POLİKİSTİK OVER HASTASIYIM LAZERLE BU KILLANMADAN NASIL KURTULURUM

missbonnus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2014
14
3
36
IMG_9270.webp
IMG_9271.webp
IMG_9272.webp

bende böyle kıllanma var lazerle bunlardan kurtulur muyum? 20 yaşındayım bıktım artık erkek gibi olmaktan nolur bildiğiniz şeyler varsa bana da yardımcı olun. istanbulda gittiğiniz lazer epilasyon merkezlerini söylerseniz çok sevinirim. artık bıktım aynaya bakıyorum kız göremiyorum her yerim erkek gibi. nasıl kurtulacağım bunlardan? lütfen bana yardım edin o fotoğraflar bana ait gerdan göğüs aram ve göbeğim böylr yüzümde öyle . doktora gittim kadın doğum doktoru dediki artık bizimle alakalı değil endokrine git. oraya gittim o da testler yaptı polikistik over olduğu için kıllanma var senin kadın doğuma gitmen gerek dedi. kaç senedir uğraşıyorum kilo ver dediler verdim ama yinede geçmedi bu kıllanma. ne yapacağımı bilmiyorum annem ilgilenmiyor anlamıyorda hiiç. iğneli epilasyon yaptırmak çözüm olur mu? memnun kaldığınız merkezler varsa istanbul da nolur bana söyleyin.
şimdiden teşekkürler

Son düzenleme:
Çok geçmiş olsun canim ne zamandır boylesin

Ben hep diğerlerinden farklıydım yani ortaokulda bile benim bıyıklarım vardı yanaklarımda tüyler vardı sonra liseye geçtim artık boynumu almam gerekiyodu gerdanımı da öyle öyle çoğaldı. Göbeğimdekiler hep var annem de diyodu neden böyle ama büyünce dökülür diyordu. Dökülmedi. Daha kötü oldu

Ben hep diğerlerinden farklıydım yani ortaokulda bile benim bıyıklarım vardı yanaklarımda tüyler vardı sonra liseye geçtim artık boynumu almam gerekiyodu gerdanımı da öyle öyle çoğaldı. Göbeğimdekiler hep var annem de diyodu neden böyle ama büyünce dökülür diyordu. Dökülmedi. Daha kötü oldu
Üzülme lütfen canım sabır dile adet düzenin vs. Nasil hormonlarin nasil

Oncelikle cok gecmis olsun. 2. Resimdeki bolgenin neresi oldugunu anlamadim. Bu zamana kadar doktora gitmedin mi?

İkinci resim göğüs arası digeri de gerdan.

Gittim doktora ilac verdiler kullandim 2 yil degisen bir sey olmadi sonra yine endokrine gittim o da benimle isin yok kadin doguma git dedi. Zaten kadin doguma gidiyodum da o bana demisti artik kadin dogumun sana yapabilecegi bir sey yok diye. Kimse ilgilenmedi anlayacagin. Çok korkuyorum hep boyle kalacagim diye

daha iyi bir endokrin uzamanına gidip erkeklik hormonuna bakılmalı başka testlerde yapılmalı onlar ilaçla düzeltilip sonra lazere gidebilirsin ama iğneli kesin çözüm teyzemin boynunu altı daha kötüydü iğneli ile temizlendi ama merkez çok önemli heryer yapamıyor bilgin olsun bide böbrek üstü bezlerine baktırmalısın

daha iyi bir endokrin uzamanına gidip erkeklik hormonuna bakılmalı başka testlerde yapılmalı onlar ilaçla düzeltilip sonra lazere gidebilirsin ama iğneli kesin çözüm teyzemin boynunu altı daha kötüydü iğneli ile temizlendi ama merkez çok önemli heryer yapamıyor bilgin olsun bide böbrek üstü bezlerine baktırmalısın

Her seye baktilar bobrek ustu bezlerinde tümör olabilir dediler onada baktilar bir sey cikmadi. Acaba yengeniz istanbulda mi yaptirdi ozelden yazsam bana da soyler misiniz

Canim bendede var pco bende cok takiliyodum haliyle arkadaslar filan cekiniyo insan bende dudak ustu icin gittim 4 seansta bitti benimde sirtimda ve kollarimda killanma cok fazla sirtimi ve kollarimi epilasyon makinasiyla aliyorum onlarada gitcektim lazere evlendim hamile kaldim gidemedim bebegim buyusun oralar icinde gitcem killarin siyah oldugu icin hemen biter igneliyle diye tahmin ediyorum

Canim bendede var pco bende cok takiliyodum haliyle arkadaslar filan cekiniyo insan bende dudak ustu icin gittim 4 seansta bitti benimde sirtimda ve kollarimda killanma cok fazla sirtimi ve kollarimi epilasyon makinasiyla aliyorum onlarada gitcektim lazere evlendim hamile kaldim gidemedim bebegim buyusun oralar icinde gitcem killarin siyah oldugu icin hemen biter igneliyle diye tahmin ediyorum

Evlendiniz mi inanmiyorum zor olmadimi ben kendimi şartlandirdim asla evlenmicem diye. Cunku boyle birinin karsisina cikamam cok kotu bir sey. Sizinki daha azdir tabi. Peki yinede esinizden cekindiginiz durumlar oluyor muydu

Her seye baktilar bobrek ustu bezlerinde tümör olabilir dediler onada baktilar bir sey cikmadi. Acaba yengeniz istanbulda mi yaptirdi ozelden yazsam bana da soyler misiniz
malesef istanbul hakkıında bilgim yok netten bakın 1 yada 2 yıl içinde kesin biter evlenmeme nedeni değil merak etmeyin kıolayca biter sizinki geçmiş olsun

canım kötü düşünmene gerek yok lazere gidersin kurtulursun kılların tam lazerlik alexdranda ile başla derim
gerdanı alıyor muydun yada bu bölgeleri daha önce aldın mı

Y
Evlendiniz mi inanmiyorum zor olmadimi ben kendimi şartlandirdim asla evlenmicem diye. Cunku boyle birinin karsisina cikamam cok kotu bir sey. Sizinki daha azdir tabi. Peki yinede esinizden cekindiginiz durumlar oluyor muydu ))))) yok canim esim cok anlayisli tabi onun disinda konustum ben boyle boyle bi durum var rahatsizligim sebebiyle kollarimda sirtimda kilkanma var genital bolgemde cok fazla benim oda bunun onun acisindan hic sikinti olmadigini soyledi hatta bende de kil cok sen bu sebebten vazmigecersin dedi ben niye vazgeciyim dedi tedavi olursun birsey olmaz dedi ve 1 yillik evliyim hic sikinti olmadi bende sartlandirmistim hatta bana bebeginde olmaz dediker 3aylik evliyken hamile kaldim moral cok onemli

Sikma canini fistik. Lazerle yok olur onlar. Lazer 6 7 yol sonra etkisini yitiriyor o sure içerisinde de ilaçlara tedaviye devam edersin. Benim de gobegim de çok var pkodan dolayı. Yurtta kakdigim zaman cikmislardi. Ben de basliycam lazere. İstanbul da arastiriyorum. Seneye evlencem.

Cok gecmis olsun...

Bende yuz bolgemdeki killanmadan rahatsizim ozellikle guneste acayip belli oluyolar ama seninki cok ileri duzeyde kesinlikle sabret ve lazere git istanbulda fbm subesi var mi bilmiyorum ama bu konuda iyiler diye duydum acikcasi... Cok zor olmali senin icin kndimden biliyorum toplu tasima araclarina bile binemiyorum yakin mesafe duramiyorum kimseyle ama sir agda yaptirdigim ilk hafta ohhh gerine gerine geziyorummm.. Sevgilimin yuzumu sevmesine bile engel oluyorum anlam veremiyor ben de sivilcelerim dagilio diorum halbuki utaniyorum

Cok gecmis olsun...

Bende yuz bolgemdeki killanmadan rahatsizim ozellikle guneste acayip belli oluyolar ama seninki cok ileri duzeyde kesinlikle sabret ve lazere git istanbulda fbm subesi var mi bilmiyorum ama bu konuda iyiler diye duydum acikcasi... Cok zor olmali senin icin kndimden biliyorum toplu tasima araclarina bile binemiyorum yakin mesafe duramiyorum kimseyle ama sir agda yaptirdigim ilk hafta ohhh gerine gerine geziyorummm.. Sevgilimin yuzumu sevmesine bile engel oluyorum anlam veremiyor ben de sivilcelerim dagilio diorum halbuki utaniyorum

Aynen bunu bende yapıyorum yüzümü elletmiyorum aşamıyorum bir türlü lazer için de doktor cildin uygun değil falan dedi ne yapacağımı şaşırdım

Gittiğim lazer merkezi sahibi, bana; pko sorununa karşı yüz bölgesine lazer onermedigini söylemişti.. çünkü seans süresi uzuyor ve bununla da kalmayıp tam bitti derken yeniden çıkıyormuş kıllar..
o nedenle en güvenilir yontemin iğneli epilasyon olduğunu söyledi..
ben gebeligim öncesi genital bölge için başladım lazere ama yarıda bırakmak zorunda kaldım.. pko bende de var.. insaallah doğumdan sonra devam edeceğim.. ama çene bölgesine iğneli yaptıracağım.. kesin çözüm olduğuna ben de inanıyorum..
Bence gir internete ve sana en yakın iğneli epilasyon merkezini bul ve görüşmeye git.. her yer dakika başı farklı ücret söylüyor.. karşılaştırmanı yap ve uygun olanını seç..
Allah başka dert vermesin.. herşeyin bir çözümü var..

Çok sağol il değiştireceğim üniversite için bulunduğum ille gittim ilde araştırma yapayım gerçekten tek derdim bu olsun ben bu derde alıştım başka dert vermesin rabbim

Çok sağol il değiştireceğim üniversite için bulunduğum ille gittim ilde araştırma yapayım gerçekten tek derdim bu olsun ben bu derde alıştım başka dert vermesin rabbim
Amin. Bende de var tuylenme maalesef. Simdilik yüzüm ve boynum icin igneli yaptiriyorum ve çok rahatladim diyebilirim sirayla diger bölgelere gecicem insallah. Yazdiklarini okurken zamaninda hissettigim seyler geldi son 1 yilimi aglayarak gecirdim o kadar kötüydüm psikolojik olarak ama azaldigini hatta bitmeye yaklastigini görünce mutlu oluyor insan. Bence lazer biraz risk isi ozellikle yuz ve boyun icin igneliyle yavas yavas ama kesin olarak bitirirsin. Ayrica distan tuylerin ne kalinlikta ve renkte olursa olsun onemli olan kökleri. Eger kökü beyaz ise lazer hic fayda etmiyor. Bol bol dua et sifa icin ve igneliye basla sakin kendini üzme yalniz degilsin bunu da bil:) universite bitene kadar birçoğunu bitirmis olacaksin bile. Evlendiginde bu sorunlar aklina bile gelmeyecek:) mutlu kal ve kendini özel hisset her daim:)

canım senınkı baya hirsustismus ve bence ıyı bır endokrın uzmanına gıdıp karnındakı kılları gostermeleısın aynı zamanda lazere baslamalısın kılların hemen kaybolur cunku baya koyular merak etme ben de var bu sorun karnımdas avar ama bu kadar degıl benımkıler evlebnmene de manı degıl lutfen kendını sartlama

Back
X