• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polikistik overlş olup hamile kalanlar

Merhaba yıllardır burda yazılanları okurum işallah bende birine derman olurum diyordum bende pko hastasıyım ilk çocuğum normal oldu ama ikincisi için 11 sene bekledik gitmediğim doktor kullanmadığım ilaç kalmadı artık umudumuzu yitirdik derken pko için hayıt tohumunu duydum 1 ay anca kullandım Rabbime hamd olsunki 2 aylık hamileyim niyetinizi bozmayın ve özellikle pko hastaları
hayıt tohumunu nasıl kullandın peki. ne zaman içmeye başladın, her gün mü içtin

Mrb cnm bnde pkosum, tedavo gprdum 6 ay klomen tedavısı spnra aşılama oldum tutmadı 2 asılamaha hazırlanıyordum kı hamıleymısım, 2 aylık oğlum var ALLAHA bınlerce şükürler olsun umut olsun dıe yazıyorum umudunuzu kesmeyın dua edın önce ALLAH tan ısteyın...

Merhaba arkadaşlar ben 25 yaşındayım fakat kendimi bildim bile pko sendromu var bende ve şuan 8aylık evliyim fakat çocuğumuz olmuyor adet olamıyorum Doğum kontrol hapı kullanmadan yumurtalarım gelişmiyor şuan menogon iğne kullanıyorum bana yardım edermısıniz morelim çok bozuk

Merhaba Polikistik over sendromu ve insülin direncim vardı 3 kez yapılan yumurta takıbı ve catlatma iğnesi tedavisi sonucunda hamileyim umudunuzu yitirmeyin

Arkadaşlar merhaba,
Başımdan geçen süreçleri anlatayım belki birilerine yol göstermiş olurum;
3,5 yıldır evliyim, kendimi bildim bileli adetlerim düzensiz, doktor pko teşhisi koymuştu bekarken, migrenim olduğu içinde doğum kontrol hapı kullanamıyordum, bende akışına bırakmıştım. yaklaşık 2 yıla yakındır korunmuyoruz, eşimde herhangi bir problem yok, bebek isteğinden sonra ben 2018 Mayıs ayında soğan kürü içtim reglim az da olsa düzene girdi ve Ağustos ayında hamile olduğumu öğrendim, sevinçten havalara uçsam da malesef 2 hafta sonra kimyasal gebelik olduğu anlaşıldı. Akabinde ekim ayında doktorumun yönlendirmesiyle rahim filmi çektirdim, herhangi bir problem çıkmadı çok şükür, rahim filmi çektirdiğim ay hamile kalmıştım. yine sevinçten havalara uçtuk tabiki ve hcg değerim 600 lere kadar ulaşmıştı tam bebeği görmek için doktora gidicekken malesef birden kanamam geldi ve kimyasal gebelik oduğu ortaya çıktı, çok yıkıldım, üzüldüm,ama elden birşey gelmiyor tabi. kimyasal gebelikten sonra da 1 ay klomen kullandım ama nafile yumurtalarım hiç cevap vermedi, 2019 Mart ayı içinde 21 gün boyunca incir ve havuç kürü yaptım, ovulasyon testimlede yumurtladıgımı gördüm ( normalde ovulasyon testinde hep koyu 2 çizgi görüyordum, ilk kez çizgi koyu çıktıktan sonra silikleşti) şimdi test yapmayı bekliyorum açıkçası, allah herkese gönlündekini versin, bebek hasreti çektirmesin, inş bir gebelik haberi alırsam herkese umut olması için buraya yazacağım. (biraz uzun oldu kusura bakmayın)

bu arada da 2 aydır glokophage isimli ilacı kullanıyorum insülin direncim yok ama pkolularda kullanılıyormuş

Arkadaşlar merhaba,
Başımdan geçen süreçleri anlatayım belki birilerine yol göstermiş olurum;
3,5 yıldır evliyim, kendimi bildim bileli adetlerim düzensiz, doktor pko teşhisi koymuştu bekarken, migrenim olduğu içinde doğum kontrol hapı kullanamıyordum, bende akışına bırakmıştım. yaklaşık 2 yıla yakındır korunmuyoruz, eşimde herhangi bir problem yok, bebek isteğinden sonra ben 2018 Mayıs ayında soğan kürü içtim reglim az da olsa düzene girdi ve Ağustos ayında hamile olduğumu öğrendim, sevinçten havalara uçsam da malesef 2 hafta sonra kimyasal gebelik olduğu anlaşıldı. Akabinde ekim ayında doktorumun yönlendirmesiyle rahim filmi çektirdim, herhangi bir problem çıkmadı çok şükür, rahim filmi çektirdiğim ay hamile kalmıştım. yine sevinçten havalara uçtuk tabiki ve hcg değerim 600 lere kadar ulaşmıştı tam bebeği görmek için doktora gidicekken malesef birden kanamam geldi ve kimyasal gebelik oduğu ortaya çıktı, çok yıkıldım, üzüldüm,ama elden birşey gelmiyor tabi. kimyasal gebelikten sonra da 1 ay klomen kullandım ama nafile yumurtalarım hiç cevap vermedi, 2019 Mart ayı içinde 21 gün boyunca incir ve havuç kürü yaptım, ovulasyon testimlede yumurtladıgımı gördüm ( normalde ovulasyon testinde hep koyu 2 çizgi görüyordum, ilk kez çizgi koyu çıktıktan sonra silikleşti) şimdi test yapmayı bekliyorum açıkçası, allah herkese gönlündekini versin, bebek hasreti çektirmesin, inş bir gebelik haberi alırsam herkese umut olması için buraya yazacağım. (biraz uzun oldu kusura bakmayın)
Çok geçmiş olsun merve hanım inşallah Rabbim tez zamanda sağlıklı evlat nasip eder. Bende sizin kinden farklı ama aynı hasreti çekiyoruz. 2 yıldır evliyim laparoskopi ile çikolata kisti ve tüplerdeki yapışıklık tedavi edildi 7 aydır ovulasyon testi ile hareket etse de sonuç negatif son olarak menogon 75lik iğne verdi cuma gidecem bakalm

Yumurta takibi ile çatlatma iğnesi yapıldı
Banada menogon verdi dr. 4 gün kullandım kontrol e gittim 3 gün daha kullan dedi pazartesi gideceğim eğer yumurtalar 18-20mm olduysa sanırım çatlatma iğnesi verir. Yumurta takibin nasıl yapıldı

Bayanlar bende pkoluyum 3 yaşında bir kızım var 10 aydırlı ikincii için uğraşıyorum rahim filmi çekildim şükür tüplerim açık çıktı eşiminde test verdi daha sonuç alamadım doktor hormon vs. Değerlerime baktı normal çıktı, adetimin 2.günü gel tedaviye başlıyacsz dedi bakalım nasıl bir süreç bekliyor beni

Canim bende pkoluyum hamileyim şuan seker hapi kullandim 5 ay 4 ay klomen olmuyordu biturlü enson inofolic toz kullandigim ay hamile kaldim umudum tukendifi bizamanda geldi melegim insallah seninde olur cnm tedavini aksatma

İnofolic combiyi ben şase olarak kullandım 4 ay boyunca hiç fayda etmedi

İnofolic combiyi ben şase olarak kullandım 4 ay boyunca hiç fayda etmedi
Ben pembe toz olanini kullandim cnm ustelik fazlada icmedim adetten sonra baslayip yumurtlama zamanima kadar ictim gunde 1 paket seklinde hayirlisi cnm herkese neyaricagi belli olmuyor tabi adet bittikten sonra yumurtlamaya kadar 2 gunde bir degerlendirdik oldu cnm

Back
X