polikistik over de ilaçsız tüp bebek şansı

bende polikistik over hastasıyım ve aşılama yoluyla hamile kaldım. ama çevreme normal yolla hamile kalan o kadar çokkii bu hastalığın en önemli sorunu kilo çünkü kilo vücudun dengesini bozuyor. bu neden le ilk hedef kilo vermek olmalı başarılar

evet doğru söylüyosun bende pco hastasıyım allaha şükür bende normal bi şekilde hamile kaldım bunuda sanırım birazcık kilo vererek başardım.kilo vermek büyük kolaylık sağlıyo bu rahatsızlık için allah isteyen herkese versin...:34:

marmelatcım herşey iyi hoş da ne biliyim yinede insan herşeyi çıkaracaksa hayatından hayatın bir anlamı kalmıyor ki bu defada başka çaremiz olmadığını da biliyorum.gerçekten kötü nbir durum keşke herşey eskisi gibi olabilse.bundan birkaç sene önce böyle sıkıntılarımız yoktu.yinede defalarca şükürler olsun.hepimize geçmiş olsun...

size katılıyorum hayatımızdan herşeyi tamamen çıkartmak yanlış.az ve öz herşeyden yenebilir.bende pcoyum ve bende kendimi kötü hissettim çok ama allaha hergün dua ve şükrettim ve şimdi bebişim var allah isteyen herkese verir inşallah...çok korkulacak bi hastalık değil arkadaşlar korkmayın...

[ÇiĞDeM];269996 .!.:
Bende 6 Yillik Evliyim Bendede Polikistik Over Var Alti Ayda Bir Adet Görüyorum şimdiye Kadar çok Dr Gittim Neyazikki Biçare Bulamadim Enson Bi Prof.dr`a Gittim Hala Bi Sonuç Alamadim Napacağimi Bilmiyorum Bana Yardim Ederseniz Sevinirim Tavsiyelerinizi Bekliyorum Herkese Acil şifalar Diliyorum

merhaba ne tedavi gördünüz bilmiyorum ama pco da bi çok tedavi yöntemi var aşılama var yumurta çatlatma var bi çok tedavi var bende pco yum 8 aylık evliyim yeni hamiş kaldım bence başka doktorlar dene ve araştır bu kadar umutsuz olma gerçekten umutsuz olacak kadar bi durum yok inanki ortada inşallah istediğin olur...

Back
X