Polikistik over hastaları

rabs12345

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2023
432
81
28
22
Kızlar polikistik over hastaları hamile kalabilir mi doğal yollarla aranızda hamile olanınız varmı ne kadar bir süre sonra hamiş kaldınız

Bende var ama dun yumurtlamyı bugunde catlamayı gördüm
Çatlamayı nasıl gördünüz doktorunuz mu bakıp söyledi?
Ben tüp bebek yaptın gebe kaldım ama öldü doğum ile bebeğimi kaybettiniz doğum ile pcos geçer diyorlar ama geçmedi bende yine pcosum. Bu ay ovulasgon testi yaptım yumurtlama da olmadı

Kızlar polikistik over hastaları hamile kalabilir mi doğal yollarla aranızda hamile olanınız varmı ne kadar bir süre sonra hamiş kaldınız
Ben bir düşük yaptım 2 yıl geçtikten sonra da hiç bi şey yapmadan hamile kaldım. Stres pcos’u tetikliyor ben o dönem terapi alıyordum hatta anne olmakla ilgili düşüncelerimi, korkularımı anlatırken ağlamıştım bi de abur cubur tüketmeyip, tamamen evde sağlıklı besleniyordum. Başka bi şeye ihtiyacım olmadı.

Pkosum doğal yol ile hamile kaldım bebeğim düşmek üzereydi kanamam oldu doktor serum taktı ve çok şükür kızım ,4 yaşında sonrasında bir bebegimi kaybettim ama çok şükür iki evladım var benim çocukta istemiyorum Allah olmayanlara versin tek yazma amacım pkos olan kişiler için bebek istiyirsaniz hiç umitsizlige kapılmayın alt komsumda pkos ve onunda iki evladı var bebeğim olmaz diye düşünmeyin doğal yol ile hamile kalan çok insan var korkmayin

Teşekkür ederim canım benim 2yildor korunmamaya rağmen olmadı nasip ne dim inşallah en kısa zamanda bende bebeğimi kucağıma alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…