- Emoji Skoru
- 1.516
- Puanlar
- 373
ilacın adı tarlusal dediğim gibi kullandım ilacın bitmesine 1 gün kala oldum şimdi tekrar içecek miyim bilmiyorum :26:
bana da hormon testi yapıldı ultrasonla bakıldı falan ; hormon bozukluğu , kist vs bir sorun yok dedi ama evet kilo vermeni zorlaştırır bir kaç kilo versen iyi olur senin için dedi ama öyle kilolu biri de değilim :44:
çok şükür tüylenmeyle ilgili bir sorunum da yok saç dökülmesi vs. doktor çok tatlı ilgili bir kadındı sevdim aslında ama anlamadığım ilacı bir kez kullandık diğer ay ne yağacağız onu demedi :44:
evet öyle canım ama bugün o bayanla konuşunca tedirgin oldum bekarken pek umuramıyodum şimdi 2 yıl olmuş evleneli ve ilaçlardan doolayı 2 yılda 20 kiloaya yakın kilo almış çok moralım bozuldu
bir de doktor stres sıkıntı üzüntü çok etkiler dedi ama sıkıntı stres yapmamak ne mümkün
doktora tekrar gitsem mi yani
hayıt tohumu ne işe yarayacak canımbu ilacı kafama göre gidip tekrar eczaneden almayayım dimi
![]()
Adeti düzenliyor canım ben 3 ayda 1 oldugumu hatırlarım doktor banada kilo ver düzenli adet olmak istiyorsan,benim göbegimde hafif tüyler vardı gösterdim bunlar normal tüylenme artışı yok sende dedi yumurtalıkta sorun yok hormonlarda çıktı Lh 14.99 du kahve ve kolayı bırakarak 2 ayda 1 hayıt tohumu ve stresten uzak durarakta 1 ay 5 güne indi ve ben yeni kullanmaya basladım evet zaten tarlusalı vermezler o ilaçta adet düzenlemez sadece hormon testi için yada uzun süre adet görmeyenler için veriliyor ben önce bitkilere sonra ilaçlara başvur derim ve bir an önce karar ver çünkü önemli bir konu benim adetimde az sürüyordu 3 4 gün ve çok azdı ilk günden ped bile dolmuyordu ama artık 4 5 gün ve normal düzeyde :)