Polikistik over

Edacnr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2019
1.822
974
123
34
Merhaba ben pko hastasıyım şiddetli pko 29 yasındayım üç aylık evliyim ben ilaç kullanmadan adet göremiyorum şimdi tedaviye başladım bu ay üç yumurtam oldu bir öncekinde ise tek yumurta benim kadar zor durumda olanınız var mı

Bu arada zayıfım şeker hastalığım yok tüylenme sorunum yok sadece adet göremiyorum benim gibi olup çocuk sahibi plan var mı

Bnde öyleyim folidays ve prowomen kullanıyorum eşinizde test yaptrdı mı tek sizde mi sıkıntı
Doktor direk benim üstüme yoğunlaştı eğer bunda da hamilelik olmazsa benden rahim filmi elimden de sperm testi istedi numarada kullandığınız ilaçları ben hiç kullanmadım siz hangi aşamadasınız

Kızlarrr benımde kilom tuylenmem yok pko adet kanama azlıgı yapar mı

2 aydır benmde tek yumurta oluşuyor sizne kullandınız 3 e yükseldi ? bende de çikolata kisti var

canim bende 30 yasima girecegim benimde polikistlik over sendromum var ama hic bir tdavi görmedim, sadece 18 yaslarimda bana söylendi rapor yazildi bitti. dedikelri tek sey adet düzenli geliyorsa sorun yok ama kilo ver demislerdi. bendede hic bi belirti yok sadece kilo haric. adetim hep düzenli gelir. 2 aydir bebek deniyoruz olmuyor doktor bana clomifen hapi verdi bununla olurmuss sözde. olmazsa da napacam bilmyorum yas gidiyor

3 yumurtam oldu ne demek oluyor anlayamadim?

Kişiden kişiye değişiyor pko benim şiddetli derecede

Kızlar amh testı yaptırdınız mı kacıncı gun yaptırdınız ve kac TL odedınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…