Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben. hem de iki kere.Herkese mrb pko teşhisi konulup normal yollarla hamile kalanınız var mı? Acill yardım
Sence olur mu?Ne güzel ya o duyguyu tatmışsınız inşallah bende tadarım hayırlısıyla Yarın gidip kan testi vermeyi düşünüyorum sizce çıkar mı adetime 12 gün var daha belli olur mu ?
Bilmediğim için size soruyorum zaten..Bilsem sormazdımSence olur mu?
Bi 15 gun sonra tekrar sor istersenBilmediğim için size soruyorum zaten..Bilsem sormazdım
Yazdığınız yorumlara göre sağlıkçısınız anladığım kadarıylaBi 15 gun sonra tekrar sor istersen
Adet gününe 12 gün varsa canım yumurtluyorsundur. Belirtiyi son 3-4 günde arayabilirsin ancak.Hepinize çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız.çocuğu olanlar güle güle büyütsün.olmayanlara da biran önce hayırlı evlatlar nasip etsin.Hamile olduğunuzu Nasıl hissettiniz kızlar yanı benim günüme daha 12 gün var ara ara kasık Ağrı'm ve bel Ağrı'm var sizce neden oluyordur
Herkese mrb pko teşhisi konulup normal yollarla hamile kalanınız var mı? Acill yardım