- 24 Temmuz 2023
- 581
- 1.803
- 33
- Konu Sahibi Evrimnecla
Arkadaşlar merhaba, birkaç gün önce konu açmıştım hatırlarsınız. Nişanlım ve ailesi çok geleneksel demiştim. o bizim erkeğimiz, soyadımızı yaşatacak gibi söylemleri var ve benim ailem de inanılmaz garipsiyor bu durumu. Biz 3 kız kardeşiz babam üç çocuğum daha olsa üçünün de kız olmasını isterim dedi geçen gün yanlarında.. Ben polikistik overliyim kendimi bildim bileli regl olamıyorum ancak ilaçla o da çok az geliyor. Hamileliğe engel değil ama doktorlar zorlaştırabileceğini, doğal yollardan hamile kalmamın zor olduğunu söylüyor. Uzun tedavi süreci gerekebilir yani. Nişanlımla paylaştım sorun değil falan dedi ama işin ciddiyetinde değil bence. Evlendikten sonra onun ultra geleneksel çevresinden laf söz duymaktan vah çocukları olmuyor falan denmesinden korkuyorum çünkü birisi özel hayatıma burnunu sokarsa sakin kalamam. Düşünüyorum da darısı başına, Allah size de versin, inşallah sizin de olur gibi şeyler bile acayip rahatsız eder beni veya şunu iç şunu ye işe yarıyormuş gibi şeyler söylenirse gerçekten sinirlenirim... 21.yüzyılda sıkıntı yaşayan oldu mu hiç böyle şeyden?
Son düzenleme: