selam arkadaşlar . bende 15 yaşından beri pkos teşhisi konulmuş bir bayanım şuan 28 yaşındayım yıllarca duphastonla adet oluyordum .. evlendim çocuk istedik 1 yıl olmadı dr a gittim klomen verdi ve folik asit verdi ben bunları içtim fakat benim yumurtam istenilen büyüklüğe gelmeden adetle atıyordum artık son gittiğiimde dr üzgünüm dedi tüp bebek merkezine gidebilirsin bundan sonra dedi bende evime gelip biraz araştırma yaptım internetten pkos lar kendi kendilerine hamile kalabilirler diye yazı okudum .. sonra fitness a yazıldım bi güzel kilo verdim bu arada klomen içtiğim için yumurtalarım normalinden daha fazla ve düzenli çalışmaya başladı sanırım ben kendi kendime adet olmaya başladım düşünün yıllarca hapla adet olan ben kendiliğimden adet olmaya başladım hemde zayıflamıştımda geçen ay Allahıma şükür gebe olduğumu öğrendim :) cidden niyetim doğalıyla olmasıydı öyle niyetlemiştim kimyasal yollarla hamile kalmak istemiyordum şükürler olsun :) umudunuzu yitirmeyin arkadaşlar sağlıklı beslenin sadece hamurişi ve şekerli tatlı şerbetli tatlılar vs den biraz uzak durun,spor yapın .hemen tüp bebek tedavisi doğru değil ..rabbim herkese bu duyguyu yaşatsın amin