Polikistik over teşhisi konulanlar

mrvemrh

Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2016
14
2
16
38
Herkese mrb pko teşhisi konulup normal yollarla hamile kalanınız var mı? Acill yardım

Pkos'luyum.tüp bebekle anne oldum.bendeki sorun tek pkos değildi gerçi.
Eşimin iş yerinden bir arkadaşı o da pkosluydu.spor yaparak kilosunu düşürdp.doktor kontrolünde yumurta takibi yaparak hamile kaldı.şu an doğumuna 3 ay var.

Hamile kalmadan 2 ay önce öğrendiğim birşeydi başta dünya başıma yıkıldı falan sonra psikoloji olarak kendimi toparladım rahatladım eşimde ufak Bi sıkıntı vardı onun çözümünü bulduk derken hamile kaldım.. Bu öyle hemen tek bir kontrolle teşhis konulabilecek Bi hastalık değildir cnm.. Hormon tetkikleri yaptırmak lazım, Bi kaç ay yumurtlama takibi yaptırmak gerek.. Mesela bende tek bir ay yumurtlamama bakarak pco var sende Dedi ama ne hikmetse kendiliğinden hamile kaldım. 1,5 sene korunmamıştım herşeyim normaldi tahliller falan.. Yani velhasıl kelam çok iyi bir doktora git ve mutlaka eşinde ürologa gitsin bende bişey yok diyenlerin çoğunda aksaklıklar çıkabiliyor.. Geçmiş olsun Allah size hayırlı evlat nasip etsin cnm..

Ben :) 2 tane normal yolla oldu kendiliğinden.

1 tane yine kendiliğinden kimyasal gebeliğim var.

stres yapma akışına bırak biliyorum zor ama emin ol bırakınca kafadan atınca her şey daha basit oluyor.

Panik yapilacak bir durum degil. Polikistik over gorunumu kadinlarin neredeyse %50'sinde mevcut olan bir durumdur. Ama polikistik over sendromu, obezite, killanma artisi, ureme sorunlari gibi bircok problemin bir arada oldugu bir hastaliktir. Overlerinizin polikistik gorunumde olmasi hasta oldugunuzu gostermez. Yine de gecmis olsun ama cocuk konusunda bunu hic kafaniza takmayin ve stres yapmayin :)

Hepinize çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız.çocuğu olanlar güle güle büyütsün.olmayanlara da biran önce hayırlı evlatlar nasip etsin.Hamile olduğunuzu Nasıl hissettiniz kızlar yanı benim günüme daha 12 gün var ara ara kasık Ağrı'm ve bel Ağrı'm var sizce neden oluyordur

ilkinde normal
ikincide klomenle, ilk kullanmda.. sirf hap ile.

pko yu kafaniza takmayin cok fazla, hamis kalmamann tek etkeni STRESS

Ne güzel ya o duyguyu tatmışsınız inşallah bende tadarım hayırlısıyla Yarın gidip kan testi vermeyi düşünüyorum sizce çıkar mı adetime 12 gün var daha belli olur mu ?

Ne güzel ya o duyguyu tatmışsınız inşallah bende tadarım hayırlısıyla Yarın gidip kan testi vermeyi düşünüyorum sizce çıkar mı adetime 12 gün var daha belli olur mu ?
Sence olur mu?

Hepinize çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız.çocuğu olanlar güle güle büyütsün.olmayanlara da biran önce hayırlı evlatlar nasip etsin.Hamile olduğunuzu Nasıl hissettiniz kızlar yanı benim günüme daha 12 gün var ara ara kasık Ağrı'm ve bel Ağrı'm var sizce neden oluyordur
Adet gününe 12 gün varsa canım yumurtluyorsundur. Belirtiyi son 3-4 günde arayabilirsin ancak.

Ben varim.
Ilk kizim 1 yasindayken teshis kondu.
Simdi korunmayi bıraktığım an tekrar hamile kaldim şükür.
Kiloya dikkat et cok etkili.

Bende polikistik over rahatsizligim var hatta ablamda polikistik...ablamin iki benimde bir cocugum var...ustelik tek bir ilac kullanmadan hamile kaldik nasil mi ?

Herkeseye iyi gelir mi bilmem ablamda bende sogan kurunu denedik...once Rabbimim sayesinde soganin sifasi ile......

Hatta ben hamile kalmak icin degil 2 ay regli olamiyordum cildiracak seviyeye geliyordum sirf sogan kuru kistleri yok etsin diye yaptim....ustune hamile kaldim...

Bendede bekarlıktan beri pco var.evlendim klomen ve serephone kullanarak sadece hap ile 2 ay içinde hamile kaldım.soğan suyuda içtim bol bol.şuan bir kızım var ve şuan tekrar tedavi görüyorum bu defa letu diye bir ilaç verdi doktorum inşallah isteyen herkese rabbim kısmet eder

Ben tedavisiz kalamıyorum çünkü 4 ayda bir ancak adet görüyorum.ama yumurta çatlatma ilaçlarıyla hamile kalabiliyorum çok şukur.stres yapma akışına bırak olur.çokta kotu Bi hastalık değil.kiloyada dikkat etmeli soğan suyu içmeli

Back
X