- 16 Haziran 2025
- 14
- 3
- 1
- 26
- Konu Sahibi mislinaaax
Polikistik over süreci nasıl oluyor hamile kalanlar var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bakalım bende işte doktora gittim ocean başladım eşim sprem testi verecek ben ise reglin üçüncü günü gidip hormon testi vereceğim umarım Rabbim bu süreci uzun tutmaz bizim için bebeklerimizi alırız kucağımıza. E tabi fazla kilom da var diyete başladım. Çok hareketli işe sahibim zatenBende pcos hastasıyım ve burada çok yazı okudum, doğal yolla gebe kalan çok var kimisi aşılama ile hamile kalmış. Öncelik ile fazla kilo varsa vermelisin hormonlarını düzenlemek için doktor tavsiyesi ile ilaç kullanmalısın akdeniz tipi beslenme öneriliyor bende merak ediyorum yazan arkadaşlar olursa bu ay adet olmadım 2 ay önce d.k. hapını bıraktım geçen ay adet oldum bu ay olmadım dün test yaptım ama negatif acaba geç döllenme olabilirmi diye düşünüyorum bilemedim
Bende pcos var ovulasyon testiyle gebe kaldımPolikistik over süreci nasıl oluyor hamile kalanlar var mı?
Biraz uygun olursa süreçten bahsetme şansınız var mı?Bende pcos var ovulasyon testiyle gebe kaldım
Doktorum bana da ultrasonda polikistik over görüntüsü var dedi 2 tane takviye verdi onları içtim 1 ay sonra hamile kaldım bir de nane çayı tükettim bazı hormonları dengelediği içinPolikistik over süreci nasıl oluyor hamile kalanlar var mı?
Banada takviye verdi peki kilonuz nasıl benim fazla birazDoktorum bana da ultrasonda polikistik over görüntüsü var dedi 2 tane takviye verdi onları içtim 1 ay sonra hamile kaldım bir de nane çayı tükettim bazı hormonları dengelediği için
Benim de kilom var 85 üstü ama vermeden hamile kaldım hemen 1 ay içindeBanada takviye verdi peki kilonuz nasıl benim fazla birazRabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Bende pcosluyum bir kızım var 11 aylık ve çok kilom var şuan doktor bana bir daha hamile kalamazsin imkansız dedi ama kendiligimden kaldım şuan hamileyim tekrardan ilk çocuğumda da tiroid hapı kullanarak hamile kaldımPolikistik over süreci nasıl oluyor hamile kalanlar var mı?
Zaten 65 kiloydum fazlam yoktu pcos olduğum icin çok geç yumurtluyormuşum bilmiyordum ve ovulasyon takibi yaptım 1 yıl boyunca ve yeni olduBiraz uygun olursa süreçten bahsetme şansınız var mı?