Arkadaşlar merhaba,
Başımdan geçen süreçleri anlatayım belki birilerine yol göstermiş olurum;
3,5 yıldır evliyim, kendimi bildim bileli adetlerim düzensiz, doktor pko teşhisi koymuştu bekarken, migrenim olduğu içinde doğum kontrol hapı kullanamıyordum, bende akışına bırakmıştım. yaklaşık 2 yıla yakındır korunmuyoruz, eşimde herhangi bir problem yok, bebek isteğinden sonra ben 2018 Mayıs ayında soğan kürü içtim reglim az da olsa düzene girdi ve Ağustos ayında hamile olduğumu öğrendim, sevinçten havalara uçsam da malesef 2 hafta sonra kimyasal gebelik olduğu anlaşıldı. Akabinde ekim ayında doktorumun yönlendirmesiyle rahim filmi çektirdim, herhangi bir problem çıkmadı çok şükür, rahim filmi çektirdiğim ay hamile kalmıştım. yine sevinçten havalara uçtuk tabiki ve hcg değerim 600 lere kadar ulaşmıştı tam bebeği görmek için doktora gidicekken malesef birden kanamam geldi ve kimyasal gebelik oduğu ortaya çıktı, çok yıkıldım, üzüldüm,ama elden birşey gelmiyor tabi. kimyasal gebelikten sonra da 1 ay klomen kullandım ama nafile yumurtalarım hiç cevap vermedi, 2019 Mart ayı içinde 21 gün boyunca incir ve havuç kürü yaptım, ovulasyon testimlede yumurtladıgımı gördüm ( normalde ovulasyon testinde hep koyu 2 çizgi görüyordum, ilk kez çizgi koyu çıktıktan sonra silikleşti) şimdi test yapmayı bekliyorum açıkçası, allah herkese gönlündekini versin, bebek hasreti çektirmesin, inş bir gebelik haberi alırsam herkese umut olması için buraya yazacağım. (biraz uzun oldu kusura bakmayın)