Gebeliğe Hazırlık Polikistik over için İncir havuç suyu işe yarıyor mu

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

zehram06

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2025
120
-55
11
Polikistik overim var bu ay soğan suyu kürü İncir havuç kürü bide hayıt tohumu kaynatıp suyunu içtim bide akrtardan aldığım meryem Ana otu vardı 3 günde onun suyunu içtim bunları kullanıp fayda gören varmı

ben de 15 gün soğan kürü yapmıştım da siz bunların hepsini bir ay içinde mi yaptınız

Kimse Yok galiba bunları kullanıp olumlu sonuç alan

Evet hepsini birden yaptım
ağır gelmesin? ben kistlerim vardı da soğan kürünü yaptım 15 gün. bazı günler hepsini içemedim midem almadı. doğum kontrol hapı da kullandım o ay doktor önerisiyle. bir dahaki ay kistten eser kalmamıştı.

Birer saat arayla içtim bişey olmadı adet olursam kontrole gideceğim o zaman geçip geçmediği belli olur

Birer saat arayla içtim bişey olmadı adet olursam kontrole gideceğim o zaman geçip geçmediği belli olur
Havuç incir kürünü yumurta büyütüp çatlatma için öneriyorlar. Ben soğan suyu kürü yaptım geçen ay, bin pişman oldum. Valla artık kafama göre asla kür falan kullanmam. Ama hayıt tentürü hormonları olumlu yönde etkilediği için onu tekrar kullanmayı düşünüyorum. Daha önce faydasını gördüm.

Çocuk düşünüyorum o yüzden İncir havuç kürü uyguladım

Çocuk düşünüyorum o yüzden İncir havuç kürü uyguladım
Aynen o yüzden kullanmıştım ben de. Yumurtalarim çok güzel büyüyüp çatlamıştı o ay. Ama siz bir sürü bitkiyi, kürü aynı dönemde kullanmissiniz bu biraz sorun olabilir. Bu otlar bitkiler karaciğeri yorar.

Yumurtlama gününde bıraktım hepsini sorun olmasın diye

Ama kasık ağrısı var yumurtlama gününden beri çekiyorum son adet günüm 3 Ekim'de olacak mı bilmiyorum

Yumurtlama gününde bıraktım hepsini sorun olmasın diye
İnşallah bu ay güzel sonuçlar alırsınız. Olmazsa da imkaniniz varsa hayıt tentürü alın. İnanın çok faydasını gördüm. Hormon değerlerim alt üst olmuştu, onu kullandıktan sonra epey düzelme oldu. Sizin hormon testleriniz yapıldı mı?

Henüz gitmedim doktora polikistik over var demişti 6 ay önce gitmiştim en son yıllardır var zaten geçmiyor bir türlü

Henüz gitmedim doktora polikistik over var demişti 6 ay önce gitmiştim en son yıllardır var zaten geçmiyor bir türlü
Aslında bi gidip hormonlara baktirsaniz iyi olur. Bazı degerlerin yüksek veya düşük olması gebeliği engelleyebiliyor.

Ben de onu bekliyorum da adet olamıyorum bir türlü. Bu ay gecikmemin 14. günü. İlk defa oluyor bu. Tarlusal kullandım ama henüz gelen giden yok...
Ben eskiden kullanırdım tarlusal yapay adet kanaması yapıyor demişti hemşire gebelik testi yaptınızmı belki hamilesiniz geç döllenme olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…