Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Polikistik over hastalığı yüzünden saç dökülmesi yaşayanlar bu başlıkta toplanalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi kujumm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
doğum kontrl hapını doktor vermedi hormonlarım iyi çıktı yan etkileri var kullanmak istersen yine de veririm dedi
bekarım adet düzensizliği yok ama saç dökülmesi çok fena psikolojimi yıprattı:(
Bnce 1 ay kullan bakalım fayda gösterecekmi bu kadar psikolojini yıpratacagına kullan en azından aklın kalmaz bende yan etkılerınden dolayı kullanıp kullanmamakta kararsızdım ama sonunda başladım şuanlıkta pek yan etkiyle karşılaştıgım söylenemez. Memnunum.

Ben de ayni dertten muzdaribim uzun zamandir saclarim dokuluyordu tesadufen kadin dogum uzmaninin yaptigi testler sonucu polikistik over oldugum ortaya cikti. Diane 35 kullaniyorum yillar once de verilmisti bu ilac bana.

Suan kullanimimda mesela ilaca 7 gunluk ara verdigim zaman son iki gunu anca regl oluyorum sizde de boyle bir durum var mi?

Bir de benim prolaktinim yuksek ona bagli olarak tirodim de yuksek (cok sinirda degilse de) asil sac dokulmem bunlardan kaynaklaniyormus. Diane 35 yaninda euthyrox kullaniyorum. Bundan daha memnunum hem zayifladim hem de sac dokulmem oncekine gore baya baya azaldi arada oylesine dokulme oluyor takilmiyorum cok fazla.

Dianenin yan etkilerinden dolayi biraktim doktoruma danisarak tabii o ara ver dedi ben kullanmamak uzere biraktim ama tum sikayetler geri basladi en basta sac dokulmesi ve kilo alma:(

O yuzden geri basliyacagim sanirim yarin doktorumu arayip baska carem yok cunku cetin bir pcosluyum.

Son düzenleme:
Ben de ayni dertten muzdaribim uzun zamandir saclarim dokuluyordu tesadufen kadin dogum uzmaninin yaptigi testler sonucu polikistik over oldugum ortaya cikti. Diane 35 kullaniyorum yillar once de verilmisti bu ilac bana.

Suan kullanimimda mesela ilaca 7 gunluk ara verdigim zaman son iki gunu anca regl oluyorum sizde de boyle bir durum var mi?

Bir de benim prolaktinim yuksek ona bagli olarak tirodim de yuksek (cok sinirda degilse de) asil sac dokulmem bunlardan kaynaklaniyormus. Diane 35 yaninda euthyrox kullaniyorum. Bundan daha memnunum hem zayifladim hem de sac dokulmem oncekine gore baya baya azaldi arada oylesine dokulme oluyor takilmiyorum cok fazla.
Evet aynı durum bende de var 21i de bittikten sora anca 1 hafta sonra hasta oluyorum ben. Normaldir herhalde. Dökülmeni durduruyorsa bence bırakmamalısın sorunun illakı bigün son bulur. Benmde testosteronum yuksektı ve kist vardı doktor 4 aylık kullanım sonucunda bunların düzelmiş oldugunu söyledi sende burakmadan kullan ki duzelsin bi an evvel.

merhaba kızlar aynı problem bende de var bi dönem yasmin kullanmıştm ama o zaman dökülme yoktu şimdiyse öyle ki her banyoda dökülen saçlarm yüzünden küvet tıkanıyor. bayramdan sonra doktora gideceğim bu arada saçıma özel şampuan saç besleyen yağ ne varsa yaptım ama tık yok. psikolojim bozuldu. bir kadın için en önemli şeyierden biri saçtır sizlerden doğum kontrolden sonra dökülmesi duran ve saçları tekrar canlanan var mı gerçekten duymaya ihtiyacım var :43: şimdiden teşekkür ederim

Merhaba hanımlar bende pcos muzdaribi olarak her turlu ceremesini cektim 4 yildir diane35 kullanıyorum bekarim cocuk sahibi olmak isteyene kadarda devam edecegim. Sac mevzusuna gelirsek oyle seyrelme dokulme falan degil biraz daha devam etseydi ciddi ciddi kellik baslamisti. Bunalimdaydim bitkisel yöntemler hic bi ise yaramiyordu sadece azaltiyirdu dokulmemi ama care degildi. Sehriyar Nazari adinda bir dermatolog doktoru onerdi arkadasim muayene oldum ve pcos hastasi oldugumu soyledim hic bir tahlile gerek girmeden kisa bir muayene ile recetemi yazdi dökülmen tamamen duracak dedi ama geri kazanim icin mucize bekleme eskisi gibi gur saclarin olamayabilir dedi bi yikildim ama Ilaci uyguladim. Evet dokulme bitti yeni saclarim da cikti ama dedigi gibi mucize yaşanmadı ama buna da şükür simdi yeniden basladi dokulmeye tekrar uygulayacagim verdigi receteyi. istanbul da yaşıyorsaniz kendisi G.Osman Pasa da ozel bir hastanede hizmet veriyor ayrica internet site adresi http://www.snazari.com/ dan da ulaşabilirsiniz.

ibrahım saracoglunun sogan kurunu uygulayıp, arkasına testere dıslı aslan pencesini içicem bende.

dogum kontrol ilacları damarlarımı tıkadı cunku

O kadar gür saçlarım vardı ki toplamadan rahat edemezdim. Hem gür hem kabarıktı. Pco sayesinde çok döküldü. Çok seyreldi. O gürlükten eser kalmadı. Kıymetini bilmiyormuşum o zamanlar saçlarımın.. Pco bir de tepeden dökülme yapar.. Belli olmaya başladı benim artık..
Çok üzülüyorum...

Pco ya kesin çözüm diyemem ama lr markasının ballı içeceği ile atlatanlar oldu belki fikir olur sizlerede. Rğer bir sorunuz olursa yardımcı olmaya çalışırım

Kalin telli gur saclarimdan eser yok kafayi yemek uzereyim artik gordukce moralim bozuluyor. Bu ay yasmine basliyorum umarim sonuc alirim.

Pco ya kesin çözüm diyemem ama lr markasının ballı içeceği ile atlatanlar oldu belki fikir olur sizlerede. Rğer bir sorunuz olursa yardımcı olmaya çalışırım
Sizde varya insanların çaresiz hallerinden faydalanıyorsunuz ya yazıklar olsun size.inşallah sizde aynı durumu yaşarsınız

benimde dökülmem hala devam ediyo ve tepe bölgem artık ciddi açık, krepe yapmadan dışarı çıkamıyorum ..
artık bişiler yapmayıda bıraktım :KK43:(
Merhaba bence bir seyler yapmayı bırakmayın bende sizin gibi bıraktım ve kafaamda artık dökülecek bir saç kalmadı diyecek kadar az cok uzursunuz sonra topik kullanmadan dışarı çıkamaz oldum geçmiş olsun

Bende aynı sorunu yasıyorum ,malesef çözüm bulamadım...bu ara zeytinyağlı sabunla yıkıyorum sanki bir tık daha az dökülüyor.
Ben pco nun en çok depresif ruh hali yaşatmasından rahatsızım 😶

Back
X