Aşılama POLİKİSTİK OVER VE AŞILAMA

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Sağol canım inşallah hepimizinki tutar allah aratmaz daha fazla. Bana Dr 12 gün sonra demişti bence yapsan çıkar bi de iğne olarak ne kullanmıştın aşılamadan sonra da bişey kullandın mı ben crinone diye bi jel kullanıyorum
Hep erken yaptim bu sefer doktoru dinlicem canm. Femara ve gonal f kullandim suan progestan kullaniyorum

Gonal f günlük kaç doz vurdun canım kaç yumurtan gelişmişti ben 150 lik vurdum 3 yumurtam oldu solda 21 ve 17.5 sağda 14.5 mm
İlkinde 50 doz ikincisinde 50 y le basladim 62.5 oldu ikisindede tek yumurtam oldu bu asilamamda femarave 75 doz igne vurdum 4 yumurtam oldu

Gonal f günlük kaç doz vurdun canım kaç yumurtan gelişmişti ben 150 lik vurdum 3 yumurtam oldu solda 21 ve 17.5 sağda 14.5 mm
İlkinde 50 doz ikincisinde 50 y le basladim 62.5 oldu ikisindede tek yumurtam oldu bu asilamamda femarave 75 doz igne vurdum 4 yumurtam oldu

Ben aşılamadan 4 gün sonra progesteron tahlili yaptırdım yumurtam çatlamışmı diye ve 40 çıktı normal mi bu bana biraz yüksek geldi çünkü genelde 5-6 civarında çıkıyordu

Ben aşılamadan 4 gün sonra progesteron tahlili yaptırdım yumurtam çatlamışmı diye ve 40 çıktı normal mi bu bana biraz yüksek geldi çünkü genelde 5-6 civarında çıkıyordu
Yumurtlamanın güzel olduğunu gösteriyor bu değer bildiğim kadarıyla,benim de 37 çıkmıştı geçen ay

Peki hamile kaldın mı 37 çıktığında canım
Maalesef, dün kan testi sonucumu aldım negatif Adet olmayı bekliyorum 2.aşılama için ama bildiğim kadarıyla progestron bebişin tutunmasını sağlayan hormon yani döllenme başarılı olursa progestron değerin güzel olduğu için bebişinin sana sarılması daha kolay olacak

Maalesef, dün kan testi sonucumu aldım negatif Adet olmayı bekliyorum 2.aşılama için ama bildiğim kadarıyla progestron bebişin tutunmasını sağlayan hormon yani döllenme başarılı olursa progestron değerin güzel olduğu için bebişinin sana sarılması daha kolay olacak
Yani şöyle mi canım benim anladığım kadarıyla döllenme olursa tutunması için progesteron hormonu daha çok salgılanıyo öyle mi

Yani şöyle mi canım benim anladığım kadarıyla döllenme olursa tutunması için progesteron hormonu daha çok salgılanıyo öyle mi
Valla bu ay doktorum progestron seviyen iyi demesine rağmen aşılamadan sonra 14 gün progestan verdi o yüzden ben de tam anlamış değilim,umarım sonucun pozitif çıkar ve bebişin sana sımsıkı tutunmuştur..

Valla bu ay doktorum progestron seviyen iyi demesine rağmen aşılamadan sonra 14 gün progestan verdi o yüzden ben de tam anlamış değilim,umarım sonucun pozitif çıkar ve bebişin sana sımsıkı tutunmuştur..
Pazartesi günü kan vercem canım belli olur inşallah hayırlı haberler alırız hepimiz de

[t: 45592536, member: 636361"]Bana hic ara verelim falan denmedi ilk asilamam haziranda oldu ikinciside hemen olucakti ramazan bayram;na gelme ihtimali vardi oriske girip bosuna ilac kullanmis olmak istemedim kendim ara verdim sonrada nedenini bilmiyorum asilama tedavisini uygun gormediler d.kontrol hapi kullandim falan kurban bayraminda tekrar dan kaldi tedavi sonra bikez daha d.kontrol verdiler aralikta ikinci asilamam oldu oda tutmayinca ben tup bebege karar verdim hem tedavi cok uzadi hemde hastane cok uzakti erken cikmam gerekiyodu evden esimle ikimiz cok yorulmustuk ama tup bebek icin basvurdugum dr. Gerek yok iki kez daga asilama deneyelim seni yormayalim bosuna dedi kabul ettik hemen bi asilama daha oldum bugun 5. Gunum beklemedeyim insallah son denemelerimiz olur[/QUOTE]

Uzun oldu kullanmayali msjini smdi gördüm.bursadayim.ben de 2.aşılamaya başladım.yalnız ilaç küçük gonal f.eksik çıktı.fazladan gitms boşuna.siz de öyle oldu mu.çok dikkatli yavâs yapmak gerekiyor

Back
X