Polikistik over olup düzenli adet gören var mı??

Ee aşılamayı rahim filmi çekmeden mi yaptılar? Bnm bildiğim film çekmeden yapılmaz. Bizimde hareketlilik toplamda %85 diğer değerlerde çok ii ama sayı ml de 6 çıktı en son :( bide pko doğuştan gelen genetikle alakalı bi durum doktorumun dediğine göre de bereketli kadınlarda olurmuş bol yumurtası olurmuş kadının :) sayı fazla olunca da önce kim çatlick dye karar veremezlermiş aralarında :) çok kötü değil durumuz yani ama rahim filmi çekilen arkdşlarımın ikisi de 2. Ayda hamile kaldılar :)
bilmiyorum ikinci asilama icin gittigimde pko var sende dedi :(
insallah olur canim bu ay hayit hapi denicem bakalim

bilmiyorum ikinci asilama icin gittigimde pko var sende dedi :KK43:
insallah olur canim bu ay hayit hapi denicem bakalim
Hayıtı kullandm ben geçen sene hiç anlamadn adet oldum ağrı szı yok üstüne göğüs ağrısı da gitti ama hamileliğe etkisi olmadı. Agnucaston alıcam bu sefer eczaneden kapsul kullanmıştım ben bi kaç aydr göğüs sızısı çok şiddetli olmaya başladı

Hayıtı kullandm ben geçen sene hiç anlamadn adet oldum ağrı szı yok üstüne göğüs ağrısı da gitti ama hamileliğe etkisi olmadı. Agnucaston alıcam bu sefer eczaneden kapsul kullanmıştım ben bi kaç aydr göğüs sızısı çok şiddetli olmaya başladı
bende ondan alicam iste oda hayit degilmi

Adetlerim şükür düzenli. 15 Kilo verdim. Testesteron yükseldi. Saç dökülmesi oldu. Endokrinoloji doktoru finasterid verdi. O da sol böbrek üstü bezimi kalınlaştırdı. Sonra lh, fsh den yüksek çıkmaya başladı. Adetin 3. Günü lh 6;11. Fsh 4;28. Total Testesteron 29;4. Estradiol;18.
Testesteron bir ara adet döneminde değilken 70 e çıktı.
Şimdiki Endokrinoloji doktoru aldactonne diana 35 verdi. Evleninceye kadar kullanacaksınız dedi. Ben kullanmıyorum. Sütten ağzım yandı. Ayrıca Diana yan etkileri çok. Depresyon, pıhtı, şeker yükselmesi, adet kesilmesi de olabiliyormuş. Zaten böbrek üstü bezim kalınlsşınca fiziksel strese girdim. Anlamadığım hiçbir sorunum yok. Üstümden fiziksel stresi atamıyorum. Kalp çarpıntısı oluyor.Bu süreçte stresten kaynaklı yağlı saç egzaması oldum.

Back
X