Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım allah bebişlerimizi kucağımıza almak nasip etsin. bende ikizleer hamileyim. geçen testler yapıldı. az bir şey guatır çıktı. doktorum dahiliyeciyle görüş dedi. acaba beişlere zararı nasıl olurrrr..merhabalar canlarım aramıza hoş geldiniz bu kadar karamsar omayın lütfen sadece pko mu var sizde bende neler vardı neler pko miyom kist zehirli guatr hormon bozukluğu daha neler neler birini düzeltirken öbürü çıkıyodu önce guatr tedavisi sonra kist sonra miyom ameliyatı hormon yüklemesi 20 gün sonra tüp bebek derken koca bi 14 hafta geçti aradan şimdi ikizlerimi bekliyorum hayırlısıyla size tavsiyem normal dra gidiyorsanızda mutlaka bi tüp bebek merkezine danışın ilaçlarla artık herşey mümkün bakın benim merkezde bi ablam var 40 yaşında ve hiç yumurta yapmıyodu ama ilaçlarla yumurtlamaya başladı az da olsa yumurtası çıkıyor ki ben onun gibi umutsuz bi hasta daha görmedim beterin beteri var arkadaşlar uğraşmadan hiç bişey olmuyor hepinize tedavisinde bol şanslar dilerim bi an önce kavuşursunuz yavrularınıza