polikistik over de ilaçsız tüp bebek şansı

Kızlar bu konu açıldığında o kadar kötü oluyorum ki bilemezsiniz.
Kendimi çok kötü hissediyorum.Neden herkes normal normalken biz böyleyiz.
İsyan değil kesinlikle ama ne biliyim zoruma gidiyo yinede.
Allah'ıma defalarca şükrediyorum ki Kusursuz yarattı beni.Belki herkesten birazda fazla güzellik de verdi.Ama insna sanki kadınlığından şüphe duyuyor böyle bir durumda.Kilo sorunu , tüylenme vs. bu sıkıntıları yaşıyorum bende yaşım daha 21 ama sıkıntıya düşüyorum bu konuyu görünce.
İleriye yönelik çok kaygılarım,korkularım var.
Korkuyorum gelecekten ve geleceğin getireceklerinden...........

BENDE 22 YAŞINDAYIM BUNDAN 1 AY ÖNCE PKO OLDUĞUMU ÖĞRENDİM DOKTORUMLA ENİNE BOYUNA KONUŞTUK BANA SÖYLEDİĞİ TEK ŞEY BU HASTALIĞIN KESİN TEDAVİSİ YOK.VE KESİN GEÇİCEK DİYE BİŞEYDE YOK.DOĞUM KONTROL HAPI VERDİ,BİDE PROSCAR DİYE BİR İLAÇ...BEN HİÇ UMUTSUZ DEĞİLİM ARTIK ALIŞTIM AMA YENECEĞİM BİR KERE İLK ÖNCE TATLIYI VE ŞEKERİ HAYATIMDAN ÇIKARDIM...BİLİYORSUNUZ BU HASTALIK İNSULİNLE YAKINDAN BAĞLANTILI YANİ BİR KISIR DÖNGÜ YEDİKLERİME OLDUKÇA DİKKAT EDİYORUM TUZLU ASLA YEMİYORUM.VE ELİMDEN GELDİĞİNDE EGZERSİZ YAPIYORUM VE İNANIN O EGZERSİZLERDEN SONRA KENDİMİ NASIL SEKSİ BİR KADIN HİSSEDİYORUM...İNANILMAZ TER ATIYORUM.BU HASTALIĞI YENMENİN EN GÜZEL VE KOLAY YOLU ZAYIFLAMAK KIZLAR.ZAYIFLAMAKKKKKKKKKKK

marmelatcım herşey iyi hoş da ne biliyim yinede insan herşeyi çıkaracaksa hayatından hayatın bir anlamı kalmıyor ki bu defada başka çaremiz olmadığını da biliyorum.gerçekten kötü nbir durum keşke herşey eskisi gibi olabilse.bundan birkaç sene önce böyle sıkıntılarımız yoktu.yinede defalarca şükürler olsun.hepimize geçmiş olsun...

mimazom bu kadar çaresiz yaklaşma bu hastalığa.bence herşeyin mutlaka bir çaresi vardır,birazda takdiri ilahi bence...ama dediğim gibi tatlıyı kes tatlı ihtiyacı meyvalardan karşılayabilirsin bence inan doğada bulunan doğal şeylerden yararlanmaktan zarar gelmez inan bana...bide bu hastalığın en önemli sorunu bel bölgesi inanılmaz kalınlaştırıyor,,,bel bölgemde inanılmaz bir yağ kütlesi var inan hiçbirşey yemediğim halde kendiliğinden şişiyo nedeni pko hastalığı...
geçicek,atlatıcaz herşeyi ben inanıyorum.:1yes2:

bende pko luyummm..ve çok üzülüyorum bebeğim olmayacak diye...bu ay aşılama yapılacaktı fakat yumurtalıklarımda hiç bir gelişme olmadığı için kaldı...iğneyle tedaviye başlıyacağımızı söyledi doktor..sırada rahim filmi var ve bilmiyorum daha sonra ne olacak...offf..canım çok sıkkın olmuyor ve olmayacak diye...her şeyin hayırlısı tabiki...neden diye düşünüyorum...ne yaptım ben...Allah hiç kimseyi düşmanımı bile bebek hasretiyle imtihan etmesin...

arkadaşlar 29 yaşındayım. ben de pkos hastasıyım. 8 yıllık evliyim. ilk 3 hamileliğim aşılamayla oldu ama maalesef 3 ü de düşükle sonuçlandı. tam tedavi işinden bir süreliğine vazgeçmiştimki kendiliğinden hamile kaldığımı öğrendim. şimdi oğlum 2,5 yaşında. ümitsizliğe kapılmayın. bence tek yapılacak şey bebeğim olmuyor, olmayacak gibi düşünceleri bir kenara atmak. bu arada hala adetlerim düzensiz ve doğum kontrol hapları ile düzenlemeye çalışıyorum. bende tüylenme yok ama kilo ve sivilce problemim var. cildimede nıvea nın young serisinden ürünler aldım. şimdilik iyi gidiyor. Allah hepimize şifa versin ve daha beter hastalıklardan korusun inşallah.

arkadaşlar merhaba ümitsizliğe kapılmayın bende pko hastasıyım evlenmeden öncede hiç adetlerim düzenli olmazdı evlendikten sonra birkaç ay düzenli oldu sonra tekrar bozuldu ilk başta biz çocuk istemedik sonra da1 sene neden olmuyor diye doktorlara düştük banada ganopenhe verdi doktorum ikinci ayda hamile kaldım ama 14 kilo verdim akapunkturla şimdi 4 yaşında bir kızım ve 3 aylık bir oğlum var oğlumada ilaçla hamile kaldım kafanıza takmayın ve hiç beklemediğiniz bir anda hamile olduğunuzu öğreniyorsunuz ben izin dönüşü öğrenmiştim.allahtan tedavisi var şimdi bakıyorum bana laf yetiştiriyor allah herkese sağlıklı ve hayırlı evlat versin

merhabalar ben 2,5 yıllık evliyim ve bende pko hastasıyım ve çok üzülüyorum bebişim olmayacak diye şuan doktor tedavisi görüyorum hastalanmadığım için bi ilaç verdi ve hastalandım ve ilk gününden itibaren bu klomeni kullanmaya başladım 5 gün kullandım ve dr gittim yumurtalıklarımda bi büyüme olmadığını ilacın geç etki yaptığını sölede ve ikinci hafta çağırdı ve o gün tekrar aynı şeyleri söyledi ve ben inanılmaz yıkıldım ve tekrar beni kontrole çağırıyo bu hafta gideceğim lütfen dualarınız eksik etmeyin inşallah yumurtalıklarda büyüme olmuştur. ve o kadar çok bebiş istiyorumki anlatamam allahım inşallah tüm isteyen herkeze hayırlısını verir dualarınızı eksik etmeyin Çok üzgünüm çoook:çok üzgünüm:

Bende pcos hastasıyım 3 ay glifor ilacını kullandıktan sonra tüp bebek uygulamasına geçtik ve ilk denememde tuttu çok şükür...hamile kaldıktan sonra 8 hafta kadar daha kullandım ilacı sonra bıraktım....Şu anda 9 hafta 5 günlük hamileyim.....Darısı tüm pcos hastalarının başına inşallah....

selam arkadaşlar bende pko luyum adetlerim düzensiz oluyodu.2.5 yllık evliyim.1 yıl çocuk istemedik.doğumkontrol hapı kullandım hem düzene sokuyodu hemde korunuodum sonrada çocuk istediğim zaman direk tedaviyle başladım.rahatsızlıgımı bildiğim için.3 ay klomen kullandım.fakat yumurtalaım gelişmedi.sonra laporoskaopi oldum.ve adetlerim düzene girdi.ve 2 ay sonra hamile kaldım.fakatdüşükle sonuçlandı.şimdi adetlerim düzenli yine yaklaşık biryıl oldu düşük yapalı fakat şimdi olmuyor.1 kere aşılama oldu malesefsonuç negatif.martta 2. aşılamayı yaptırıcam.rabbim kimseye aratmasın tez zamanda herkesin kucagınaverir inşallahh..............

Bende pcos hastasıyım 3 ay glifor ilacını kullandıktan sonra tüp bebek uygulamasına geçtik ve ilk denememde tuttu çok şükür...hamile kaldıktan sonra 8 hafta kadar daha kullandım ilacı sonra bıraktım....Şu anda 9 hafta 5 günlük hamileyim.....Darısı tüm pcos hastalarının başına inşallah....

selam yağmur nasılsın?Şeniz
yağmurcum banada glifor başlandı sen günde kaç kez kaç miligram aldın?:uhm:

ben yeni uyeyim pcos hastasim 2 senedeir ugrasiyorum 7 mm 2 mm oldu yani cocuga etki etmiyor artik doktora gittigimde sorumn kalmadigini ve hamile olacbilecegimi ogrendim ama yalnis haplar yuzunden kocaman bir kist yapmisim cm simdi ise microgynon kullanacam 3 ay olmaz ise igneyle yine olamazasa ameliyat cok kucuk operasyon ama sonuctabicak yarasi kocamda ve bende bir sorun olmadiginda benimde rahmim temiz cunku dun doktorun dedigi bana onemli olan erkegin spermi kadininda rahmi digerleri dis etken ama bu polikistlerin tedavisi cok basit erken tedeavi onemli o yuzgden adet gecilkiyorsa en buyuk belirti beimsadece bu belirti cunku buyuk degiller benim cocugada etki etmezmis ama doktor tedavisiyle olurus cunku genelde inatci olurlarmis simdi kistim bitsin bu ay bakacagiz kuculuyornmu sona 3 ay ilacla tadavi kuculmuyorsa igneyle olacak sonra bebek tedavisi korkmayin yani plikistlerden dotor gerekli okadar sadece

arkadaslar polikist bu kadar korkulacak birsey degil ben 2 senedir tedevisini gordum simdi sonusc aldim bitti ama simdi ise kocaman kistim olmus klomenden 7 cm capinda ve 3 ay tadavi gorecem kesinlikle doktor vermeden kullanmayin bu ay bakacaz kuculmez ise igneyle hersey basit artik sadece bebegin olmasi icin doktorun bana soyladigini soyluyorum onemli olan esin ve rahmin temizligi bu ay kist tedavisi sonra bebek insaallah ama korkmayin doktor olunca sadece tedavi ama bunlar bazen kendiliginden hamile kalabiliyorsun bazen ise inatci olurlarmis o yuzden doktor gerekiyor 7 mm di simdi ise 2 mm dustu bebege etki etmezmisartik ama benim hedefim kistimin yok olanmasi ben cok umutluyum cunku kotu hastalik degil bunlar cok bebegi olan var basta benim annem bende tedaviyle oldumgeetik aten bunlar adetiniz gecikiyorsa en buyuk beliti hemen doktora daha fazla geciktirmeyin ben 16 tyasinda basladim ne kadar erken o kada kolay yalniz hormon ilaclaini te kullanmayin benim gibi kocaman kistiniz olur bide bebek lsun diye ben hersa bah ac karnina 1 t.k. bal tarcin ve tereyagi karistirip iciorum bunu doktordan ogrendim bebek olnmasini hizlandiran dogal yontem e adet duzenlemek icin de corek otunu ac karniina ballakaristir 1 t.k. ye

selam ende pkos hastasiim cok basit tedaisikorkacak birseyi yok ama bebek icin inatcilar sadece o yuzden bebek icin doktora gitmek sart ben gittim 2mm oldu ve etki etmiyor bebege artik

cnm,doktorun kimdi yardımcı olursan sevinirim.

bende 8 yıllık evliyim ve pko liyim :) zaman azalsada umudum hiç eksilmedi..iyi bir doktor herşeyi rahatlıkla çözer biraz daha inanç ,umut ve iyi bir doktorla herşey hallolur.. a.s

polikistik over hakkında detaylı bilgi istiyorum. bu sorunu yaşayanlar ve doktorlarından aldıkları bilgileri paylaşırlarsa sevinirim. teşekkürler

pco hastasımısınız bilmiyorum ama o kadar da korkulacak bi hastalıkta değil tamam eğer bebek isteniliyorsa normal bayanlara göre daha zor hamile kalınıyo ama umutsuz bi vaka olmadığıda kesinsiz ne biliyosunuz bu rahatsızlık hakkında bilmiyorum ama bende pco yum ama allaha şükür şuan çok yenide olsa hammişim allah isteyen herkese versin...:emir_bebek:

Back
X