- 15 Nisan 2019
- 157
- 163
- 18
- 32
- Konu Sahibi bluerose96
Amin inşallahValla öyle olcakbiraz su an 3 aylık hamileyim darısı başına..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşallahValla öyle olcakbiraz su an 3 aylık hamileyim darısı başına..
Bende şuan hayıt ekstratı kullanıyorum adetlerimi düzenledi güzel haberi daha alamadım ama faydasını gördüm sabah akşam şurup gibi bi ölçek kullanıyorumMrb size bir tavsiyem var.once biraz kendi pco bahsedeyim.2007 'den beri pco adetim hiç bir zaman düzenli olmadi.devamli olarak doğum kontrol hapı kullandım.evlendim 1 senem dolmadan sorunu bilgim için eşimde çok cocuk istiyordu tedavi olayim dedim basladik tedaviye yanit verdim iyi bir tedaviydi ama olmadi.derken eşimin kontrollerinde bi sorun fark ettik sonra tüp bebek yaptık çok şükür ilk tedavide oldu.ikizlerim doğdu falan derken bende ki pco geçmedi int bakarken tesadüfen hayit otunu gördüm ve hamile kalmak gibi bi amacım yoktu istemiyordum zaten benimkiler küçüktü ve yeter diye düşünmeye başladım.kadin hastalıklarına birebir diye dedim bir deniyeyim bakayım pco için 1 ay boyunca düzenli bir şekilde sabah akşam bir miktar ezip bir çay kaşığı sıcak suya koyup demledim ılıyınca içtim derken o ay adet oldum ve hamile kaldim..tavsiye ederim araştır kimi bir tatli kaşığı demiş!ins darısı basina
Peki bu hayıtın yan etkisi yok mu kızlar?Bende şuan hayıt ekstratı kullanıyorum adetlerimi düzenledi güzel haberi daha alamadım ama faydasını gördüm sabah akşam şurup gibi bi ölçek kullanıyorum
Peki bu hayıtın yan etkisi yok mu canımMrb size bir tavsiyem var.once biraz kendi pco bahsedeyim.2007 'den beri pco adetim hiç bir zaman düzenli olmadi.devamli olarak doğum kontrol hapı kullandım.evlendim 1 senem dolmadan sorunu bilgim için eşimde çok cocuk istiyordu tedavi olayim dedim basladik tedaviye yanit verdim iyi bir tedaviydi ama olmadi.derken eşimin kontrollerinde bi sorun fark ettik sonra tüp bebek yaptık çok şükür ilk tedavide oldu.ikizlerim doğdu falan derken bende ki pco geçmedi int bakarken tesadüfen hayit otunu gördüm ve hamile kalmak gibi bi amacım yoktu istemiyordum zaten benimkiler küçüktü ve yeter diye düşünmeye başladım.kadin hastalıklarına birebir diye dedim bir deniyeyim bakayım pco için 1 ay boyunca düzenli bir şekilde sabah akşam bir miktar ezip bir çay kaşığı sıcak suya koyup demledim ılıyınca içtim derken o ay adet oldum ve hamile kaldim..tavsiye ederim araştır kimi bir tatli kaşığı demiş!ins darısı basina
Yani şöyle okumuştum afedersiniz cinsel isteksizlik oluyormuş,birde bazı ilaçlara etkileşimi oluyormuş psikolojik tedavi görenlerde dediğim gibi bi yan etkilerine ve kullanım şekline detaylı bi bakın çok şükür bende bir olumsuzluk çıkmadı bir sorun yasamadimPeki bu hayıtın yan etkisi yok mu canım
Inş tez vakitte hayırlı haberler alırsınızBende şuan hayıt ekstratı kullanıyorum adetlerimi düzenledi güzel haberi daha alamadım ama faydasını gördüm sabah akşam şurup gibi bi ölçek kullanıyorum
Ben bi yan etkisini görmedimPeki bu hayıtın yan etkisi yok mu canım
bende kullandım ama adetimi düzenlmedi canım sen şanslısın. kaç ay kullanımda düzeldiBende şuan hayıt ekstratı kullanıyorum adetlerimi düzenledi güzel haberi daha alamadım ama faydasını gördüm sabah akşam şurup gibi bi ölçek kullanıyorum
İkinci ayımda düzenledi toplamda 3 ay kullanılması gerekiyor sanırımbende kullandım ama adetimi düzenlmedi canım sen şanslısın. kaç ay kullanımda düzeldi