Polikistik Over Aşılama

bence ilk önce iyi bir doktor bul canım bu çok önemli zaten süreç stresli birde bu kadar uzun süre cevap beklemen seni daha çok geriyordur adanadaysan doktorumu tavsiye edebilirim

benim doktorum sistematik ilerledi ilaçları yazardı kullanırdım duphaston letu şeker hapı vs kullanmıştım hormon testi yapardı

benim bir hormonum düzelse diğeri bozulurdu en son tüm hormonlar normale gelmişti ama adet olamıyordum onun içinde adet söktürücü yazdı kullandım yine olmadı artık canıma tak etmişti kullanmıyorum hiç bişe yapmıyorum artık çabalamıyorum bıraktım dediğim ay çevremin zoruyla test yaptım pozitif çıktı hatta 2 aylık gebeyken öğrendim bebeğimi

testere dişli aslan pençesi bitkisini bul çayını iç ama o çok iyi geliyo lh ı da düzenliyor
Nerden bulabilirim İnternete de güvenemiyorum Adana'da değilim bugün geldim sonuç için femara yazdılar folidace 12.gün gideceğim aşılama için bugün5.gün günde 1 defa olarak vermiş femarayı hiç gelişen folikülüm yokmuş şimdilik bakalım haftaya ne diyecekler üniversite hastanesi gidiyorum şimdilik bunda aşılama denemek istiyorum olmazsa 1 sene daha bekleyip tüp bebek düşünüyorum

Kuşum femara yan etki filan yaptı mı ben de bugün başlayacağım ama migrenim var korkuyorum
Ben bugün başlıca tekrar canım doktor günde 1 kere vermiş 2 kere kullandığımda yan etki olmamıştı hiç sadece yumurtalar büyüdüğünde onları hissediyordum sende oldu mu yan etki

Nerden bulabilirim İnternete de güvenemiyorum Adana'da değilim bugün geldim sonuç için femara yazdılar folidace 12.gün gideceğim aşılama için bugün5.gün günde 1 defa olarak vermiş femarayı hiç gelişen folikülüm yokmuş şimdilik bakalım haftaya ne diyecekler üniversite hastanesi gidiyorum şimdilik bunda aşılama denemek istiyorum olmazsa 1 sene daha bekleyip tüp bebek düşünüyorum
bence özele git canım araştır buralarda konu aç ilinde güzel ilgili bir doktor illaki bulursun doktor çok önemli hem tedavi hem psikolojik açıdan maalesef devlet hastaneleri çoğu bu konuda hiç iyi değiller düzenli takip edilmen gerekiyor

bence özele git canım araştır buralarda konu aç ilinde güzel ilgili bir doktor illaki bulursun doktor çok önemli hem tedavi hem psikolojik açıdan maalesef devlet hastaneleri çoğu bu konuda hiç iyi değiller düzenli takip edilmen gerekiyor
Bakayım canım ya bu ayda başladık da dediğim gibi aşılamayı devlette denemek istiyorum öncelikle olmazsa öyle özel istiyorum hayırlısı olsun inşallah çok teşekkür ederim yardımcı oldun morel oldun bana

Back
X