Polikistik over sendromu

Ben de pkoluymusum dostinex ve duphaston verdi doktorum soğan kurum yarım kaldı soğan bitti evde içe içe :KK70: alınca 15 e tamamlicam bal tarçın çörekotu karışımı yiyorum hayıt tohumu aldım başlamadım henüz ama icicem 3 ay Rabbim hepimize şifa versin bi de doktor bana yumurtlamiyo değilsin yumurtaluyosun a istediğimiz zamanda değil dedi size ne dedi doktorunuz yumurtlama hakkında?
Banda ayni seyi dedi yumurtlamiyirsun degil yumurtluyorsun dedu

Kızlar klomene başlayalı bugün 2.gunum adetimin 3.gunu başladım. Bittikten sonra ertesi gün doktorum çağırdı kontrole. Bu kadar çabuk sonuç aliniyormuki biliyomusunuz? Ilacın ve adetimin bittigi günün ertesi günü yumurta olusurmuki?

Kızlar bendede pko varmış kilo verdik falan demissiniz ama kaç kilo olmak gerekiyor benimde kilom biraz fazla çünkü :(

Kızlar bendede pko varmış kilo verdik falan demissiniz ama kaç kilo olmak gerekiyor benimde kilom biraz fazla çünkü :KK43:[/QU belirli bi kilo yok canım kendi vücuduna göre normal olan kiloya donmen yeterli vücut indeksini bi hesapla bakalım netten bak sana söyler ideal kilonu

Banda ayni seyi dedi yumurtlamiyirsun degil yumurtluyorsun dedu
Ben o yumurtlama sıvısını yaşıyorum galiba bu aya kadar yumurtlama dan haberim yoktu benim yeni öğrendim zamanını bilmiyorum ama o sıvıyı ara sıra görüyorum tahminimce bakalım bu ay takipteyim .

Yak
Ben o yumurtlama sıvısını yaşıyorum galiba bu aya kadar yumurtlama dan haberim yoktu benim yeni öğrendim zamanını bilmiyorum ama o sıvıyı ara sıra görüyorum tahminimce bakalım bu ay takipteyim .
Yakaladigim an ovulasyon testi yapıp netleştirmek istiyorum sonra da ....:KK8::KK70:

Ben hic dikkat etmemisti. O siviya gecen ay ettim degerlendirdik ama olmadi bu ay adetimi bekliyorum bakalim tekrar doktora gidicegim

Kızlar bendede pko varmış kilo verdik falan demissiniz ama kaç kilo olmak gerekiyor benimde kilom biraz fazla çünkü :KK43:

Canim ben 15 kilo vermeme ragmen hala polikistik over bitmemis. Yani kilo verince tamamen bitmiyo ama buyuk olcude azaliyor. Boyuna gore ideal kilonu hesaplarsan ancak oyle bulabilirsin kac kilo olman gerektigini.

Canim ben 15 kilo vermeme ragmen hala polikistik over bitmemis. Yani kilo verince tamamen bitmiyo ama buyuk olcude azaliyor. Boyuna gore ideal kilonu hesaplarsan ancak oyle bulabilirsin kac kilo olman gerektigini.
Vücut kitle indeksi 26.12 çıktı benim..

15 kiloyu nasil verdinz acaba

Canim sen 70-75 kilo olsan bence ideal olur boyuna gore cok bi fazlan yok yani.

Ben 3 aydir diyetisyene gidiyorum ve duzenli yuruyus ve spor yaparak verdim 15 kiloyu.
Çok güzel kilo vermişsin ya.. 15 az değil yani.. peki kilo vermek dışında başka ne yapabilirim pko icin

Çok güzel kilo vermişsin ya.. 15 az değil yani.. peki kilo vermek dışında başka ne yapabilirim pko icin

Tesekkur ederim canim. Valla bircok kur yapan kisi var forumda goruyorum surekli. Ben sogan suyu kurunu denedim fakat bende basur yapti o yuzden kurlere karsi biraz sogugum :) doktoruma da sordum ayrica o da ben o konuyla ilgili yorum yapmiyorum bilmiyorum ben onlara bakmam dedi. İnsulin direncin var mi oncelikle ona baktir. Eger yuksek cikarsa glifor diye bi hap kullanman gerekebilir. Ben onu kullaniyorum. Tabii once doktoruna danisman gerekiyor

Tesekkur ederim canim. Valla bircok kur yapan kisi var forumda goruyorum surekli. Ben sogan suyu kurunu denedim fakat bende basur yapti o yuzden kurlere karsi biraz sogugum :) doktoruma da sordum ayrica o da ben o konuyla ilgili yorum yapmiyorum bilmiyorum ben onlara bakmam dedi. İnsulin direncin var mi oncelikle ona baktir. Eger yuksek cikarsa glifor diye bi hap kullanman gerekebilir. Ben onu kullaniyorum. Tabii once doktoruna danisman gerekiyor
Bizim ailede diyabet ( şeker hastalığı ) genetik aslında bu kaç defa yaptırdım tahlil bi sıkınti çıkmadı o konuda

Back
X