- Konu Sahibi yakamozmavisi
merhaba bende pko var benle aynı kaderi yaşayanlar lütfen yazarsanız sevinirim konusmak istiyorum:gitme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu rahimde olan bir kist değil mi
slm arkadaşlar ben 8 aylık evlıyım ve polıkıstık overım var hamıle kalamıyorum ama 3 doktora gttım hepsıde bu kıstler hamıle kalmana engel degıl dedıler.bıde 3ude kurtaj yapıması gerekır ama sen hıc dogum yapmadıgın ıçın yapmıyaım dıyorlar hıcbırı ılac tedavısınden bahsetmedi.hatta bu ay hormon testı yaptrdım yıne doktora gdıcem.
bu kıstlerden doayı ilaç kullanan arkadaşlar yardımcı olursanız sevınırım ne için ilaç kullanıyorsunuz?
slm canım polikistik over tedavisinde öncelikle klomen isimli bir ilaçla başlıyor doktorlar genelde 3 ay bu ilacı veriyorlar.Ben de pko.luyum ve bu ilaç bana etki etmedi ilk aşılama başarısız oldu.Daha sonra iğne tedavisine başladı doktorum.Prugon iğne verdi ve iğne tedavisi esnasında adetin 2.günü başlayıp 12.gününe kadar bal tarçın çörek otu da kullandım 2.aşılamada Allah'ın izniyle hamileyim.
Polikistikover hamile kalmaya engel değil ama iyi bir doktora gitmelisin ve yumurta takibi yaptırıp bitkisel olarak da destek alırsan inşş sen de hamişş olursunn en kısa zamanda. :Saruboceq: