• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polikistik over ile hamile kalma

Bende pcos hastasıyım ve burada çok yazı okudum, doğal yolla gebe kalan çok var kimisi aşılama ile hamile kalmış. Öncelik ile fazla kilo varsa vermelisin hormonlarını düzenlemek için doktor tavsiyesi ile ilaç kullanmalısın akdeniz tipi beslenme öneriliyor bende merak ediyorum yazan arkadaşlar olursa bu ay adet olmadım 2 ay önce d.k. hapını bıraktım geçen ay adet oldum bu ay olmadım dün test yaptım ama negatif acaba geç döllenme olabilirmi diye düşünüyorum bilemedim

Bende pcos hastasıyım ve burada çok yazı okudum, doğal yolla gebe kalan çok var kimisi aşılama ile hamile kalmış. Öncelik ile fazla kilo varsa vermelisin hormonlarını düzenlemek için doktor tavsiyesi ile ilaç kullanmalısın akdeniz tipi beslenme öneriliyor bende merak ediyorum yazan arkadaşlar olursa bu ay adet olmadım 2 ay önce d.k. hapını bıraktım geçen ay adet oldum bu ay olmadım dün test yaptım ama negatif acaba geç döllenme olabilirmi diye düşünüyorum bilemedim
Bakalım bende işte doktora gittim ocean başladım eşim sprem testi verecek ben ise reglin üçüncü günü gidip hormon testi vereceğim umarım Rabbim bu süreci uzun tutmaz bizim için bebeklerimizi alırız kucağımıza. E tabi fazla kilom da var diyete başladım. Çok hareketli işe sahibim zaten

Polikistik over süreci nasıl oluyor hamile kalanlar var mı?
Doktorum bana da ultrasonda polikistik over görüntüsü var dedi 2 tane takviye verdi onları içtim 1 ay sonra hamile kaldım bir de nane çayı tükettim bazı hormonları dengelediği için

Doktorum bana da ultrasonda polikistik over görüntüsü var dedi 2 tane takviye verdi onları içtim 1 ay sonra hamile kaldım bir de nane çayı tükettim bazı hormonları dengelediği için
Banada takviye verdi peki kilonuz nasıl benim fazla biraz 😄 Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Her ay soğan suyuyla falan adet gören biriyim. Bir şey desteklemeden adet olmuyorum. Bekarkende doğum kontrol haplarıyla adet oluyordum. Evlendikten 14ay sonra hamile kaldım. Aşılama vs hiçbir şey yok

Polikistik over süreci nasıl oluyor hamile kalanlar var mı?
Bende pcosluyum bir kızım var 11 aylık ve çok kilom var şuan doktor bana bir daha hamile kalamazsin imkansız dedi ama kendiligimden kaldım şuan hamileyim tekrardan ilk çocuğumda da tiroid hapı kullanarak hamile kaldım

Back
X