ben de 15 gün soğan kürü yapmıştım da siz bunların hepsini bir ay içinde mi yaptınızPolikistik overim var bu ay soğan suyu kürü İncir havuç kürü bide hayıt tohumu kaynatıp suyunu içtim bide akrtardan aldığım meryem Ana otu vardı 3 günde onun suyunu içtim bunları kullanıp fayda gören varmı
Evet hepsini birden yaptımben de 15 gün soğan kürü yapmıştım da siz bunların hepsini bir ay içinde mi yaptınız
ağır gelmesin? ben kistlerim vardı da soğan kürünü yaptım 15 gün. bazı günler hepsini içemedim midem almadı. doğum kontrol hapı da kullandım o ay doktor önerisiyle. bir dahaki ay kistten eser kalmamıştı.Kimse Yok galiba bunları kullanıp olumlu sonuç alan
Evet hepsini birden yaptım
Birer saat arayla içtim bişey olmadı adet olursam kontrole gideceğim o zaman geçip geçmediği belli olurağır gelmesin? ben kistlerim vardı da soğan kürünü yaptım 15 gün. bazı günler hepsini içemedim midem almadı. doğum kontrol hapı da kullandım o ay doktor önerisiyle. bir dahaki ay kistten eser kalmamıştı.
Havuç incir kürünü yumurta büyütüp çatlatma için öneriyorlar. Ben soğan suyu kürü yaptım geçen ay, bin pişman oldum. Valla artık kafama göre asla kür falan kullanmam. Ama hayıt tentürü hormonları olumlu yönde etkilediği için onu tekrar kullanmayı düşünüyorum. Daha önce faydasını gördüm.Birer saat arayla içtim bişey olmadı adet olursam kontrole gideceğim o zaman geçip geçmediği belli olur
Havuç incir kürünü yumurta büyütüp çatlatma için öneriyorlar. Ben soğan suyu kürü yaptım geçen ay, bin pişman oldum. Valla artık kafama göre asla kür falan kullanmam. Ama hayıt tentürü hormonları olumlu yönde etkilediği için onu tekrar kullanmayı düşünüyorum. Daha önce faydasını gördüm.
Aynen o yüzden kullanmıştım ben de. Yumurtalarim çok güzel büyüyüp çatlamıştı o ay. Ama siz bir sürü bitkiyi, kürü aynı dönemde kullanmissiniz bu biraz sorun olabilir. Bu otlar bitkiler karaciğeri yorar.Çocuk düşünüyorum o yüzden İncir havuç kürü uyguladım
Yumurtlama gününde bıraktım hepsini sorun olmasın diyeAynen o yüzden kullanmıştım ben de. Yumurtalarim çok güzel büyüyüp çatlamıştı o ay. Ama siz bir sürü bitkiyi, kürü aynı dönemde kullanmissiniz bu biraz sorun olabilir. Bu otlar bitkiler karaciğeri yorar.
Ama kasık ağrısı var yumurtlama gününden beri çekiyorum son adet günüm 3 Ekim'de olacak mı bilmiyorumAynen o yüzden kullanmıştım ben de. Yumurtalarim çok güzel büyüyüp çatlamıştı o ay. Ama siz bir sürü bitkiyi, kürü aynı dönemde kullanmissiniz bu biraz sorun olabilir. Bu otlar bitkiler karaciğeri yorar.
İnşallah bu ay güzel sonuçlar alırsınız. Olmazsa da imkaniniz varsa hayıt tentürü alın. İnanın çok faydasını gördüm. Hormon değerlerim alt üst olmuştu, onu kullandıktan sonra epey düzelme oldu. Sizin hormon testleriniz yapıldı mı?Yumurtlama gününde bıraktım hepsini sorun olmasın diye
Adetleriniz düzenli mi?Ama kasık ağrısı var yumurtlama gününden beri çekiyorum son adet günüm 3 Ekim'de olacak mı bilmiyorum
Henüz gitmedim doktora polikistik over var demişti 6 ay önce gitmiştim en son yıllardır var zaten geçmiyor bir türlüİnşallah bu ay güzel sonuçlar alırsınız. Olmazsa da imkaniniz varsa hayıt tentürü alın. İnanın çok faydasını gördüm. Hormon değerlerim alt üst olmuştu, onu kullandıktan sonra epey düzelme oldu. Sizin hormon testleriniz yapıldı mı?
Eve düzenli oluyorum her ay kilom da yok yani ama geçmiyor polikistik overAdetleriniz düzenli mi?
Aslında bi gidip hormonlara baktirsaniz iyi olur. Bazı degerlerin yüksek veya düşük olması gebeliği engelleyebiliyor.Henüz gitmedim doktora polikistik over var demişti 6 ay önce gitmiştim en son yıllardır var zaten geçmiyor bir türlü
Adet olursam kesin olarak gideceğim bu ayAslında bi gidip hormonlara baktirsaniz iyi olur. Bazı degerlerin yüksek veya düşük olması gebeliği engelleyebiliyor.
Ben de onu bekliyorum da adet olamıyorum bir türlü. Bu ay gecikmemin 14. günü. İlk defa oluyor bu. Tarlusal kullandım ama henüz gelen giden yok...Adet olursam kesin olarak gideceğim bu ay
Ben eskiden kullanırdım tarlusal yapay adet kanaması yapıyor demişti hemşire gebelik testi yaptınızmı belki hamilesiniz geç döllenme olabilirBen de onu bekliyorum da adet olamıyorum bir türlü. Bu ay gecikmemin 14. günü. İlk defa oluyor bu. Tarlusal kullandım ama henüz gelen giden yok...
Tabi ki yaptım test. Hem idrarda hem kanda.Ben eskiden kullanırdım tarlusal yapay adet kanaması yapıyor demişti hemşire gebelik testi yaptınızmı belki hamilesiniz geç döllenme olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?