Polikistik over / pco

Nrglhsyn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2020
220
66
98
33
Merhaba pco icin doğal çözümler önerebilir misiniz ? Ya da kullandığınız vitaminler takviyeler neler olabilir ?
Doğal çözümler ile hamile kalanlar var mi???

Merhaba pco icin doğal çözümler önerebilir misiniz ? Ya da kullandığınız vitaminler takviyeler neler olabilir ?
Doğal çözümler ile hamile kalanlar var mi???
Ben hayıt tohumuna başladım 11 gün oldu bugün çok faydasını gören varmış bakalım işe yarar inşallah

Bende balık yağı kapsülü çörek otu yağı kapsülü kullanıyorum ayrıca folik asit burda bi konu vardı bunun hakkında çok fazla yumurta ürettiğimiz için kullanmamız gereken vitaminler varmış folik asiti de redifol kullanıyorum ben bide anti pholicaps diye bi vitamin var onu alamadım 189 liraydı 4 ay ondan kullanmak gerekiyormuş c life macun kullanıyorum yaklaşık 4 buçuk aydır felan reglim düzene giriyor Kilonuz varsa ayrıca vermeniz gerekiyor

Ben hayıt tohumuna başladım 11 gün oldu bugün çok faydasını gören varmış bakalım işe yarar inşallah
Onun da belirli bir süreye kadar içilmesi gerekiyormuş ne kadar süre kullanacaksınız fazlası dusuge neden olur

Bnde öyleydim hatta çok düzensiz adet olurdum sizdede düzensizlik var mı bilmiyrm kilo durumunuz nasıl bn doktora gittiğimde az da olsa kilo vermelisin demişti kilo verip adet duzene girince 4 ay sonra hamile kalmıştım

Ben 29 yaşındayım 49 kg , kilo problemim yok son zamanlarda tedavi gördüm çocuk için o yüzden adetleri değişti ama öncesinden 35 günü buluyordu adetim.

Onun da belirli bir süreye kadar içilmesi gerekiyormuş ne kadar süre kullanacaksınız fazlası dusuge neden olur
3 ay düzenli kullanacam benim hormonlar çok yükse bide ilaçsız adet olamamaya başladım yine diyet ve sporada başladım tekrar gerçi kilomda yok boy 170 kilo 58

Ben 29 yaşındayım 49 kg , kilo problemim yok son zamanlarda tedavi gördüm çocuk için o yüzden adetleri değişti ama öncesinden 35 günü buluyordu adetim.
Bn vermiştim 65 kiloydum tabi 59 a kadar indim bende 40 günde bir adet olurdum hiç günü gününü tutmazdi hala öyleyim iki çocuğum oldu ama duzelmedim kist lerim var zaten biliyrm o zamn lar 23 yaşındaydım doktor bna yumurtaların sayısı fazla ve iyi demişti adet düzenleyici bir hormon ilacı vermişti gebeliğe engel değil demişti öyle oldu çok şükür ins sizde istediğiniz sonuca ulaşırsınız hayırlısı ile

İnşallah benimde küçük var Bn yinede onlar için bile doğal çözüm arıyorum

Bende folik asit kullanıyorum. Hepsini birlikte mi kullanıyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…