Polikistik over ile hamile kalma

ben de pcos um yaklaşık 10aydır deniyoruz. ama doktorun verdiği ilaçları düzenli kullanmamıştım. son 3 aydır falan düzenli kullanmaya başladım adetim düzeldi şuan. birazda kilo verdim. geçen ay femara kullanmıştım gebelik olmadı bu ay yine kullanıyırum. bu ay birde soğan kürüne başladım. inşşallah bu ay olur. olmazsa 1 ay daha denicem sonra aşılamaya başlıcam

Ben de uzun zamandır istiyorum Ben de polikistik over görünümü mevcuttu, üstüne bilinçsizce incir kürü denedim herkes hamile kalıyorum yazıyordu ve bütün hormonlarımı bozdum uzun bir süre prolaktini düşürmeye çalıştık. Bir süre sonra tabii düştü daha genç yaştasın bekleyelim dedi boşa giden vakit oldu
Senelerdir inositol içeren takviyeler omega 3 kullanıyorum. Sonunda rahim filmi çektirdim, perde varmiş onuda aldırdım yine kontrole gittim ve bir ay yumurtamın olmadığını öğrendim önceki ay vardı
Doktorum yumurta kontrolü önerdi ve Fame tarafından başladık inşallah şu an gebeyimdir. Demem o ki iyi bir doktora gidin

Ben de uzun zamandır istiyorum Ben de polikistik over görünümü mevcuttu, üstüne bilinçsizce incir kürü denedim herkes hamile kalıyorum yazıyordu ve bütün hormonlarımı bozdum uzun bir süre prolaktini düşürmeye çalıştık. Bir süre sonra tabii düştü daha genç yaştasın bekleyelim dedi boşa giden vakit oldu
Senelerdir inositol içeren takviyeler omega 3 kullanıyorum. Sonunda rahim filmi çektirdim, perde varmiş onuda aldırdım yine kontrole gittim ve bir ay yumurtamın olmadığını öğrendim önceki ay vardı
Doktorum yumurta kontrolü önerdi ve Fame tarafından başladık inşallah şu an gebeyimdir. Demem o ki iyi bir doktora gidin
Fame dediğiniz nedir femara mı?
Ben de rahim filmi sonrası femara ile hamile kaldım
Belki Umut olur diye yazdım💐 inşaAllah sağlıklı hayırlı pozitif haberi alın

Fame dediğiniz nedir femara mı?
Ben de rahim filmi sonrası femara ile hamile kaldım
Belki Umut olur diye yazdım💐 inşaAllah sağlıklı hayırlı pozitif haberi alın
Ay evet telefon otomatik çevirmiş ilk kontrolde bir tane yumurtam vardı küçüktü ikinci kontrolde bir tanesi nur topu gibi olmuş yanına bir tane daha yetişmiş inşallah tutmuştur 🙏🏻 sürekli kendimi dinlemekten çok yoruldum 😭😭😭 inşallah çok çok istiyorum

Ay evet telefon otomatik çevirmiş ilk kontrolde bir tane yumurtam vardı küçüktü ikinci kontrolde bir tanesi nur topu gibi olmuş yanına bir tane daha yetişmiş inşallah tutmuştur 🙏🏻 sürekli kendimi dinlemekten çok yoruldum 😭😭😭 inşallah çok çok istiyorum
Zaten bu yüzden olmaz
Kendini dinleme hiç
Kafanı oraya verme 🥰

Ocean polysitol eşime de multitone diye takviye bunları hamile kalana dek düzenli kullanacaksın dedi. Ayriyeten klomene başladım birde her ilişki öncesi bir jel kullanmamı tavsiye etti.

Back
X