Aşılama polikistik olup asilama yaptiranlar ve hamile kalanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım benim günüm geçtiginde bir kaç defa kanda bhcg 13-15 çıktı hamilesiniz dediler adet oldum aradan zaman geçti günüm geçmişti idrarda pozitif çıktı ama 1 hafta sonra adet oldum yani yumurta dölleniyo ama tutunamıyo kimyasal oluyo bilmem anlatabildimmi.ben bunun sebebini çok merak ediyorum o yüzden tüp bebek yaptırmadan önce genetik tahliller istedim doktordan gelin görüşelim diyo dr gerek görmüyo ama tüp bebektede kimyasal olursa çok üzülürüm.şimdiye kadar kaç dr a gittiysem sizin dogal yolla olur diyo ama olmuyo olsada tutunmuyo bence zamanı var galiba vakti gelmeden olmuyo canım

anladim canim evet tahmin edebiliyorum kotu bir sey rabbim yasatmasin...canim peki bebek tutunabilmesi icin jel hap igneler falan veriyorlar ya ondan kullanmadin mi hic bebek tutunabiliyormus ozaman...rabbim ol dedigi zaman oluyor ama isde bunlarada vesile yaratmak gerekiyor.cok biliyorum pco olupda hamile kalanlari tedavisiz..rabbim gonlumuze gore verir insallah..

Öncelikle selamlar,
Bende de pcos var ve 1 buçuk seneden sonra Rabbimin izniyle 2.aşılamayla hamile kaldım.şimdi 5 aylık bir kızım var.
Klomen bana çok fazla etki etmediğinden dolayı puregon iğne kullandık.
İnşallah tez zamanda sizler de bebeklerinize kavuşursunuz.

mrb kizlar araniza yeni katildim fransada oturuyorum benimde pko sorunum var ilk gebeligimi 2aylikken kaybettim ikinci gebeligimde clomid adli bir ilacla ilk ayda gerceklesti malesef oda dusukle sonuclandi ve birbucuk aydir surekli kanamam var bana bu konuda yardimci olabilirmisiniz sizce normalmi

mrb kizlar araniza yeni katildim fransada oturuyorum benimde pko sorunum var ilk gebeligimi 2aylikken kaybettim ikinci gebeligimde clomid adli bir ilacla ilk ayda gerceklesti malesef oda dusukle sonuclandi ve birbucuk aydir surekli kanamam var bana bu konuda yardimci olabilirmisiniz sizce normalmi

gecmis olsun bitanem rabbim yasatmasin bir daha insallah...

clomidi bnde kullandim turkiyede klomen diye geciyor..hemde 6ay boyunca ama bana hic iyi gelmemisti..ama bak sana iyi gelmis gordugum kadariyla gebeliklerle sonuclanmis hep..

bnce bukadar uzun surmesi normal degil sen bence bir dr.git derimbn.

anladim canim evet tahmin edebiliyorum kotu bir sey rabbim yasatmasin...canim peki bebek tutunabilmesi icin jel hap igneler falan veriyorlar ya ondan kullanmadin mi hic bebek tutunabiliyormus ozaman...rabbim ol dedigi zaman oluyor ama isde bunlarada vesile yaratmak gerekiyor.cok biliyorum pco olupda hamile kalanlari tedavisiz..rabbim gonlumuze gore verir insallah..
amin canım herkesin içinde bizimde gönlümüzün muradını versin.aşılamalardan sonra fitil jel kullandım ilk aşılamamdada kimyasal oldu diger kimyasallardada normalde adetim çok geçiyodu(45-50 günde oluyodum)pco yüzünden.bende yine kist var diye tahlil yapmıyodum 2. ayda biliyodum 3-5 gün sonra adet oluyodum.araştıra araştıra herşeyi ögrendim şimdi öyle degil ovuluasyon testi aldım hastalanacagım günü biliyorum(günüm bile geçmiyo)nerdeyse
1 yıldır düzenli adet oluyorum.çok zayıfsan pcoyu yenmek için biraz kilo al dr um bana çok zayıfsın ondanda olabilir dedi şimdi kilo alınca kistte olmuyo çok şükür

aramıza hoşgeldin arkadaşım düşüklerin için geçmiş olsun öncelikle.bende klomen kullandım bana hiç iyi gelmedi aksine kist yaptı.kanaman için vakit kaybetmeden dr a git niye kesilmiyo rahimde bi sorun olabilir(inşallah olmasında)hem kansız kalırsın
:26:

slmlar hkkaten katılıyorum yaa
aynaya bakınca fazlalıklar canımı sıkıyo rejim yapıyım diyorum ama saglıgım daha önemli hem eşim bu halimden çok memnun heray acaba hamilemiyim demiyorum en azından.benden size tavsiye biraz kilo alın(mankenmi olacaksınız sanki):9:

amin canım herkesin içinde bizimde gönlümüzün muradını versin.aşılamalardan sonra fitil jel kullandım ilk aşılamamdada kimyasal oldu diger kimyasallardada normalde adetim çok geçiyodu(45-50 günde oluyodum)pco yüzünden.bende yine kist var diye tahlil yapmıyodum 2. ayda biliyodum 3-5 gün sonra adet oluyodum.araştıra araştıra herşeyi ögrendim şimdi öyle degil ovuluasyon testi aldım hastalanacagım günü biliyorum(günüm bile geçmiyo)nerdeyse
1 yıldır düzenli adet oluyorum.çok zayıfsan pcoyu yenmek için biraz kilo al dr um bana çok zayıfsın ondanda olabilir dedi şimdi kilo alınca kistte olmuyo çok şükür

evet duymustum canim ben onu kilo varsa zayiflamak zayifsan kilo almak diye...takdigin guzelmis ama test yapaman falan super...yok canim genelde dr.lar ideal dediler kiloma 1.65 boyundayim 56 veya enfazla 55duserim veya 58 e falan cikarim hep buaralarda oynarim normal dediler...insallah kavusuruz bebislerimize

evet duymustum canim ben onu kilo varsa zayiflamak zayifsan kilo almak diye...takdigin guzelmis ama test yapaman falan super...yok canim genelde dr.lar ideal dediler kiloma 1.65 boyundayim 56 veya enfazla 55duserim veya 58 e falan cikarim hep buaralarda oynarim normal dediler...insallah kavusuruz bebislerimize

bende 1.65 boyundayım 55 kiloydum dr zayıfsın deyince 60 oldum iyi oldu ama şimdide durmuyo kilom akşam basküle çıktım 64 olmuşum napcam bilmem fazla kiloda iyi degil pco için frene basmam lazım60 a inmem lazım eşim izin vermiyo rejim yapmama gizli saklı yapacam işte bişeyler:56:

bende 1.65 boyundayım 55 kiloydum dr zayıfsın deyince 60 oldum iyi oldu ama şimdide durmuyo kilom akşam basküle çıktım 64 olmuşum napcam bilmem fazla kiloda iyi degil pco için frene basmam lazım60 a inmem lazım eşim izin vermiyo rejim yapmama gizli saklı yapacam işte bişeyler:56:

hadi canim gercekden de dr zayifmisin dedi ama baktinmi mantik olarakda iyi kilo bence zayif degil kiloluda degil bnce tam ideal...ben yazin 55 kisin oratasinda 58 normal mevsimdede 56 olurum bak mesela su anda ben tamtamina 58.7 kiloyum ama yemek yedim az once sen bilirisin ama 60 cikma sakin..birde ben balik etliyim kemikli degilim kilo aldimmi eminim cok kotu olurum cunku ablalarim oyle oldular ben oyle olmak istemiyorum dogumdan sonra oyuzden nekadar zayif kalirsam okadar iyi olur dogumdan sonra vermek..belim ince basen yok gohus var isde bildigin etli butlu kadinim..

kizlar benim asilama tarihim belli oldu kismetse bu ayin 11 de asilama olacam 26 sindada sonuc insallah bu sefer hersey cok ama cok guzel olur allahin izniyle....

Evanur naptın canım aşılaman yapıldımı?

selam canim evet oldum asilama dun oldum insallah tutat bu sefer su anda bnde hic kasik agrisi falan yok, ilkinde boyle degildi muthis derecede kasik agrim oldu taaa adet olana kadar ilkinde 13.gunu adet olmustum bakalim bu sefer n eolacak martin 26sinda belli olacak tabiki ozamana kadar adet olmazsam birde bu sefer hic agrim yok sadece yumurtaliklarim cok hareketli birde bir haftadan beri esimle iliskiye girmemize rahman vajinam cok yumusak akinti var ve vajinamda aciklik hissediyorum bakalim hayirlisi artik daha cunku cok erken belirtiler icin...

sen ne durumdasin devam ediyon mu

selam canim evet oldum asilama dun oldum insallah tutat bu sefer su anda bnde hic kasik agrisi falan yok, ilkinde boyle degildi muthis derecede kasik agrim oldu taaa adet olana kadar ilkinde 13.gunu adet olmustum bakalim bu sefer n eolacak martin 26sinda belli olacak tabiki ozamana kadar adet olmazsam birde bu sefer hic agrim yok sadece yumurtaliklarim cok hareketli birde bir haftadan beri esimle iliskiye girmemize rahman vajinam cok yumusak akinti var ve vajinamda aciklik hissediyorum bakalim hayirlisi artik daha cunku cok erken belirtiler icin...

sen ne durumdasin devam ediyon mu

belirtilere takılma kendini dinleme derim ama demesi kolay diyeceksin sıradan bi ay gibi düşünmeye çalış canım.benimde ilk aşılamam çok agrılıydı 2. çok az agrım olmuştu 2-3 gün oldu o agrılarda.inşallah bu kez olur(bana haber et mutlaka pozitif olunca heycandan unutma).ben dogru zamanı bekliyorum canım benimki artık tüp bebek temmuza kadar bekleme süreci :14:

belirtilere takılma kendini dinleme derim ama demesi kolay diyeceksin sıradan bi ay gibi düşünmeye çalış canım.benimde ilk aşılamam çok agrılıydı 2. çok az agrım olmuştu 2-3 gün oldu o agrılarda.inşallah bu kez olur(bana haber et mutlaka pozitif olunca heycandan unutma).ben dogru zamanı bekliyorum canım benimki artık tüp bebek temmuza kadar bekleme süreci :14:

tamam canim iyi veya kotu mutlaka haber veririm sana...seninde olmamasiti diymi agrilarin olmadigi zaman cunku bnm hic yok neyse artik hayirlisi bakalim

merhaba herkese.. bugün günlerden ne kötü bir gün..:14::14:

bende bugün bu değerlerle pko lu oldugumu öğrendim. :14::14:
değerlerimi yazıyorum anlayanlarda varsa söylesinler sevinirim..
Biyokimya
total kollesterol : 218 normali 200
sgpt(alt)(37c) : 31 normali 31 sınırda
Koagulasyon
ptz % : 133 normali 120
d-dimer : 0.73 normali 0.50
Hormon
total testesteron : 69.73 normali 73 sınırda
Kültür
lökosit : çok sayıda yazıyor
Transvajinal ultrason sonucum
uterus antevert konumda olup normal boyuttadır.
endometrium kalınlığı 4mmdir.
myometrium homojen ekodadır.
her iki over normaldir.
bunlar a bakarak pko sun yumurtaların yok dedi..
anlayan varsa bilgilendirirse sevinirim...
bide ben her ay 28 29 günde bir regl olurum hiç şaşmaz ... bu pko ne belirti veriyor? adet düzensizliği diye biliyorum ama bende böyle bir problem yok.anlamadım gitti zaten.... pko luymuşum:14::14::14:

Back
X