Merhaba kizlar. Doktorda kan aldirmistim ve sonuclarda DHEAS 503 andrestenedion da 4.5 yüksek cikti. Bu arada progesteron 0.5 ve östrogen 45.9. Bi bilginiz varmi bu konuda ? Cpcuk sahibi.olmak isteyenler belki hormon testi yapmistir. Kagitta bu sendromu dogruluyor yaziyor ama kadin dogum hapi alamiyprum düzelmesi icin. Cocuk istegimden dolayi. Basina böyle birsey gelen birileei varmi? Kadin doktoruna gidicem pazartesi. Halbuki 3 kere kan aldirdim orda. Adetten önce adetteyken ve adetten sonra. Bana hersey yolunda demislerdi.. anlamiyorum. Bu kan test sonuclarida metabolik merkezinde yaptirdim
Benim de değerlerim de oynama olmuştu. Yumurtalıklarında polikistik over görünümü var demişti. 6 ay doğum kontrol hapı kullandım çocuk istemediğim için. Ama isteyenler için yumurtlamayı sağlayan ilaç veriyorlar. İlk hamileliğimde ya çocuğum olmazsa diye endişelendim 9 ay sonra oldu. 2. Hamileliğim ilk ayda oldu. Doktorun seni yönlendirir zaten.
Benim de değerlerim de oynama olmuştu. Yumurtalıklarında polikistik over görünümü var demişti. 6 ay doğum kontrol hapı kullandım çocuk istemediğim için. Ama isteyenler için yumurtlamayı sağlayan ilaç veriyorlar. İlk hamileliğimde ya çocuğum olmazsa diye endişelendim 9 ay sonra oldu. 2. Hamileliğim ilk ayda oldu. Doktorun seni yönlendirir zaten.