• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

polikistik over olup aşılamayla hamile kalanlar bakarmısınız??

nacwes

Hayeller hayatlara doğru... 🙏🧿❣️
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2013
743
579
323
İzmir
arkadaslar bır basamak daha atladık bu ay asılama yapıcaz 1 senedır cocugumuz olmadı klomen +catlatma ignesi 3 ay yaptık işe yaramadı hsg cekıldım tupler acik tek sorunum pkos benim gibi olup asilamayla hamile arkadaslar varsa deneyimlerinizi desteklernizi bekliyorum nekadar surede hamile kaldiniz ozelde fiyat nekadar vs vs.

arkadaslar bır basamak daha atladık bu ay asılama yapıcaz 1 senedır cocugumuz olmadı klomen +catlatma ignesi 3 ay yaptık işe yaramadı hsg cekıldım tupler acik tek sorunum pkos benim gibi olup asilamayla hamile arkadaslar varsa deneyimlerinizi desteklernizi bekliyorum nekadar surede hamile kaldiniz ozelde fiyat nekadar vs vs.
Canım bende de pKO var. Iki kez hamile kaldım biri klomen diğeri aşılama. Ikisi de ilk denemede oldu ama ikisi de kalp durması sonucu gitti :( sana tavsiyem eğer kilon varsa ver ve insülin direncin varsa onu çözümle. Bunlar yoksa inşallah hamile kalırsın ve doğum yaparsın Sağlıcakla.

Canım bende de pKO var. Iki kez hamile kaldım biri klomen diğeri aşılama. Ikisi de ilk denemede oldu ama ikisi de kalp durması sonucu gitti :KK43: sana tavsiyem eğer kilon varsa ver ve insülin direncin varsa onu çözümle. Bunlar yoksa inşallah hamile kalırsın ve doğum yaparsın Sağlıcakla.
tesekur ederım canım kılom var ama devamlı hormon ılacları kullandıgımdan veremıyorum bouma gore cokta deıl aslında gobek bölgem var bıraz bakalım buay asılama denıcez ınsallah saglıklı tutar

tesekur ederım canım kılom var ama devamlı hormon ılacları kullandıgımdan veremıyorum bouma gore cokta deıl aslında gobek bölgem var bıraz bakalım buay asılama denıcez ınsallah saglıklı tutar
İnşallah tutar canım yeter ki. Çok stres yapma.

Merhaba benimde sorunum pko hsg çektirdim sorun yok 2 ay klomen tedavisi oldum ama bi sonuç alamadım 1 senedir gebelik oluşmadı temmuz gibi aşılamaya başlayacağız

Back
X