Bende şuan 37 gündür adet görmüyorum acaba hamile olabilir miyim diye de düşünüyorum bilemiyorumBende ayni şeyi yaşadım sonra tekrar gittim de polikistikover yok oldunu söyledi ama ben daha bugün tam 31 gündür adet görmüyorum
Benden hiç bir test istenmedi ne kadar farklı doktora gittiysem sadece ultrasonla gördükleriyle polikistik over sendromu var dedilerBen de çok fazla kadın doğım doktoru değiştirdim. 1 doktor dışında kimse pko demedi.
Amh yumurtalık rezervi testi yaptırdım ve pko şüphesi olarak değerlendirilecek yüksek bir sayı çıktı. Onun üzerine pko söyleyen doktorla ilerleyerek gebe kaldım.
Bende kilo var çok şükür killanmam yok doktor da kiloya bağlıyor adet düzensizliğini3 yıl olmadı çocuğum en az 20 doktora gittim biri pko var dedi biri hicbisey yok dedi yani ultrosanda baktığında o ay kist olusmussa pko diyorlar diğer ay gittigimde kist görünmüyorsa pko yok diyorlardı..eğer adetlerin duzensizse, kilon varsa, killanman oluyorsa ,zor gebe kalıyorsan büyük ihtimalle pko sundur
İnsülin direncine baktir istersen ona göre seker ilacı felan veriyorlar..ben kilo verince hamile kaldım adetlerim düzeldi kilo çok önemliBende kilo var çok şükür killanmam yok doktor da kiloya bağlıyor adet düzensizliğini
Ay öyle mi lütfen nasıl bir yol izlediniz nerler yaşadiniz kaç kilo idiniz kaç kilo verip hamile kaldınız lütfen bizi bilgilendirir misinİnsülin direncine baktir istersen ona göre seker ilacı felan veriyorlar..ben kilo verince hamile kaldım adetlerim düzeldi kilo çok önemli
Bende aynı kilodayımBen hamile değilim o kesin çanim belkide sen olabilirsin ama benim doktorum adet düzensizliği kiloyada bağladı kaç kilosunuz aceba ben 86
O zmab bizim tek sorunumuz kilo vermek canım el ele verip kilo verelimBende aynı kilodayım
Yani şöyle ben ergenliğe girdiğim andan itibaren adetlerim hep duzensizdi zaten boyum 167 kilom 63 du evlendiğimde evliligimin birinci yılı 75 kilo oldum ve hangi doktora gitsem kilo ver dedi bende diyete girdim ama 2 kilodan fazla veremedim şu meşhur bi zayıflama şeylerinden kullandım 2 ayda on kilo verdim ve zayıflama şeylerini bıraktım tekrar doktora gittim hsg çektim femara kullandım hemen hamile kaldım ama düşük oldu 7 8 ay sonra kendiligimden hamile kaldım ama 60 kiloydum hamile kaldığımda kızım dogdu sağ salim şükür kızım 3 aylıkken tekrar hamile kaldım çok büyük supriz oldu anlatamam oda oğlum oldu sağ salim onuda kucağıma aldım şimdi biri 4 biri 3 yaşına girecekAy öyle mi lütfen nasıl bir yol izlediniz nerler yaşadiniz kaç kilo idiniz kaç kilo verip hamile kaldınız lütfen bizi bilgilendirir misin
Bende insülin direnci çıkmadı ama kadin dogum doktorum bi seker ilacı verdi onu kullandım 6 7 ay oda zayıflamaya yardım etti..bi kere aşılama oldum tutmadı femara kullandım hamile kaldım düşük oldu..iki çocuğumda tadavisiz supriz bi sekilde geldi çok şükür..Allah isteyen herkese nasip etsin..birde gittiğim her doktor sen tedaviz hamile kalırsın eğer zayiflarsan diyordu gerçekten o kadar iğneler ilaçlar içeceğime boğazımı tutarım hem sağlığım düzelir hem kolay hamile kalırım diyordum..şuan yine çok kilo aldım ve 3 4 ayda bir adet oluyorum 20 kilo fazlam var hamilelik ve emzirme döneminde aldığım kilolar duruyorAy öyle mi lütfen nasıl bir yol izlediniz nerler yaşadiniz kaç kilo idiniz kaç kilo verip hamile kaldınız lütfen bizi bilgilendirir misin
Yani şöyle ben ergenliğe girdiğim andan itibaren adetlerim hep duzensizdi zaten boyum 167 kilom 63 du evlendiğimde evliligimin birinci yılı 75 kilo oldum ve hangi doktora gitsem kilo ver dedi bende diyete girdim ama 2 kilodan fazla veremedim şu meşhur bi zayıflama şeylerinden kullandım 2 ayda on kilo verdim ve zayıflama şeylerini bıraktım tekrar doktora gittim hsg çektim femara kullandım hemen hamile kaldım ama düşük oldu 7 8 ay sonra kendiligimden hamile kaldım ama 60 kiloydum hamile kaldığımda kızım dogdu sağ salim şükür kızım 3 aylıkken tekrar hamile kaldım çok büyük supriz oldu anlatamam oda oğlum oldu sağ salim onuda kucağıma aldım şimdi biri 4 biri 3 yaşına girecekl
Benim zayiflmam lazım zaten ben 86 kiloyum 169 boyum var oğluma hamile kaldığım zman 56 idim su an oğlum 5 yaşında 86 kiloyum acil zayiflmama lazım zatenBende insülin direnci çıkmadı ama kadin dogum doktorum bi seker ilacı verdi onu kullandım 6 7 ay oda zayıflamaya yardım etti..bi kere aşılama oldum tutmadı femara kullandım hamile kaldım düşük oldu..iki çocuğumda tadavisiz supriz bi sekilde geldi çok şükür..Allah isteyen herkese nasip etsin..birde gittiğim her doktor sen tedaviz hamile kalırsın eğer zayiflarsan diyordu gerçekten o kadar iğneler ilaçlar içeceğime boğazımı tutarım hem sağlığım düzelir hem kolay hamile kalırım diyordum..şuan yine çok kilo aldım ve 3 4 ayda bir adet oluyorum 20 kilo fazlam var hamilelik ve emzirme döneminde aldığım kilolar duruyor
Ah bi zayıflayan bilsek çok zor geliyor suan bana yine herbalife kullanıcam galiba çünkü sadece coxuk olsun diye değil sagligimida çok bozdu kilolarBenim zayiflmam lazım zaten ben 86 kiloyum 169 boyum var oğluma hamile kaldığım zman 56 idim su an oğlum 5 yaşında 86 kiloyum acil zayiflmama lazım zaten
Herbalife cok pahli ya ama.onun yerine ben kendim zayiflicam yada instegrmdan bir kadın var hiç rastladiniz mi bilmiyorum ozelinize atım bakım msj ordan kadının adını çok ama çok güzel zayıflatıyorAh bi zayıflayan bilsek çok zor geliyor suan bana yine herbalife kullanıcam galiba çünkü sadece coxuk olsun diye değil sagligimida çok bozdu kilolar
EvetO zmab bizim tek sorunumuz kilo vermek canım el ele verip kilo verelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?