• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polikistik over olanlar paylasalım

yakamozmavisi sana umut olurmu bilmem.benim kızlığımdan beri polikistik over görünümü var yumurtalıklarımda ilk çocuğumu tedavi görmeden doğum yaptım ama ikinciyi düşününce o kadar kolay olmadığını anladık.6 ay denedik olmadı.tam doktorumu bulmuşum.bana güzelce neler yaşıycağımızı sırasıyla anlattı.glucophage ile tedaviye başladıktan 5 gün sonra adet gördüm.1 şubat son adetimdi.2 mart oldu bende sadece ufak pembe lekelenmeler ve kasık ağrısından başka belirti yoktu hemen test alıp yaptım ikinci çizgi çok silikti akşam hastaneye giderek kan testi yaptırdım evet hamileydim.biraz riskim var çünkü kistler bebeği itebilirmiş sürekli dinleniyorum.benim umudum var.sanada umut olurmu bilmem.ben doktoruma ve ilacıma çok şey borçluyum.allahım aynı duyguları sanada nasip etsin....

alkisalkisalkis ayy tebrik ediyorum canım allah tamamına erdirsin inş. hayırlısıyla kucagına da alırsın çook sevindim senin adına.. Allah benim gibi tüm isteyenlere nasip eder inşallah:çok üzgünüm:

Merhaba bende polikistik hastasıyım şu an tedavi görmüyorum ama yakında başlayacağım nasipse,ınşallah bu topikte çocuk isteyen herkes en kısa zamanda muradımıza ereriz.

slmm bi de ben varım malesef
kendimi bildim bileli pko varr malesef 6 yılım bitti uğraşıyorum hala 3 aşılama biri donmuş 2 micro negatif aldımm:(
en kolay tedavi edilen hastalık diyo doktorlar ama olmadı işte malesef nasip değilmiş demek kii
inşş rabbim tüm isteyenlere nasip etsinnn

sağol canım benim hep beraber inşallah.biliyorumki bigün hepiniz buraya bende hamileyim yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn diye yazacaksınız.inanın her aklıma geldiğinde hepiniz için dua ediyorum.tek yapmanız gereken allaha sığınmak ve doktorunuzu bulmak.

merhaba ark. bendede aynı dert var yumurtalığımda 5.5cm büyüklüğünde bi kist malesef bu yüzden bebeğim olmuyor ilk gittiğim dr. ameliyatla almamız lazım dedi ama ben başka dr.daha göründüm garanti olsun die ve bana ilaç verdi adetim geçtikten sonra kontrolüm var umarım geçmiştir hepimize geçmiş olsun

slm arkadaşlar ben 8 aylık evlıyım ve polıkıstık overım var hamıle kalamıyorum ama 3 doktora gttım hepsıde bu kıstler hamıle kalmana engel degıl dedıler.bıde 3ude kurtaj yapıması gerekır ama sen hıc dogum yapmadıgın ıçın yapmıyaım dıyorlar hıcbırı ılac tedavısınden bahsetmedi.hatta bu ay hormon testı yaptrdım yıne doktora gdıcem.
bu kıstlerden doayı ilaç kullanan arkadaşlar yardımcı olursanız sevınırım ne için ilaç kullanıyorsunuz?

slm arkadaşlar ben 8 aylık evlıyım ve polıkıstık overım var hamıle kalamıyorum ama 3 doktora gttım hepsıde bu kıstler hamıle kalmana engel degıl dedıler.bıde 3ude kurtaj yapıması gerekır ama sen hıc dogum yapmadıgın ıçın yapmıyaım dıyorlar hıcbırı ılac tedavısınden bahsetmedi.hatta bu ay hormon testı yaptrdım yıne doktora gdıcem.
bu kıstlerden doayı ilaç kullanan arkadaşlar yardımcı olursanız sevınırım ne için ilaç kullanıyorsunuz?

slm canım polikistik over tedavisinde öncelikle klomen isimli bir ilaçla başlıyor doktorlar genelde 3 ay bu ilacı veriyorlar.Ben de pko.luyum ve bu ilaç bana etki etmedi ilk aşılama başarısız oldu.Daha sonra iğne tedavisine başladı doktorum.Prugon iğne verdi ve iğne tedavisi esnasında adetin 2.günü başlayıp 12.gününe kadar bal tarçın çörek otu da kullandım 2.aşılamada Allah'ın izniyle hamileyim.
Polikistikover hamile kalmaya engel değil ama iyi bir doktora gitmelisin ve yumurta takibi yaptırıp bitkisel olarak da destek alırsan inşş sen de hamişş olursunn en kısa zamanda. :Saruboceq:

slm canım polikistik over tedavisinde öncelikle klomen isimli bir ilaçla başlıyor doktorlar genelde 3 ay bu ilacı veriyorlar.Ben de pko.luyum ve bu ilaç bana etki etmedi ilk aşılama başarısız oldu.Daha sonra iğne tedavisine başladı doktorum.Prugon iğne verdi ve iğne tedavisi esnasında adetin 2.günü başlayıp 12.gününe kadar bal tarçın çörek otu da kullandım 2.aşılamada Allah'ın izniyle hamileyim.
Polikistikover hamile kalmaya engel değil ama iyi bir doktora gitmelisin ve yumurta takibi yaptırıp bitkisel olarak da destek alırsan inşş sen de hamişş olursunn en kısa zamanda. :Saruboceq:

yardımcı olduğun için çok saol.cuma doktora gdıcem yumurtlama takıbı yapıcaz demıstı.aynı zamanda bu ay sogan kurune basladım adetım bıtsın incir kurune başlıcam.bana hep kurtajdan bahsettı gttıgım doktorlar.şimdi medipole gıdıyorum sema hanıma umarım tez zamanda bende hamıle kalırım.

benim de 5,5 cm. yumurtalıkta kist vardı.doktor hamile kalamazsın dedi .ççççççççççççççççççççooooookkkkkkkkkkkkkkkkkk üzüldüm.ama evliliğimin ilk ayında hamile kaldım.30 yaş.fakat ilk üç ay düşük tehlikesi ile yattım .sonra sorun olmadı.zamanında normal doğum yaptım.oğlum 4 yaşında.hala var.kontrole gidiyorum ama son bir yıl ihmal ettim.

gittiğim bir doktor ilaçların fazla etkisinin olmadığın söyledi.bende hiç ilaç kullanmadım.farettiğimde 3 cm di.şimdi 5,5 cm.açıkçası ben de ne yapacağımı bilmiyorum.keşke kendiliğinden oluşan bu kistim yine aynı şekilde gitsede kurtulsam.benim merak ettiğim evli arkadaşlardan ne tip sorunlar yaşıyorsunuz.

Back
X