Merhaba kızlar.uzun zamandır takip ediyorum ama yeni üye oldum. Biliyorum benim gibi çok insan bu dertten muzdarip. Geçen kasım ayında pko olduğumu öğrendim. Tanidigim bir doktora gittim senin bir şeyin yok kendi çabamla gebe kalabilirsin dedi. Içim rahat etmedi başka doktora gittim oda aynısını söyledi. Ama internettebiraz araştırdıktan sonra bu lanet pkosu başka bir doktora daha gittim ve iyiki gelmissin bu şekilde gebe kalamazsın diyerek bir sürü tahlil verdi. Hormonlarım normal çıktı bir tek tiroid az çalışıyormuş ve insulin direnci çıktı hemen gluchopagene 1000mg sabah akşam başladık. Çok kilom yok ama yinede zayıflamam lazım dedi. Ben bu hızla 6 kilo verdim. Ve duphaston verdi bugün bitti ilacım. Ne zaman adet olurum ? Yada bu ilaç yumurta gelistiriyomu biliyomusunuz? Çünkü vücudum kendiliğinden yumurta oluşturmuyormus pko'dan dolayı. Bide adetin 5.gunu klomen kullan 5 gün sabah akşam dedi. 1.5 senedir çocuk istiyoruz olmuyor. Doğru yordamıyım bilemiyorum yardım edin akıl verin lütfen kızlar