polikisover var bende

Allah yardimcimiz olsun.

Terenova bende de polikistik over var. Omrumde 3-5 kez kendiligimden adet olmusumdur herhalde.

Ben 7 yil dogum kontrol hapi kullandim adet gormek icin. Ustelik bekardim ve gereksiz yere icmis oldum. Simdiki aklim olsa icmezdim ama jinekologlar verdi hep Tr'de.

Seker hapi mi? O neden?

dr um dediyine göre kilo verdiryormuş ve yumurtlara ollumlu etkisi varmış bende adetdüzensis ve tüylenme var sende celena hangi beritiler var canım

merhabalar canlarım aramıza hoş geldiniz bu kadar karamsar omayın lütfen sadece pko mu var sizde bende neler vardı neler pko miyom kist zehirli guatr hormon bozukluğu daha neler neler birini düzeltirken öbürü çıkıyodu önce guatr tedavisi sonra kist sonra miyom ameliyatı hormon yüklemesi 20 gün sonra tüp bebek derken koca bi 14 hafta geçti aradan şimdi ikizlerimi bekliyorum hayırlısıyla size tavsiyem normal dra gidiyorsanızda mutlaka bi tüp bebek merkezine danışın ilaçlarla artık herşey mümkün bakın benim merkezde bi ablam var 40 yaşında ve hiç yumurta yapmıyodu ama ilaçlarla yumurtlamaya başladı az da olsa yumurtası çıkıyor ki ben onun gibi umutsuz bi hasta daha görmedim beterin beteri var arkadaşlar uğraşmadan hiç bişey olmuyor hepinize tedavisinde bol şanslar dilerim bi an önce kavuşursunuz yavrularınıza

hoş geldiniz kızlar aramıza pcos korkulacak bir şey değil korkmayın olurmu bende pcos luyum benimde tek problemim düzensizliğim ve biraz kilo almamdı tüylenmem felan olmadı benim doktorum bana şeker ilacı düzenleyici felan vermedi sadece spor yapacaksın yağ yakacaksın kilolar öyle gidecek 6 ayda 11 kilo verdim yani ayda ortalama 2 kilo ama sporla ve birazda diyetle şimdi kilom iyi
kasımda tüp denedim şubatta dondurulmuşları ama sonuç negatif

allahtan pcos un olumlu yanı yumurta hücrelerimiz bol sadece gelişemiyorlar o da tüp bebek tedavisinde bolca cevap veriyor ve bir sürü yumurtanız oluyor dr.um daha kolay sonuç alabiliyoruz demişti bana

yani sözün kısası korkmayın avantajı bile var bizim için tek sorun pcos olsun birde ne olur kilo verin
ben kasımdan beri sporu bırakmıştım mart 1 başladım hedefim 2. tüp denemem için 55-56 kilo ya inmek şu anda 58 kiloyum bakalım hakkımızda hayırlısı

merhabalar canlarım aramıza hoş geldiniz bu kadar karamsar omayın lütfen sadece pko mu var sizde bende neler vardı neler pko miyom kist zehirli guatr hormon bozukluğu daha neler neler birini düzeltirken öbürü çıkıyodu önce guatr tedavisi sonra kist sonra miyom ameliyatı hormon yüklemesi 20 gün sonra tüp bebek derken koca bi 14 hafta geçti aradan şimdi ikizlerimi bekliyorum hayırlısıyla size tavsiyem normal dra gidiyorsanızda mutlaka bi tüp bebek merkezine danışın ilaçlarla artık herşey mümkün bakın benim merkezde bi ablam var 40 yaşında ve hiç yumurta yapmıyodu ama ilaçlarla yumurtlamaya başladı az da olsa yumurtası çıkıyor ki ben onun gibi umutsuz bi hasta daha görmedim beterin beteri var arkadaşlar uğraşmadan hiç bişey olmuyor hepinize tedavisinde bol şanslar dilerim bi an önce kavuşursunuz yavrularınıza
canım allah bebişlerimizi kucağımıza almak nasip etsin. bende ikizleer hamileyim. geçen testler yapıldı. az bir şey guatır çıktı. doktorum dahiliyeciyle görüş dedi. acaba beişlere zararı nasıl olurrrr..:emir_bebek:

canım benim bende pkosluyum.....benimki yaklaşık 5 senedir falan var ilk öğrendiğim de dr bana zor hamile kalabilirsin dedi ewlide değildim kendim de sağlıkcıyım hastanede çalışıyordum ilaç kullanmaya başladım baktım çok kilo aldım bıraktım 2 senelikm ewliyim hamile kaldım tedavisiz lütfen korkmayın çok dua edin allahın en büyük hediyesi 7 aylık oğlum var allah herkese versin isteyip kıymetini bilenlere....

Merhaba,
Arkadaşlar ben de sizle aynı kaderi paylaşıyorum :içelim: .Ben evlenmeden önce saati saatine adet gören biriydim,evlendikten sonra bu durum çıktı karşıma.Adet gecikmeleri,hızla ve sebepsiz kilo alma,tüylenme artışı gibi hiç hoş olmayan pek çok belirti işte.Ben oldukça sağlıklı adet gören biri olarak tüm bunlar sonucunda çocuğunuz zor olur deyince dr bozuldum tabiki,hem de çok.Bebek te istiyorduk,bir müddet kendimiz denedik,olmadı.Bu arada sadece bu şeker hapı olarak adlandırılan Glikhophage (Glikofen) ilacını kullandım.Çünkü bu ilaç yağlanma düzeyini düşürüm yumurtlamaya yardımcı oluyor dediler.Eşimde de bende de bundan başka sorunumuz yoktu çok şükür.Buna rağmen baktık olmadı,bir tüp bebek merkezine gittik.Değerli doktorumuz sağolsun aşılamayla bu iş olabilir dediyse de geciken adetler,her geciken adette heveslenmeler ve hüsran olan sonuçlarda mahvolan psikolohjim yüzünden derhal tüp bebek uygulamasına girdik.Şuan ikizlere hamileyim :nazar: Hepinize aynı güzel duyguları tatmanız konusunda duacıyım.a.s.

Ben de PCOS luyum...
İlk denemem 17 nisan ........
Korkmayın kızlar tanrım bizlerleee.....

Back
X