- Konu Sahibi kujumm
canım geçmiş olsun bu polikistk over yüzünden olan dökülmeler saçın hangi bölgesinden oluyor tepe bölgesinden mi heryerden mi dökülüyor bu hastalığın teşhisini nasıl koydular sende ultrasondan mı yoksa tahlil sonuçlarından mı pcos sun dediler bndede bir doktor var diyor diğeri yok diyor pcos.tahlilde hormonlarım normal çıkıyor.o yüzden sana soruyorum saçların günde kaç tel gidiyo mesela,ayrıca adet düzenin falan nasıl kaç gün sürüyor?
merhaba canım.bende dökülmeler hem ön bölgelerden hem de tepe bölgesinden oluyor. ama tepe bölgesinde olan dökülmeler daha yoğun oluyor.hata açılmalar bile var.liseden beri adetlerim hep düzensizdi.bazen 3 ay falan adet görmediğim olurdu. ama o zamanlar doktorlar poc. ov. teşhisi koymamışlardı. geçen yaz evlendim. hamile kalamadığım için doktora gittim.doktor önce ultrasonda gördü,kistik bi yapı var dedi.sonra tahliller yapıldı. ve hormonlardan da polikistik over olduğu kesinleşti.ben hangi hormonlarımın problemli olduğunu sorunca da "bana güvenin siz poc. ovr.siniz" dedi. yani tam olarak hangi hormonların az ya da çok olduğunu bilmiyorum.17 haziranda aşılama yapıldı. hamilelik düşündüğüm için herhangi hormon ilacı kullanamıyorum. ama inş. bebek sahibi olduktan sonra tedaviye başlayacağız dedi. sizde de mi saç dökülmesi var?