi.bendede cikti sivi artisi neyazikki.
ayni seyleri yasadim recep beyde beni uyaran ilk kisi oldu.sekerli seylerden uzak dur dedi ve kisa surede suyum normale dondu.dogumumda yaklasti bu arada .tesekkur ederim cevap icinBu durumu bende 32. Haftamda yaşadım, öyle ki hemşireler ikiz gebelik mi diye soruyordu sanki sopa yutmuş gibi bir haldeyim. 32. Haftaya kadar su fazlalığından bahseden olmamıştı sanırım herşey doğaldı.ben Recep has beye gittiğimde bu durumu o söyledi. Şeker içeren besinleri kısıtlamamı önerdi. Recep has beye gitme sebebim uzayan hiperemesiz idi. Çözümsüz kalınca ona gitmiştim fakat peritonolojik bir durum olmadığını söyledi hiperemezisin. Hiperemezis gebelikte aşırı bulantı kusma halidir ve ben 8. Aya kadar günde 12 defa kusuyordum.
Konuya dönecek olursak; şeker ihtiva eden meyve dahil besinleri azaltmamı söyledi o sıra aşırı karpuz yiyordum bir kaç hafta azalttım. Sonraki kontrollerde normal sınırlarda bulundu. Bebeğim sağlıkla doğdu :) umarım sizlerde sağlıkla doğumlar yaparsınız.
Hiiç korkulacak bir şey değil ,merak etmeArkadasim amniyo sivisi artisli gebeliginin uzerinden epey gecmis.tekrar hamile bile gorunuyosun.bu sivi artisi olan gebeligin nadil sonuclandi.bendede cikti sivi artisi neyazikki.
vallahi hayatim kabusa donmustu.ihtimalleri ogrenince simdi sukur hersey yolunda.Hiiç korkulacak bir şey değil ,merak etme
Kızım altı yaşını bitirecek şükür Allaha .
Erken doğum riski var dedi doktor ama, ben polihidramniyos teşhisinden sonra denize bile girdim. Bebek de gününde doğmuştu hamdolsun ki.
Ama tabii ki dikkat etmekte fayda var .
Yalnızca korkmayın
korkmayın. Doktorlar her ihtimali söylemekle yükümlü.
Size sağlıklar dilerim.
cevap icinde ayrica cok tesekkur ederimAyrıca doktor sakın su falan içmemezlik yapma dedi suyum fazla diye.
Suyu az olan arkadaşlar bol su içerek düzenlenmesine yardımcı olabilirlermiş ama polihidramniyosda dışardan su alımıyla bi alakası yokmuş artışın.
Hortumu dayayabilirsiniz yani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?