Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz düzenli adet görüyormuydunuz gebe kalmak için mş kullandınız? Kullanırken gebe kalsak bilmeden içmek sıkıntı olur mu? Bende polikistik overim düzenli adetim yok aylarca görmüyorum sogan suyu denedim fayda etmedi tek umudum hayıtHayit otu ters tepki de yapabiliyor. Arkadaşım kullanmıştı adet döngüsü kisalmisti. Kiz 2 haftada bir adet oluyordu. Bende de tam tersi adet dongumu uzatmıştı.
Ben bekardim. Adet düzensizliği için kullanmistim. Arkadaşım gebelik için kullanmıştı. Gebelikte kullanmak sıkıntı olur diye söylüyordu arkadaşım.Siz düzenli adet görüyormuydunuz gebe kalmak için mş kullandınız? Kullanırken gebe kalsak bilmeden içmek sıkıntı olur mu? Bende polikistik overim düzenli adetim yok aylarca görmüyorum sogan suyu denedim fayda etmedi tek umudum hayıt
Son durumunuz ne acaba hersey yolunda mi oneriyor musunuz hayiti?Kizlar merhaba ocakta basladim ben hayit tohumuna pco var bende de. Butun ilaclari biraktim sadece onu ictim sabah aksam ac karnina. Ve 5. adetimi oldum bu ay. Oyle gunu gunune duzene sokmuyor elbette. Adetimin 3. gunu hormon testlerini yaptirdim tekrar Lh degerim 23.9 dan 7.7 ye düşmüş. Bana çocuğun olmaz diyen doktora gösterdim bunu şaşırdı oda![]()
Amin canim amin..Hormonlari dengeliyor diyor bircok sitede ama prolaktini yukselenler mi varmistam guzel biseyler okuyorum sonra olumsuz seyler duyuyorum
Allahim sen bizlere beklediklerimizi nasip et.
merhaba büşra, hayıt otu adet öncesi ve adet sırasında meydana gelen rahatsız edici yan etkilere iyi geliyor bu doğru, ben de prolaktin değişimi olmadı, demek ki kişiden şkişiye göre değişebiliyor. civan perçemini de öneririm aynı şikyetlere iyi geliyor.Hormonlari dengeliyor diyor bircok sitede ama prolaktini yukselenler mi varmistam guzel biseyler okuyorum sonra olumsuz seyler duyuyorum
Allahim sen bizlere beklediklerimizi nasip et.
Şuan sogan suyu ve hayit suyu deniyorum bakalim etkisi olmazsa baska kürlere gecicem tesekkur ederim cevabiniz icin.merhaba büşra, hayıt otu adet öncesi ve adet sırasında meydana gelen rahatsız edici yan etkilere iyi geliyor bu doğru, ben de prolaktin değişimi olmadı, demek ki kişiden şkişiye göre değişebiliyor. civan perçemini de öneririm aynı şikyetlere iyi geliyor.
Merhaba, Hayıt tohumunu nasıl kullandınz? Sabah akşam 1 tatlı kaşığı mı?Kizlar merhaba ocakta basladim ben hayit tohumuna pco var bende de. Butun ilaclari biraktim sadece onu ictim sabah aksam ac karnina. Ve 5. adetimi oldum bu ay. Oyle gunu gunune duzene sokmuyor elbette. Adetimin 3. gunu hormon testlerini yaptirdim tekrar Lh degerim 23.9 dan 7.7 ye düşmüş. Bana çocuğun olmaz diyen doktora gösterdim bunu şaşırdı oda![]()
Hazir sisede suyu satiliyo ben onu kullandim daha kolayMerhaba, Hayıt tohumunu nasıl kullandınz? Sabah akşam 1 tatlı kaşığı mı?