Polikistik over ile bir sorum olacaktı

asya_lc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2011
45
10
98

1 yıldır çocuk sahibi olamıyoruz doktora gittim polikistik over var dedi çok sayıda fakat küçük çok küçük dedi fakat her ay düzenli hiç şaşmadan adet oluyorum. soğan kürü oyguladım tekrar gitmedim rahim filmi istedi korkuyorum .
hiç bir test yapmadan direk rahim filmi deyice kullanan doktor izlenimi verdi bana

pko oluncaçocuk olma ihtimali hiç yokmu ve tedavi ilaç tedavisimi yoksa ameliyatmı

canım bende yakında doktora gidicem bu hastalığa sahip olabilirim... vücudumun belli bölgelerinde inanılmaz kıllanma var ve sebebinin polikistik over sendromu olduğundan şüpheliyim biraz araştırdığıma göre ilaçla tedavi edilebiliyormuş ama çok ilerlemişse ameliyat gerekiyormuş bence kesinlikle doktorunun dediklerine uymaya çalış kısırlığın en büyük nedenlerindenmiş....

kılllanma olmadı ama hiç sivilcem olmamıştı şu 7 aya kadar acayip yağllanma kolumda yüzümde ....

bendede çok sivilcelenme var sırtım inanılmaz sivilcelendi, göbeğimde, belimde aşırı derecede kıllanma var sanırım bende pko var ama dediğim gibi doktorunun söylediklerini kesinlikle uygula eğer bu doktordan güven alamadıysan başka doktorlara git bu ciddi bi hastalık 1 haftadır çok araştırdım... allah korusun kısırlığa gider... hiç geciktirmeden tedavisi neyse olmaya bak...

saol canım okadar önemli olduğunu düşünmüyordum kime söylediysem bende de var ... bende de... diye bana şaşırdılar ne büyütüyorsun die....

saol canım okadar önemli olduğunu düşünmüyordum kime söylediysem bende de var ... bende de... diye bana şaşırdılar ne büyütüyorsun die....

hayır sakın ha! bendede var felan deyip geçiştirenlere asla kulak asma ! kısır olan insanların büyük bir kısmı pko yüzünden kısırdır... ve bu hastalık ileriki zamnlarda kıllanamyı çok arttırır... adetlerde problemler çıkar... bu çok ciddi bir hastalık ... kesinlikle doktorun tavsiyelerine uy hatta bir dokktorla kalma bir kaç doktorla bu konuyu konuş.. benim yarın ilk işim doktora gitmek olucak.. durumum hakkında sana burdan yazarım tatlım ama sakın ha sakın bu konuyu hafife alma

Canım başka bir doktora gittim. Kistlerimin hepsi düşmüş , tertemiz dedi çok şaşırdım. Bir ayda ne yaptın ki gitmiş dedi soğan kürü yaptım deyince güldü, kist filan yok yumurtalarda gayet iyi dedi...İçim Çok rahatladı.

merhaba bende 1.5 yıllık evli,yim polikistik over bendede var malesef fakat benim adetlerim düzensiz tedavi oluyorum.rahim filmini doktorum bikaç ay tedavi olduktan sonra eğer gebelik gelişmezse çekeriz dedi.ama ihmal etme polikistik overde ameliyat yok canım o konuda için ferah olsun tedavi ile inş. hepimiz bebeklerimizi kucaklarımıza alırızzz...

soğan kürünün işe yaramasına sevindim eğer prolaktin hormonunuz yüksek değil ise kuruincir kürünü yada baltarcıncörek otu karışımını tavsiye ederim.benimde yumurtalıklarım yumurta üretmiyordu bu kürleri kullandım hormonlarım normal düzeylerine gelmişti.

arkadaslar bende pcosluyum yaklasık9 yıldır diane 35 kullandım kullanmayınca adet olmuyorum.bırakalı 5 ay oldu ve simdi tarlusal kullanıyorum.evlenmeyi düsünüyorum ve sözlüm hemen cocuk istiyor.bende sorun yasamak istemiyorum cok korkuyorum cünkü 2.evliliğim. sorun yasamak istemiyorum.kilo sorunum yok.organlarımdada sorun yok sadece adet görmüyorum tüylenme var.ilacı kullanınca adet oluyorum.vücudumu hamilekalmak için hazırlamak istiyorum ne yapmam gerek yardım edin lütfen

Canım benim pek bilgim yok fakat soğan kürünü internetten araştırdım ve kullandım beim kistler küçük demişti doktorum . Soğan küründen sonra hiç kalmamış dedi.
Fakat 5 cm lik kistleri 2 kürden sonra tamamen iyileşme sağlıyormuş. İbrahim saraçoğlunun kendi sitesinden doğru bilgiye ulaşabilirsin . Stres yapacak bir şey yok. Streste olmamasında etkili. Soğan kürünü mutlaka yapmalısın bu kürü uygulayanların hikayelerini okursan eminim ne demek istediğimi anlayacaksın...
İnşallah bebeğiniz olur. İnşallah benimde olur....Dua ile...

sagol canım evet sogan kürünüde uygulayacagım benim pcoslu bir yakınım sogan kürüyle hamile kaldı hemde daha cok yeni :)

Selam kizlar.ben de pkoluyum ve ikinci bebegime hamileyim.yani korkmayin oncelikle bunu soylemek istiyorum.size nacizane tavsiyem eger kilo probleminiz varsa mutlaka kurtulun onlardan.kilo vermek demek bu hastaligi neredeyse yenmek demek.bn iki gebeligimin oncesinde de kilo vererek hamile kaldim.birinde 13 bunda da 8.bir de biz pko lularin tuketmemesi gereken besinler var.bnm bildiklerim bunlar kizlar.ama icinizi ferah tutun.Allah izin versin yeter ki ol desin.umutsuzluk yok.

cok sagol canım benim insallah nasıl basırdın peki anlatırmısın hangi ilaçları kullandın hamile kalmak için.neleri yememeliyiz ?

Canım bende pcoydum dr tedaviye başlamak gerek dedi o ay hayıt tohumunu ezip bir bardak suda 5 dk kaynatıp içtim günde iki bardak 15 gün yumurtlamama kadar sonra bıraktım o ay 2 yumurtam gelişti drda şaşırdı ve hamile kaldım sen tedaviden önce bide hayıtı dene

cok sagol canım benim insallah nasıl basırdın peki anlatırmısın hangi ilaçları kullandın hamile kalmak için.neleri yememeliyiz ?
Cnm soyle anlatayim.ilk teshis konuldugunda drum bana dogum kontrol hapi verdi ama bn o zaman cocuk dusunmuyordum.Neredeyse 6ay regl olamadigim zamanlar olmustu.hap bu anlamda rahatlatti bni.ama dr ustune basa basa kilo verirsen cok faydasini goreceksin ilactan ziyade ilk yapmamiz gereken bu demisti.sonra bir gun farkettimki hap kullanmaya basladigimdan beri daha cok kilo aliyorum.radikal bi kararla ilaci birakip zayiflamaya odaklandim.beslenmemi degistirdim ve deliler gibi yurudum her gun.bisiklet surdum saatlerce.seker hastalari ne yemiyorsa onlardan uzak durmaliyiz diyebilirim ozetle.cunku pko nun sonu sekermis.bunu da su anki gebeligimi takip eden dr soyledi.hatta emzirme doneminden sonra seni takip edip bazi ilaclar vericem sekerden korumak icin dedi.neyse bn 13 kg verdim ve duzenli adet gormeye basladm.5ay korunmadim ve besinci ayda kizima hamile kaldim.kizim 4 bucuk yasinda.ikinci gebelige karar verdigimde basladigim yere geri donmustum 85 kiloydum cunku.ve yine diyet spor salonuna yazildim ve 9 ay gecti 8kilo verebildim ve 9.ayin sonunda ogluma hamile kaldim.19 .haftadayim.bnm hikayem bu kizlar.umarim bi faydam olur size.basta cok umutsuz ve karamsardim bn.neler okudum nette.ama oyle degilmis canlarim.pes etmek yok ki zaten buna gerek de yok.hersey bizde bitiyor.opuyorum hepinizi

tesekkürler canım bakalım hele bi evleneyimde hemen cocuk yapmak istiyorum Allahın izni ile.insallah bizimde yüzümüz güler.benim kilo derdim yok ama hap kullanmazsam hiç adet olmuyorum Allah ömür versin sizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…