vallahi ben 4 aydır kullanıyorum yasmin'i çok memnunum;korunma amaçlı dr'umla oturup uzun uzun konuştum bu konuyu hatta 2 hafta önce de söyledi,ne kıllanma,ne kilo,ne cinsel isteksizlik hiçbirini yapmadı bende allaha şükür bu ilaç tam sana uymuş senin ilacın 1 sene kadar rahatlıkla korunabilirsin dedi,ara ara kontrol ederiz çocuk yaptıktan sonra spiral le devam edersin korunmaya dedi,hatta küçük kistleri bile eritir merak etme dedi...
vallahi ben 4 aydır kullanıyorum yasmin'i çok memnunum;korunma amaçlı dr'umla oturup uzun uzun konuştum bu konuyu hatta 2 hafta önce de söyledi,ne kıllanma,ne kilo,ne cinsel isteksizlik hiçbirini yapmadı bende allaha şükür bu ilaç tam sana uymuş senin ilacın 1 sene kadar rahatlıkla korunabilirsin dedi,ara ara kontrol ederiz çocuk yaptıktan sonra spiral le devam edersin korunmaya dedi,hatta küçük kistleri bile eritir merak etme dedi...
Evet aslında Yasmin'e doğum kontrol hapları içerisinde en iyisi,en zararsızı diyorlar. Korunma amaçlı kullansam belki daha farklı düşünürdüm ama, hormon meselesi işte. Bozuk :) Doktor bi de bana sadece 1 ay kullan dedi, sonra başka ilaca geçicez dedi. Ben de endişelendim haliyle.. İyice bozulacak herşeyim. kaydirigubbakcemile3
yok yaa sende bişe yapmaz bencekaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 Şu ilacı kullan herşey düzelecek dese kafamda soru işareti kalmayacak da.. tam ona alışmışken bir de hormon ilacına geçmek korkutuyor, kafamı karıştırıyor benim.. Çoğu kişi de Yasmin bi işe yaramadı, çok iyi bir doktor bul dedi. İki gündür oturdum hindi gibi düşünüyorum:sm_cool:
Korunma amaçlı kullananlar memnun gibi görünüyor. Hormon ve kist sorunu için kullananlarda iyileşen de var, çeşitli doğum kontrol hapları kullanıp memnun kalmayan da var... Bünyeye göre değişiyor sanırım. Ama Yasmin kullananlar için sabit bir başlık vardı, orada çok sert ve kesin açıklamalar yapanlar da vardı, korktum açıkçası öyle görünce :)
canım ben evlenmeden 1sene önce başladım.evlendikten 2ay sonra bıraktım.pkoluyum.ergenlikten buyana adet düzensiliğim var ama başka bir şikayetim yoktu.yasmin kullandığın dönem içinde adeti düzene soksada bıraktıgında eski haline geri dönüyorsun.fakat belki biliyorsundur,adet olamadığın zamanlarda erkeklik hormonu fazla salgılanmaya başlıyor buda rahim duvaarında kalınlaşmaya neden oluyor.normal kadınlara göre rahim kanseri olma riskimiz daha fazla bu durumda.en azından birr süreliğinede olsa hormonları baskılayıp bu riski azaltmakta fazyada var diye düşünüyüorum.eveneceğin zaman bırakırsın.ben şu anda hamileyim ilacın hiç bir yan etkisini görmedim.belki normal insanlara göre biraz geç gebe kalıyoruz ama bu yasminle alakalı değil.pkola ilgili.yumurtlama probleminden oluyor.için rahat olsun.geçmiş olsun
merhaba arkadaşlar ben 17 yaşından beri pko liyim fenalık geldi o zamnadar beri hap kullanıyorum diane-35 ile başladıum bana 6 ayda 10 kilo aldırdı bıraktım doktorum daha sonra hem bitkisel yan etkileri az diye yasmin verdi hiç yan etkisi olması ne mide bulantısı ne kilo şimdide gittiğim doç. doktorum yazz diye yeni bi doğum kontrol hapı vverdi bunun hiç yan etkisi yok dedi memnunum şimdilik 2 ay oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?